SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Yıldız ilk galibiyetini aldı

03.05.2012 - 21:30, Güncelleme: 03.05.2012 - 21:30
 

Zeytinburnu Yıldız ilk galibiyetini aldı

İstanbul U19/2 Ligi 7. grupta, ilk maçlarında mağlup olan iki takım, Alibeyköy Parseller Sahasında karşılaştılar.

YEŞİLPINAR :2 ZEYTİNBURNU YILDIZ :3 Oldukça çekişmeli ve zor geçen müsabakayı konuk ekip Zeytinburnu Yıldız, İlyas, Hüseyin ve Şeref’in attığı goller ile 3-2 kazandı. Yeşilpınar’ın golleri ise Onur ve Okan’dan geldi. Konuk ekip, Tugay’ın oyundan ihracı sonrasında müsabakada 65 dakika 10 kişi mücadele etti.İstanbul U19/2 Lig 7. grup müsabakasında Yeşilpınar ve Zeytinburnu Yıldız karşılaştılar. İki takımından kazanmak adına tüm çabayı gösterdiği maçta ilk golü 15. dakika ev sahibi takımdan Onur kaydetti. Konuk ekip bu gole, 26. dakikada İlyas ile karşılık verdi. Müsabakanın 35. dakikasında ise Zeytinburnu Yıldız takımından Tugay, müsabakanın Hakemi Ahmet Ülgensoy tarafından oyundan ihraç edilince, konuk ekip kalan dakikalarda 10 kişi mücadele etmeye başladı. Maçın ikinci devresinde eksik kalan rakibi karşısında daha fazla pozisyona giren Yeşilpınar, Okan ile bir gol bulmasına rağmen, oyunda sonradan giren Eksik kalmasına rağmen Hüseyin’in ve Şeref’in gollerine engel olamayınca sahadan 3-2 mağlubiyet ile ayrılmak zorunda kaldı. STAT: Alibeyköy Parseller HAKEMLER: Ahmet Ülgensoy, Sercan Bilgin, M.Doğan Kurt SAHA KOMİSERİ: Mehmet Ataç YEŞİLPINAR: Tolga, Ensar, Soner, Emre, Hakan, Okan, Adem, Mehmet, Onur, Sergen, Furkan TEKNİK DİREKTÖR: Muharrem Aygöl ZEYTİNBURNU YILDIZ: Abdullah Baran, Hurşit (Hüseyin), Muhammed, Burak (Rıdvan), Abdülsamet, Burhan, Tugay, Tacettin, Yusuf, Safa, Şeref TEKNİK DİREKTÖR: Hasan Süleyman Suat Yılmazerler GOLLER: Onur, Okan / İlyas, Hüseyin, Şeref KIRMIZI KART: Tugay (35, Zeytinburnu Yıldız) ZEYTİNBURNUHABER.ORG-YEREL FUTBOL-BURAK KURTULUŞ
İstanbul U19/2 Ligi 7. grupta, ilk maçlarında mağlup olan iki takım, Alibeyköy Parseller Sahasında karşılaştılar.
YEŞİLPINAR :2 ZEYTİNBURNU YILDIZ :3

Oldukça çekişmeli ve zor geçen müsabakayı konuk ekip Zeytinburnu Yıldız, İlyas, Hüseyin ve Şeref’in attığı goller ile 3-2 kazandı. Yeşilpınar’ın golleri ise Onur ve Okan’dan geldi. Konuk ekip, Tugay’ın oyundan ihracı sonrasında müsabakada 65 dakika 10 kişi mücadele etti.İstanbul U19/2 Lig 7. grup müsabakasında Yeşilpınar ve Zeytinburnu Yıldız karşılaştılar. İki takımından kazanmak adına tüm çabayı gösterdiği maçta ilk golü 15. dakika ev sahibi takımdan Onur kaydetti.

Konuk ekip bu gole, 26. dakikada İlyas ile karşılık verdi. Müsabakanın 35. dakikasında ise Zeytinburnu Yıldız takımından Tugay, müsabakanın Hakemi Ahmet Ülgensoy tarafından oyundan ihraç edilince, konuk ekip kalan dakikalarda 10 kişi mücadele etmeye başladı.

Maçın ikinci devresinde eksik kalan rakibi karşısında daha fazla pozisyona giren Yeşilpınar, Okan ile bir gol bulmasına rağmen, oyunda sonradan giren Eksik kalmasına rağmen Hüseyin’in ve Şeref’in gollerine engel olamayınca sahadan 3-2 mağlubiyet ile ayrılmak zorunda kaldı.

STAT: Alibeyköy Parseller
HAKEMLER: Ahmet Ülgensoy, Sercan Bilgin, M.Doğan Kurt
SAHA KOMİSERİ: Mehmet Ataç

YEŞİLPINAR: Tolga, Ensar, Soner, Emre, Hakan, Okan, Adem, Mehmet, Onur, Sergen, Furkan
TEKNİK DİREKTÖR: Muharrem Aygöl

ZEYTİNBURNU YILDIZ: Abdullah Baran, Hurşit (Hüseyin), Muhammed, Burak (Rıdvan), Abdülsamet, Burhan, Tugay, Tacettin, Yusuf, Safa, Şeref

TEKNİK DİREKTÖR: Hasan Süleyman Suat Yılmazerler
GOLLER: Onur, Okan / İlyas, Hüseyin, Şeref
KIRMIZI KART: Tugay (35, Zeytinburnu Yıldız)

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-YEREL FUTBOL-BURAK KURTULUŞ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.