SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tüple Vurup, Kabloyla Boğup Cesedi Yakmış

KÜLTÜR 11.07.2012 - 19:24, Güncelleme: 11.07.2012 - 19:24
 

Tüple Vurup, Kabloyla Boğup Cesedi Yakmış

Zeytinburnu'nda 4 gün önce yakılmış olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü.

Polisin yanmış kimlik parçalarını birleştirerek cesedin kimliğini belirlemesinin ardından olayın zanlısı olduğu iddia edilen Pakistan uyruklu Adnan M. (22) polis tarafından gözaltına alındı. Adnan M.'nin bir kız arkadaşının Türk vatandaşlığına geçmesi için Mehmet Aydın'dan anlaşmalı evlilik yapmasını istediği, ancak teklifi kabul eden Mehmet Aydın'ın durmadan para istemesi üzerine cinayeti işlediği öğrenildi. Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlevihane Caddesi üzerindeki boş arazide 2 Temmuz 2012'de ceset gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler öldürüldükten sonra yakılan kişinin cesedi üzerinden büyük bölümü yanmış kimliğini buldu. Kriminal polis laboratuarında yapılan inceleme sonucu cesedin Mehmet Aydın'a (44) ait olduğu tespit edildi. Kağıt toplayarak geçinen Mehmet Aydın'ın ilişkilerini inceleyen dedektifler kısa süre önce Pakistan uyruklu bir kadınla evlendiğini tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucu Mehmet Aydın'ın son olarak birlikte görüldüğü bu evliliğe aracılık yaptığı öğrenilen Pakistan uyruklu Adnan M. gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen Adnan M.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Mehmet Aydın ile kağıt toplama işinde tanıştığını söyleyen Adnan M., "Tanıdığım Pakistan uyruklu Güllale H. evlilik yaparak Türk vatandaşlığına geçmeye çalışıyordu. Ben de Mehmet Aydın'a bu durumu anlattım. Teklifimi kabul etti. Güllale ile evlendiler. Evlendikten sonra hep birlikte aynı evde kalmaya başladık. Ancak bir süre sonra bize iyilik yaptığını karşılığında para istediğini söyledi. Para istekleri hiç kesilmedi. Çok içki içiyordu. Sürekli bize içki aldırıyordu. Olay günü sarhoş bir şekilde eve geldiğinde yine para isteyince aramızda kavga çıktı. Bana bıçakla saldırınca elime geçirdiğim piknik tüpü ile kafasına vurdum. O'nu kablo ile boğduktan sonra öldüğünden emin olmak için başında iki saat bekledim. Daha sonra bir çuvalın içine koyup el arabasıyla boş araziye götürdüm. Orada tanınmasın diye yaktım" dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Zeytinburnu'nda 4 gün önce yakılmış olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü.
Polisin yanmış kimlik parçalarını birleştirerek cesedin kimliğini belirlemesinin ardından olayın zanlısı olduğu iddia edilen Pakistan uyruklu Adnan M. (22) polis tarafından gözaltına alındı. Adnan M.'nin bir kız arkadaşının Türk vatandaşlığına geçmesi için Mehmet Aydın'dan anlaşmalı evlilik yapmasını istediği, ancak teklifi kabul eden Mehmet Aydın'ın durmadan para istemesi üzerine cinayeti işlediği öğrenildi.

Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlevihane Caddesi üzerindeki boş arazide 2 Temmuz 2012'de ceset gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler öldürüldükten sonra yakılan kişinin cesedi üzerinden büyük bölümü yanmış kimliğini buldu. Kriminal polis laboratuarında yapılan inceleme sonucu cesedin Mehmet Aydın'a (44) ait olduğu tespit edildi. Kağıt toplayarak geçinen Mehmet Aydın'ın ilişkilerini inceleyen dedektifler kısa süre önce Pakistan uyruklu bir kadınla evlendiğini tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucu Mehmet Aydın'ın son olarak birlikte görüldüğü bu evliliğe aracılık yaptığı öğrenilen Pakistan uyruklu Adnan M. gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen Adnan M.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Mehmet Aydın ile kağıt toplama işinde tanıştığını söyleyen Adnan M., "Tanıdığım Pakistan uyruklu Güllale H. evlilik yaparak Türk vatandaşlığına geçmeye çalışıyordu. Ben de Mehmet Aydın'a bu durumu anlattım. Teklifimi kabul etti. Güllale ile evlendiler. Evlendikten sonra hep birlikte aynı evde kalmaya başladık. Ancak bir süre sonra bize iyilik yaptığını karşılığında para istediğini söyledi. Para istekleri hiç kesilmedi. Çok içki içiyordu. Sürekli bize içki aldırıyordu. Olay günü sarhoş bir şekilde eve geldiğinde yine para isteyince aramızda kavga çıktı. Bana bıçakla saldırınca elime geçirdiğim piknik tüpü ile kafasına vurdum. O'nu kablo ile boğduktan sonra öldüğünden emin olmak için başında iki saat bekledim. Daha sonra bir çuvalın içine koyup el arabasıyla boş araziye götürdüm. Orada tanınmasın diye yaktım" dedi.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.