SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvispor liderden puan kopardı

06.02.2012 - 18:11, Güncelleme: 06.02.2012 - 18:11
 

Selvispor liderden puan kopardı

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grupta grup liderliğini garantileyen Halide Edip Adıvar, alt sıralardan kurtulmak isteyen Selvispor’u Yıldıztabya Stadında konuk etti.

HALİDE EDİP ADIVAR :1 SELVİSPOR :1 Selvispor ilk maçta 3-0 mağlup olduğu rakibinden kendisi için çok önemli bir puanı almasını bildi. Halide Edip Adıvar ise 9. haftada Leventspor ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrasında tam 14 hafta sonra ilk kez puan kaybı yaşadı. İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grupta şu anda ligin en rahat takımı olan Halide Edip Adıvar, küme düşmeme mücadelesi veren Zeytinburnu temsilcisi Selvispor ile karşılaştı. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen ancak iki tarafında gol atma başarısı gösteremediği maçın ikinci devresinde deplasman ekibi Selvispor, Uğur’un golü ile 1-0 öne geçse de, Halide Edip Adıvar, bu gole oyuna sonradan giren Bahattin’in golü ile cevap verdi ve müsabaka karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere sonuçlandı. Halide Edip Adıvar takımının bu müsabakadan sonra, gelecek haftayı Öz Fatih’in ligden çekilmesi sebebi ile maç yapmadan geçirecek olmasını da hesaba katarak Kumburgaz’da kampa gireceği ve ligin kalan maçları ve Play-Off müsabakaları için çalışmalarını burada sürdüreceği ifade edildi. Selvispor bu maçta aldığı kritik 1 puan ile Erokspor ile puanını eşitlerken, kendisinden bir maç fazla oynamış olan ve Yahya Kemal İY ile de aynı puana geldi. Selvispor gelecek hafta Bostancı ile yine oldukça kritik bir müsabaka oynayacak. Zeytinburnu temsilcisi için bir not ise; Selvispor, 20. haftada Öz Fatih ligden çekilmesi ile aldıkları hükmen 3 puanın haricinde, 12. haftadaki Galata maçından sonraki ilk puanını bu maçta almıştır. STAT: Yıldıztabya HAKEMLER: Kerem Ersoy, Abdullah Seyithanoğlu, Abdurrahman Cesur GÖZLEMCİ: Aydın Çelik SAHA KOMİSERİ: Oktay Düzdirek HALİDE EDİP ADIVAR: Zafer, Emin, Emrah, Ergin, Muhammed, Adem, Uğur, Serkan, Tayfun, Okan TEKNİK DİREKTÖR: Metin Akçiçek SELVİSPOR: Gökhan, Hüseyin, Eşref, Erkan, Cihan, Berat, Bilal, Erdi, Aytaç, Musa, Uğur TEKNİK DİREKTÖR: Şükrü Kandemir GOLLER: Bahattin / Uğur ZEYTİNBURNUHABER.ORG-YEREL FUTBOL-BURAK KURTULUŞ
İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grupta grup liderliğini garantileyen Halide Edip Adıvar, alt sıralardan kurtulmak isteyen Selvispor’u Yıldıztabya Stadında konuk etti.
HALİDE EDİP ADIVAR :1 SELVİSPOR :1

Selvispor ilk maçta 3-0 mağlup olduğu rakibinden kendisi için çok önemli bir puanı almasını bildi. Halide Edip Adıvar ise 9. haftada Leventspor ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrasında tam 14 hafta sonra ilk kez puan kaybı yaşadı.

İstanbul Süper Amatör Lig, 1. grupta şu anda ligin en rahat takımı olan Halide Edip Adıvar, küme düşmeme mücadelesi veren Zeytinburnu temsilcisi Selvispor ile karşılaştı.

İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen ancak iki tarafında gol atma başarısı gösteremediği maçın ikinci devresinde deplasman ekibi Selvispor, Uğur’un golü ile 1-0 öne geçse de, Halide Edip Adıvar, bu gole oyuna sonradan giren Bahattin’in golü ile cevap verdi ve müsabaka karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere sonuçlandı.

Halide Edip Adıvar takımının bu müsabakadan sonra, gelecek haftayı Öz Fatih’in ligden çekilmesi sebebi ile maç yapmadan geçirecek olmasını da hesaba katarak Kumburgaz’da kampa gireceği ve ligin kalan maçları ve Play-Off müsabakaları için çalışmalarını burada sürdüreceği ifade edildi.

Selvispor bu maçta aldığı kritik 1 puan ile Erokspor ile puanını eşitlerken, kendisinden bir maç fazla oynamış olan ve Yahya Kemal İY ile de aynı puana geldi. Selvispor gelecek hafta Bostancı ile yine oldukça kritik bir müsabaka oynayacak.

Zeytinburnu temsilcisi için bir not ise; Selvispor, 20. haftada Öz Fatih ligden çekilmesi ile aldıkları hükmen 3 puanın haricinde, 12. haftadaki Galata maçından sonraki ilk puanını bu maçta almıştır.

STAT: Yıldıztabya

HAKEMLER: Kerem Ersoy, Abdullah Seyithanoğlu, Abdurrahman Cesur
GÖZLEMCİ: Aydın Çelik
SAHA KOMİSERİ: Oktay Düzdirek
HALİDE EDİP ADIVAR: Zafer, Emin, Emrah, Ergin, Muhammed, Adem, Uğur, Serkan, Tayfun, Okan
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Akçiçek
SELVİSPOR: Gökhan, Hüseyin, Eşref, Erkan, Cihan, Berat, Bilal, Erdi, Aytaç, Musa, Uğur
TEKNİK DİREKTÖR: Şükrü Kandemir
GOLLER: Bahattin / Uğur

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-YEREL FUTBOL-BURAK KURTULUŞ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.