SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Has Parti Zeytinburnu Muhtar Ziyaretinde

GÜNDEM 06.03.2012 - 16:28, Güncelleme: 06.03.2012 - 16:28
 

Has Parti Zeytinburnu Muhtar Ziyaretinde

Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul , Baş Aza Tülay Gençtürk ve Telsiz Mahallesi Muhtarı İmdat Toraman’ı makamında ziyaret etti.

Has Parti İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya ziyaretlerini mahallerinden sorunlarına en hakim kişilerin muhtar olduğunu AKP döneminde ne kadar makamları pasifleştirilse de muhtarların bir semtin bel kemiği olduğunu söyledi. Ziyarette kaldırım payları gündeme geldi. ‘KALDIRIM PAYI HALKI MAĞDUR ETTİ’ Gökalp Mahalle Muhtarı Zeytinburnu’nun bütün mahallerinde olduğu gibi Gökalp Mahallesinde de kaldırım paylarının büyük bir sorun arz ettiğini ve neredeyse mahallenin tamamının alanı yüksek oranlardan şikâyetçi olduğunu söyledi. Ertuğrul sözlerine şöyle devam etti. Kaldırım paylarının yasal zorunluluk olduğu söyleniyor. Kanun oran olarak % 0.2 ile % 2 arasında bir oran belirlemiş. Tama bu yasal bir zorunluluk alınması gerekiyorsa bunun alt limitten alırsınız %2 gibi yüksek bir orandan alıp Zeytinburnu Halkının mağdur etmenin yasal bir zorunluluk olduğunu kime anlatabilirsiniz. ‘KREDİ KARTI VATANDAŞIN KANAYAN YARASI’ Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul vatandaşın gittikçe kredi kartlarına yüklendiğini ve kredi kartı mağdurlarının çok arttığın eskinden bir haftada gelen haciz mektuplarının artık bir gün de geldiğini ve bununda Türkiye’nin kanayan bir yarası olduğunu söyledi. 2.DURAK TELSİZ MAHALLESİ Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya Gökalp Mahallesinin ardından Telsiz Mahallesine geçti ve Muhtar İmdat Toraman’ı makamında ziyaret etti. ‘SEMT KONAĞI SÖZÜ TUTULMADI’ İmdat Toraman öncelikli sorunlarının semt konağı olduğunu ve bunun sözünün verildiği halde halen yerine getirilmediğini söyledi. Telsiz Mahallesinde bulunan 85 sokağın isminin Fatih Sultan Mehmet olarak değiştirlmesi için önerge verildiği halde bu önergenin gereğinin yapılmadığını söyledi. ‘ÇAY SAATİ DEĞİL AKP’NİN KAHFEHANE KEYFİ’ Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın Mahallerin sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla Çay Saati düzenlediğini, bu çay saatlerinde üç,beş mahallelinin haricinde kimsenin gelmediğini ve belediye çalışanları ile Ak Parti yöneticilerinin kahvehanelere doldurulduğunu ve kendi çalıp kendi oynadıklarını söyledi. Kaya, Muhtarların dahi kendi mahallerinde yapılan çay saatlerinden haberdar olmadığını, kendilerine hiçbir konuda danışılmadığını, hatta geçen Zeytinburnu haber’den okudum Mahallenin muhtarına masada dahi yer verilmediğini söyledi. ‘VATANDAŞ 2014’TE HESABINI SORMALI’ Başkan Kaya, Sosyal Belediyecilikten söz ediliyor. Bunun neresi sosyal belediyecilik. Dağıttığın çorba sayısı ile sosyal belediyecilik olmaz. Bu zaten sizin asıl göreviniz. Bunun için buradasınız. Zeytinburnu Belediyesi ve Başkanı Murat Aydın 11 yıldır sadece reklam yapıyor. Bunu sokakta dolaştığınızda çok rahat görebiliyorsunuz. Vatandaş he konuda mağdur. Ama sandık zaman geldiğinde her nedense bu mağdur ve öfkeli vatandaş yine gidip aynı kişilere oy veriyor. Artık 2014 te bu değişmeli ve Zeytinburnu Halkı bu mağduriyetinin hesabını sandıkta sormalıdır dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul , Baş Aza Tülay Gençtürk ve Telsiz Mahallesi Muhtarı İmdat Toraman’ı makamında ziyaret etti.
Has Parti İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya ziyaretlerini mahallerinden sorunlarına en hakim kişilerin muhtar olduğunu AKP döneminde ne kadar makamları pasifleştirilse de muhtarların bir semtin bel kemiği olduğunu söyledi. Ziyarette kaldırım payları gündeme geldi.

