SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Yıldızspor Fark yedi

20.08.2011 - 10:52, Güncelleme: 20.08.2011 - 10:52
 

Zeytinburnu Yıldızspor Fark yedi

İstanbul Süper Amatör Kümenin yeni ekiplerinden Vardarspor ile Zeytinburnu Yıldızspor hazırlık maçında karşılaştı.

ZEYTİNBURNU YILDIZ: 1 VARDARSPOR: 4 Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerindeki mücadele sabahın erken saati olmasında dolayı her iki takım oyuncularıda, havanın sıcak olması ve ramazan dolayısı ile bazı oyuncuların oruçlu olmasından dolayı biraz zorluk çekseler de her iki takımda oyun anlamından birbirlerine üstünlük kurmak istediler. Zeytinburnu Yıldızspor geçen seneki kadrosuna bir kaç taviye yaparak lige hazırlanırken, Selvispor'dan Sönmez, Kemerburgaz'dan eski oyuncuları Erhan'la anlaştılar. Her iki oyuncu da bugun karşılaşmada görev aldılar. Zeyinburnu Yıldızspor teknik sorumlusu Yasin Taş bir çok oyuncusunu oyuna sokarak oyuncuların son durumlarını görme fırsatı buldu Konuk Vardarspor ise yaptığı yerinde transferlerle teknik sorumlu Murat Kaya yönetiminde iyi bir hazırlık evresi geçirmekte. Vardarspor Zeytinburnu Yıldızspor'un geçen seneki kalecisi Kutsal’ı alarak kalesini sağlama aldı. Daha sonra Erdi (B.Yeni Çarşı), Sercan (Ramispor), Burak (Çıksalın), Utku (B.Trakya), Erol (Çıksalın), Volkan (Büyükdere), Muhammed (B.Trakya) Muhammed (Merter), Yasin (M.Ş.Paşa), Mustafa (Güzelhisar), Berke (Çapa), Uğur ve Engin (İÜSBK) ve Gökhan Dinç (Beylikdüzü) alarak transfere son noktayı koydu. Karşılaşmanın ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, İkinci yarının 60. dakikasında Zeytinburnu Yıldız penaltı kazandı. Topun başına Sönmez geçti ve topu ağlara gönderdi.1-0. Vardarspor 62. dakikada Muharrem ile eşitliği sağladı. 1-1. Vardarspor daha sonra Muharrem, Utku ve Uğur'la goller bularak sahadan 1-4 galip ayrıldı. Vardarspor Teknik Sorumlu Murat Kaya Yerel Futbol sitesine yaptığı açıklamada, "İlk olarak kura çekilcek günü bekliyoruz ve ona göre hedeflerimizi belirliyecez. Zaten mütevazi bir takımız bir takım ve genç bir takım yaptık küme düşmeyemi,ortalaramı yoksa üstü kovalayan bir takım olup olmadığımızı kura çekimi ve hazırlık maçları tamamlandıktan sonra karar vercez.15-16 transferimiz var geçen seneden 4 tane oyuncu kaldı, tamamen yeni bir takım kurduk hedefimizde Süper Amatör Kümede kalıcı olmak. Çalışmalarımıza 4 Temmuzda başladık ve yaptığımız hazırlık maçlarında 5 maç yaptık ve 3 galibiyet 2 beraberlik aldık, burdaki galibiyetler ve iyi futbol genellikle antremanlarla ilgili çünkü takımızı üzün süredir çalışıyor, ilerleyen zamanda rakiplerimizde eksiklerini tamamlayınca çok daha güzel bir lig bizi beliyor olacak dedi.Takımdaki bir avantajım ise birlikte çalıştığım oyunculardan kurulu olması ondan dolayı uyumu iyi sağladığımızı düşünüyorum. Hedefimiz uzun süreli başarılar yakalamak. Şartlar uygun olursa tabi kafaya oynamak isteriz, fakat ilk önceliğimiz ligte kalıcı olmak" dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-YEREL FUTBOL
İstanbul Süper Amatör Kümenin yeni ekiplerinden Vardarspor ile Zeytinburnu Yıldızspor hazırlık maçında karşılaştı.
ZEYTİNBURNU YILDIZ: 1 VARDARSPOR: 4

Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerindeki mücadele sabahın erken saati olmasında dolayı her iki takım oyuncularıda, havanın sıcak olması ve ramazan dolayısı ile bazı oyuncuların oruçlu olmasından dolayı biraz zorluk çekseler de her iki takımda oyun anlamından birbirlerine üstünlük kurmak istediler.

Zeytinburnu Yıldızspor geçen seneki kadrosuna bir kaç taviye yaparak lige hazırlanırken, Selvispor'dan Sönmez, Kemerburgaz'dan eski oyuncuları Erhan'la anlaştılar. