SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Milli Eğitim yenileniyor

EĞİTİM 25.09.2011 - 12:39, Güncelleme: 25.09.2011 - 12:39
 

Zeytinburnu Milli Eğitim yenileniyor

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası Zeytinburnu Belediyesi tarafından cephe boyaması ile yenileniyor. İşlem bittikten sonra cephe çalışması yapılacakmı?

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı 2011- 2012 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında bir çok okulumuzun iç kısımlarını boyattı ve gereken onarımlarında yapılması sağladı. Aynı zamanda bu yıl için belirlenen bazı okulların da dış cephelerine yeni bir mantolama yaparak cephe kaplaması yaptırıldı ve bu okullarda dış görünümü itibari ile yeni renklere büründüler. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası da bu çalışma kapsamları içerisine alındı. Eğitim yeni dönemi henüz başlamasına rağmen cephe mantolama ve boyama işlemlerinin bitirilmesi için hızlı bir şekilde çalışmalar yapılıyor. Her şeye rağmen bir handikap içerisinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının bir takım ıslah çalışmalarının yapılmasını sabırla bekliyor. Bunların en önemlisini ise ilçemizle hiçbir alakası olmamasına rağmen binanın giriş katını tamamen kaplayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü arşivi oluşturuyor. İl Milli Eğitim müdürlüğü bu konu ile mutlaka önemli çalışmalarda bulunması ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçemize yakışır bir hale getirilerek daha da kullanımlı bir şakla sokulması gerek. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün bulunduğu en üst kat ise kursiyerleri yeterli kadar gereksinim karşılamaması yapamamakta. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü için mutlaka özerk bir bina olması lazım. Aklımıza gelmişken bin noktaya değinelim. Hak Eğitim Merkezi Müdürlüğü 1960’lı yıllarda Halk Eğitim Evi olarak Gökalp Mahallesi 42 Sokak’ta Yenidoğan Camii’ne yakın bir yerde bir gecekonduda eğitim veriyordu. O zaman verilen en önemli eğitimlerden biri de TİYATRO idi. Arşivimizde 1960 yılı fotoğrafı bulunmakta. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNE MOBESE KONULMASI ŞART Hashas bir yer olan 114 Sokak’taki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası sayısız hareketliliği olan bir nokta ve bu noktanın sağında Dr. Reşit Galip İlköğretim Okulu, solunda da Muhsin Ertuğrul Çıraklık Eğitim Merkezi bulunuyor. Tek yön olmasına rağmen hiçbir sürücünün aldırış etmediği 114 sokak girişinin bulunduğu Semihe Şakir Caddesi tarafındaki giriş bölümüne mutlaka bir EDC konulmalı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının cephe çalışmaları tamamlandıktan sonra Belediye Park ve Bahçeler ilgililerinin de bina bahçesi ve bina çevresinde önemli çalışmalar yapması gerek. 4 ay evvel bu konu ile önemli bir haber yapmıştık. Bahçe girişinin sol tarafında bulunan çiçeklik alan yıllardır kurak ve çorak halde. Bina giriş solunda bulunan kaldırımında mutlak onarımı gerek. Bina arkasında bulunan çöp koyteynırlarının yenilenmesi ve bir temizlik işçisinin okul bahçesi ile daha fazla ilgilenmesi gerekliliğini bir kaz daha belirtiyor ve Temizlik İşleri Müdürü Birol YILMAZ’ın bu çevre ile daha mümtaz bir şekilde ilgilenmesini rica ediyoruz. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-MEHMET ALPAY
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası Zeytinburnu Belediyesi tarafından cephe boyaması ile yenileniyor. İşlem bittikten sonra cephe çalışması yapılacakmı?
Zeytinburnu Belediye Başkanlığı 2011- 2012 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında bir çok okulumuzun iç kısımlarını boyattı ve gereken onarımlarında yapılması sağladı. Aynı zamanda bu yıl için belirlenen bazı okulların da dış cephelerine yeni bir mantolama yaparak cephe kaplaması yaptırıldı ve bu okullarda dış görünümü itibari ile yeni renklere büründüler.

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası da bu çalışma kapsamları içerisine alındı. Eğitim yeni dönemi henüz başlamasına rağmen cephe mantolama ve boyama işlemlerinin bitirilmesi için hızlı bir şekilde çalışmalar yapılıyor. Her şeye rağmen bir handikap içerisinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının bir takım ıslah çalışmalarının yapılmasını sabırla bekliyor. Bunların en önemlisini ise ilçemizle hiçbir alakası olmamasına rağmen binanın giriş katını tamamen kaplayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü arşivi oluşturuyor. İl Milli Eğitim müdürlüğü bu konu ile mutlaka önemli çalışmalarda bulunması ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçemize yakışır bir hale getirilerek daha da kullanımlı bir şakla sokulması gerek. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün bulunduğu en üst kat ise kursiyerleri yeterli kadar gereksinim karşılamaması yapamamakta. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü için mutlaka özerk bir bina olması lazım. Aklımıza gelmişken bin noktaya değinelim. Hak Eğitim Merkezi Müdürlüğü 1960’lı yıllarda Halk Eğitim Evi olarak Gökalp Mahallesi 42 Sokak’ta Yenidoğan Camii’ne yakın bir yerde bir gecekonduda eğitim veriyordu. O zaman verilen en önemli eğitimlerden biri de TİYATRO idi. Arşivimizde 1960 yılı fotoğrafı bulunmakta.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNE MOBESE KONULMASI ŞART

Hashas bir yer olan 114 Sokak’taki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası sayısız hareketliliği olan bir nokta ve bu noktanın sağında Dr. Reşit Galip İlköğretim Okulu, solunda da Muhsin Ertuğrul Çıraklık Eğitim Merkezi bulunuyor. Tek yön olmasına rağmen hiçbir sürücünün aldırış etmediği 114 sokak girişinin bulunduğu Semihe Şakir Caddesi tarafındaki giriş bölümüne mutlaka bir EDC konulmalı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının cephe çalışmaları tamamlandıktan sonra Belediye Park ve Bahçeler ilgililerinin de bina bahçesi ve bina çevresinde önemli çalışmalar yapması gerek. 4 ay evvel bu konu ile önemli bir haber yapmıştık. Bahçe girişinin sol tarafında bulunan çiçeklik alan yıllardır kurak ve çorak halde. Bina giriş solunda bulunan kaldırımında mutlak onarımı gerek. Bina arkasında bulunan çöp koyteynırlarının yenilenmesi ve bir temizlik işçisinin okul bahçesi ile daha fazla ilgilenmesi gerekliliğini bir kaz daha belirtiyor ve Temizlik İşleri Müdürü Birol YILMAZ’ın bu çevre ile daha mümtaz bir şekilde ilgilenmesini rica ediyoruz. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.