‘KALDIRIM PAYI HALKI MAĞDUR ETTİ’

Gökalp Mahalle Muhtarı Zeytinburnu’nun bütün mahallerinde olduğu gibi Gökalp Mahallesinde de kaldırım paylarının büyük bir sorun arz ettiğini ve neredeyse mahallenin tamamının alanı yüksek oranlardan şikâyetçi olduğunu söyledi. Ertuğrul sözlerine şöyle devam etti. Kaldırım paylarının yasal zorunluluk olduğu söyleniyor. Kanun oran olarak % 0.2 ile % 2 arasında bir oran belirlemiş. Tama bu yasal bir zorunluluk alınması gerekiyorsa bunun alt limitten alırsınız %2 gibi yüksek bir orandan alıp Zeytinburnu Halkının mağdur etmenin yasal bir zorunluluk olduğunu kime anlatabilirsiniz.

‘KREDİ KARTI VATANDAŞIN KANAYAN YARASI’

Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul vatandaşın gittikçe kredi kartlarına yüklendiğini ve kredi kartı mağdurlarının çok arttığın eskinden bir haftada gelen haciz mektuplarının artık bir gün de geldiğini ve bununda Türkiye’nin kanayan bir yarası olduğunu söyledi.

2.DURAK TELSİZ MAHALLESİ

Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya Gökalp Mahallesinin ardından Telsiz Mahallesine geçti ve Muhtar İmdat Toraman’ı makamında ziyaret etti.

‘SEMT KONAĞI SÖZÜ TUTULMADI’

İmdat Toraman öncelikli sorunlarının semt konağı olduğunu ve bunun sözünün verildiği halde halen yerine getirilmediğini söyledi. Telsiz Mahallesinde bulunan 85 sokağın isminin Fatih Sultan Mehmet olarak değiştirlmesi için önerge verildiği halde bu önergenin gereğinin yapılmadığını söyledi.

‘ÇAY SAATİ DEĞİL AKP’NİN KAHFEHANE KEYFİ’

Has Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdulhakim Kaya, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın Mahallerin sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla Çay Saati düzenlediğini, bu çay saatlerinde üç,beş mahallelinin haricinde kimsenin gelmediğini ve belediye çalışanları ile Ak Parti yöneticilerinin kahvehanelere doldurulduğunu ve kendi çalıp kendi oynadıklarını söyledi. Kaya, Muhtarların dahi kendi mahallerinde yapılan çay saatlerinden haberdar olmadığını, kendilerine hiçbir konuda danışılmadığını, hatta geçen Zeytinburnu haber’den okudum Mahallenin muhtarına masada dahi yer verilmediğini söyledi.

‘VATANDAŞ 2014’TE HESABINI SORMALI’

Başkan Kaya, Sosyal Belediyecilikten söz ediliyor. Bunun neresi sosyal belediyecilik. Dağıttığın çorba sayısı ile sosyal belediyecilik olmaz. Bu zaten sizin asıl göreviniz. Bunun için buradasınız. Zeytinburnu Belediyesi ve Başkanı Murat Aydın 11 yıldır sadece reklam yapıyor. Bunu sokakta dolaştığınızda çok rahat görebiliyorsunuz. Vatandaş he konuda mağdur. Ama sandık zaman geldiğinde her nedense bu mağdur ve öfkeli vatandaş yine gidip aynı kişilere oy veriyor. Artık 2014 te bu değişmeli ve Zeytinburnu Halkı bu mağduriyetinin hesabını sandıkta sormalıdır dedi.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.