SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hakkari'de mayınlı saldırı: 3 asker şehit

KÜLTÜR 28.08.2011 - 13:33, Güncelleme: 28.08.2011 - 13:33
 

Hakkari'de mayınlı saldırı: 3 asker şehit

Hakkari'de askeri konvoyun geçişi sırasında mayın patladı. 3 asker şehit 3 asker yaralı

HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin askerlerin geçiş yoluna döşediği mayın patladı, 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. 3 ASKER ŞEHİT 3 ASKER DE YARALI Dağlıca kesiminde de mayın döşemeye çalışan 2 PKK’lı güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada ölü ele geçirildi. Şemdinli’deki mayınlı saldırı sabah saatlerinde Öveç Köyü yakınında meydana geldi. PKK’lı teröristler, yola döşedikleri mayını askeri araç geçerken infilak ettirdi. Patlamada 3 asker şehit düştü, 3 asker de yaralandı. Yaralanan askerler Hakkari Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, mayınlı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı. DAĞLICA’DA 2 PKK’LI TERÖRİST ÖLDÜ Hakkari’nin Yüksekova İlçesine bağlı Dağlıca bölgesi Karataş mevkiinde karayolunda bir menfezin altına mayın döşemeye çalışan 2 PKK’lıyı gören jandarma ekipleri müdahale etti. PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında karşılıklı çıkan çatışmada, 2 terörist ölü ele geçirildi. Menfeze döşenmek istenen mayın ise imha edildi
Hakkari'de askeri konvoyun geçişi sırasında mayın patladı. 3 asker şehit 3 asker yaralı
HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin askerlerin geçiş yoluna döşediği mayın patladı, 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

3 ASKER ŞEHİT 3 ASKER DE YARALI

Dağlıca kesiminde de mayın döşemeye çalışan 2 PKK’lı güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada ölü ele geçirildi. Şemdinli’deki mayınlı saldırı sabah saatlerinde Öveç Köyü yakınında meydana geldi. PKK’lı teröristler, yola döşedikleri mayını askeri araç geçerken infilak ettirdi. Patlamada 3 asker şehit düştü, 3 asker de yaralandı.

Yaralanan askerler Hakkari Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, mayınlı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

DAĞLICA’DA 2 PKK’LI TERÖRİST ÖLDÜ

Hakkari’nin Yüksekova İlçesine bağlı Dağlıca bölgesi Karataş mevkiinde karayolunda bir menfezin altına mayın döşemeye çalışan 2 PKK’lıyı gören jandarma ekipleri müdahale etti. PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında karşılıklı çıkan çatışmada, 2 terörist ölü ele geçirildi. Menfeze döşenmek istenen mayın ise imha edildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.