SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bilgi Evleri'nde Ödül Yağmuru

EĞİTİM 25.08.2011 - 21:55, Güncelleme: 25.08.2011 - 21:55
 

Bilgi Evleri'nde Ödül Yağmuru

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri yaz etkinlikleri, 24 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen muhteşem törenlerle sona erdi.

4 Temmuz Pazartesi günü başlayan yaz etkinlikleri süresince gerçekleştirilen yarışma, turnuva ve kulüp çalışmalarında başarılı olan üyeler ise adeta hediye yağmuruna tutuldu. Merkezefendi, Seyitnizam, Beştelsiz, Sümer, Yeşiltepe ve Yenidoğan – Gökalp Bilgi Evleri'nde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Yaz Etkinlikleri Ödül Törenleri"ne, Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Koordinatörü Sayın Veli Koç ve Yenidoğan Mahalle Muhtarı Sayın Hüseyin Sarıyel'in yanı sıra çok sayıda üye ve veli katıldı. Bilgi evleri üyelerinin hazırladıkları programlarla renklenen ödül törenlerinde Karagöz ve Hacivat tiplemeleri büyük beğeni topladı. Törende yer alan koro, tiyatro Oyunları, şiirler ve yaz dönemini anlatan videolar da izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı. Yaz dönemi boyunca devam eden kulüp çalışmalarında, yarışma, turnuva, münazara ve çeşitli etkinliklerde başarılı olan üyelerle, ayın öğrencisi olarak seçilen, iyilik kumbarası, serbest düşünce köşesi ve ayın sorusu çekilişinde ismi olan üyelerin ödül aldığı törende, altı bilgi evinden toplam 159 üye hediyelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Başarılı olan üyelere flash bellek, porselen kupa, kalemlikler, kırtasiye setleri ve kitap gibi birbirinden farklı hediyelerin yanı sıra Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın adına düzenlenen başarı belgeleri de takdim edildi. Her yaz üyeleri için dopdolu bir etkinlik programı hazırlayan bilgi evleri, yarışmalar, turnuvalar, geziler ve birbirinden renkli etkinliklerin yaşandığı bir yaz dönemini geride bırakırken güz dönemi hazırlıklarına ise şimdiden başladı. ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri yaz etkinlikleri, 24 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen muhteşem törenlerle sona erdi.
4 Temmuz Pazartesi günü başlayan yaz etkinlikleri süresince gerçekleştirilen yarışma, turnuva ve kulüp çalışmalarında başarılı olan üyeler ise adeta hediye yağmuruna tutuldu.

Merkezefendi, Seyitnizam, Beştelsiz, Sümer, Yeşiltepe ve Yenidoğan – Gökalp Bilgi Evleri'nde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Yaz Etkinlikleri Ödül Törenleri"ne, Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Koordinatörü Sayın Veli Koç ve Yenidoğan Mahalle Muhtarı Sayın Hüseyin Sarıyel'in yanı sıra çok sayıda üye ve veli katıldı.

Bilgi evleri üyelerinin hazırladıkları programlarla renklenen ödül törenlerinde Karagöz ve Hacivat tiplemeleri büyük beğeni topladı. Törende yer alan koro, tiyatro Oyunları, şiirler ve yaz dönemini anlatan videolar da izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı. Yaz dönemi boyunca devam eden kulüp çalışmalarında, yarışma, turnuva, münazara ve çeşitli etkinliklerde başarılı olan üyelerle, ayın öğrencisi olarak seçilen, iyilik kumbarası, serbest düşünce köşesi ve ayın sorusu çekilişinde ismi olan üyelerin ödül aldığı törende, altı bilgi evinden toplam 159 üye hediyelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Başarılı olan üyelere flash bellek, porselen kupa, kalemlikler, kırtasiye setleri ve kitap gibi birbirinden farklı hediyelerin yanı sıra Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın adına düzenlenen başarı belgeleri de takdim edildi.

Her yaz üyeleri için dopdolu bir etkinlik programı hazırlayan bilgi evleri, yarışmalar, turnuvalar, geziler ve birbirinden renkli etkinliklerin yaşandığı bir yaz dönemini geride bırakırken güz dönemi hazırlıklarına ise şimdiden başladı.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.