SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zaferspor ikinci Hafta da Fark attı

09.04.2012 - 12:45, Güncelleme: 09.04.2012 - 12:45
 

Zaferspor ikinci Hafta da Fark attı

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup’ta deplasmanda Beyoğlu Yenişehirspor’un konuğu olan Zeytinburnu Zaferspor, rakibini 5-1 mağlup ederek 2. galibiyetini aldı.

YENİŞEHİRSPOR: 1 ZAFERSPOR: 5 Sütlüce sahasında oynanan karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Zeytinburnu Zaferspor, ilk yarıyı Arda ve Cem’in şık golleri ile 2-0 önde kapattı. İkinci 45 dakikaya Beyoğlu temsilcisi Yenişehirspor golle başladı. Yeşil Beyazlılar duran toptan bulduğu golle farkı bire indirerek umutlandı. Ancak Zeytinburnu temsilcisi rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi ve karşılaşmaya yeniden ağırlığını koydu. Sarı Siyahlılar Emre, Doruk ve İsmail’in golleri ile karşılaşmayı 5-1 galip tamamladı. Bu sonuçla 2’de 2 yapan temsilcimiz Zaferspor puanını 6 yaptı. Ev sahibi Yenişehirspor ise 1 puanda kaldı. ZEYTİNBURNU HABER-YEREL FUTBOL
İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup’ta deplasmanda Beyoğlu Yenişehirspor’un konuğu olan Zeytinburnu Zaferspor, rakibini 5-1 mağlup ederek 2. galibiyetini aldı.
YENİŞEHİRSPOR: 1 ZAFERSPOR: 5

Sütlüce sahasında oynanan karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Zeytinburnu Zaferspor, ilk yarıyı Arda ve Cem’in şık golleri ile 2-0 önde kapattı.

İkinci 45 dakikaya Beyoğlu temsilcisi Yenişehirspor golle başladı. Yeşil Beyazlılar duran toptan bulduğu golle farkı bire indirerek umutlandı. Ancak Zeytinburnu temsilcisi rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi ve karşılaşmaya yeniden ağırlığını koydu.

Sarı Siyahlılar Emre, Doruk ve İsmail’in golleri ile karşılaşmayı 5-1 galip tamamladı.
Bu sonuçla 2’de 2 yapan temsilcimiz Zaferspor puanını 6 yaptı. Ev sahibi Yenişehirspor ise 1 puanda kaldı.

ZEYTİNBURNU HABER-YEREL FUTBOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.