SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zaferspor Kriket Takımı Finalde

07.06.2012 - 20:03, Güncelleme: 07.06.2012 - 20:03
 

Zaferspor Kriket Takımı Finalde

İstanbul Amatör Kulüpleri içerisinde ilk olarak KRİKET takımını kuran Zeytinburnu Zaferspor katıldığı ilk resmi turnuvada fırtına gibi esiyor.

Bünyesine iki milli Kriket Sporcusunu da katan Temsilcimiz Zaferspor KRİKET Takımı 3 Temmuz tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonasında farklı bir kulvarda mücadele ediyor. Zaferspor Kriket Takımı Ankara Keçiören'de fırtına gibi esiyor. Oynadıkları bütün maçları açık farkla kazanan Zaferspor bütün takımların dikkatini çekmeyi başardı. ZAFERSPOR'UN MAÇ SONUÇLARI ŞÖYLE: Zafer Spor: 157- A.Pasa Sk: 38 Zafer Spor: 121- Keçiören: 68 Zafer Spor: 167- Baglum Sk: 74 Zafer Spor: 213- Başkent Gücü: 79 Zafer Spor: 202- Anatoliaspor: 71 YARI FİNAL MAÇI: Zafer Spor: 222 Hacettep: 56 FİNAL MAÇI: Zeytinburnu Temsilcimiz Zaferspor Pazar Günü Saat: 17:30'da Ankara 19 Mayıs Stadında Ortadoğu Teknik Üniversitesi ile Final Maçı oynayacak. Bizde bu maçta temsilcimize başarılar diliyoruz.. KUPAYI ZEYTİNBURNU'NA GETİRECEĞİZ Zafespor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap'a Kriket takımına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Zafer, Belediye'nin kendilerine olan bu güvenini boşa çıkartmayacaklarını ve kupayı alarak Zeytinburnu'na geleceklerini söyledi. Başkan Cengiz Zafer, iki milli Kriket oyuncusu ve kaliteli oyunculardan oluşan çok güçlü ve İstanbul'un ilk takımın kurduklarını ve Zaferspor olarak Ankara'da büyük mücadele verdiklerini ve maçlarını açık ara farkla kazanarak finale çıktıklarını söyledi. Başkan Zafer Pazar günü oynanacak final maçını da kazanıp önceden söz verdikleri gibi kupayı Zeytinburnu'na getireceklerine inandıklarını söyledi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
İstanbul Amatör Kulüpleri içerisinde ilk olarak KRİKET takımını kuran Zeytinburnu Zaferspor katıldığı ilk resmi turnuvada fırtına gibi esiyor.
Bünyesine iki milli Kriket Sporcusunu da katan Temsilcimiz Zaferspor KRİKET Takımı 3 Temmuz tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonasında farklı bir kulvarda mücadele ediyor. Zaferspor Kriket Takımı Ankara Keçiören'de fırtına gibi esiyor. Oynadıkları bütün maçları açık farkla kazanan Zaferspor bütün takımların dikkatini çekmeyi başardı.

ZAFERSPOR'UN MAÇ SONUÇLARI ŞÖYLE:

Zafer Spor: 157- A.Pasa Sk: 38

Zafer Spor: 121- Keçiören: 68

Zafer Spor: 167- Baglum Sk: 74

Zafer Spor: 213- Başkent Gücü: 79

Zafer Spor: 202- Anatoliaspor: 71

YARI FİNAL MAÇI:

Zafer Spor: 222 Hacettep: 56

FİNAL MAÇI:

Zeytinburnu Temsilcimiz Zaferspor Pazar Günü Saat: 17:30'da Ankara 19 Mayıs Stadında Ortadoğu Teknik Üniversitesi ile Final Maçı oynayacak. Bizde bu maçta temsilcimize başarılar diliyoruz..

KUPAYI ZEYTİNBURNU'NA GETİRECEĞİZ

Zafespor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap'a Kriket takımına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Zafer, Belediye'nin kendilerine olan bu güvenini boşa çıkartmayacaklarını ve kupayı alarak Zeytinburnu'na geleceklerini söyledi. Başkan Cengiz Zafer, iki milli Kriket oyuncusu ve kaliteli oyunculardan oluşan çok güçlü ve İstanbul'un ilk takımın kurduklarını ve Zaferspor olarak Ankara'da büyük mücadele verdiklerini ve maçlarını açık ara farkla kazanarak finale çıktıklarını söyledi. Başkan Zafer Pazar günü oynanacak final maçını da kazanıp önceden söz verdikleri gibi kupayı Zeytinburnu'na getireceklerine inandıklarını söyledi. kullan ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.