SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Eroğluspor Ailesi İftarda buluştu

28.08.2011 - 11:42, Güncelleme: 28.08.2011 - 11:42
 

Eroğluspor Ailesi İftarda buluştu

Bir hafta önce 2012-2013 sezonu açan Eroğluspor iftarda bir araya geldi. İftarda ev sahipliğini Kulüp Başkanı Şenol Yurtseven yaptı.

GÖRÜNTÜLER ZEYTİNBURNU TV'DE TIKLA-İZLE Zeytinburnu Elibol Lokantasındaki iftar öncesi misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Şenol Yurtseven ve Yöneticiler futbolcularla yakından ilgilendiler. İftara yöneticiler ve futbolcular tam kadro katıldı. Misafirlerin gelmesiyle herkese masasına oturdu ve iftar saati beklenmeye başlandı. Ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı. Oruçların açılmasının ardından hem Kadir gecesi hem oruçların kabulü hem de başarılı bir sezon için dua edildi. İftar Programı sonrası Zeytinburnu Haber Gazetesine kısa bir açıklama yapan Başkan Şenol Yurtseven iftar programında Eroğluspor ailesi olarak birlikte iftar açmanın mutluğunu yaşadıklarının belirtti. Yurtseven sözlerine şöyle devam etti. Hedefimiz şampiyonluk bu yıl iyi başladık. Hatta arkadaşlar bir an önce başlayalım artık sezon başlasın isteklerine daha fazla dayanamadım. Aslında ramazandan sonra başlamayı hedeflemiştik ama son bir hafta içinde başlamış olduk. Perşembe günü kuralar çekildi. Grubumuz belli oldu. 24 Eylülde lig başlıyor. 4 haftalık bir hazırlık süreci var. Bu dört haftayı çok iyi geçirmemiz lazım. Biz genelde hep ilk maçlarda puan kaybediyoruz. Geçen yıllardaki gibi ilk maçlarda puan kaybetmezsek inşallah en güzel şeklide bitireceğiz dedi. Eroğluspor'un Geleneksel iftar programı yapılan sohbetlerle oldukça sıcak bir ortamda sona erdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Bir hafta önce 2012-2013 sezonu açan Eroğluspor iftarda bir araya geldi. İftarda ev sahipliğini Kulüp Başkanı Şenol Yurtseven yaptı.
GÖRÜNTÜLER ZEYTİNBURNU TV'DE TIKLA-İZLE

Zeytinburnu Elibol Lokantasındaki iftar öncesi misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Şenol Yurtseven ve Yöneticiler futbolcularla yakından ilgilendiler. İftara yöneticiler ve futbolcular tam kadro katıldı. Misafirlerin gelmesiyle herkese masasına oturdu ve iftar saati beklenmeye başlandı. Ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı. Oruçların açılmasının ardından hem Kadir gecesi hem oruçların kabulü hem de başarılı bir sezon için dua edildi.

İftar Programı sonrası Zeytinburnu Haber Gazetesine kısa bir açıklama yapan Başkan Şenol Yurtseven iftar programında Eroğluspor ailesi olarak birlikte iftar açmanın mutluğunu yaşadıklarının belirtti. Yurtseven sözlerine şöyle devam etti. Hedefimiz şampiyonluk bu yıl iyi başladık. Hatta arkadaşlar bir an önce başlayalım artık sezon başlasın isteklerine daha fazla dayanamadım. Aslında ramazandan sonra başlamayı hedeflemiştik ama son bir hafta içinde başlamış olduk. Perşembe günü kuralar çekildi. Grubumuz belli oldu. 24 Eylülde lig başlıyor. 4 haftalık bir hazırlık süreci var. Bu dört haftayı çok iyi geçirmemiz lazım. Biz genelde hep ilk maçlarda puan kaybediyoruz. Geçen yıllardaki gibi ilk maçlarda puan kaybetmezsek inşallah en güzel şeklide bitireceğiz dedi. Eroğluspor'un Geleneksel iftar programı yapılan sohbetlerle oldukça sıcak bir ortamda sona erdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.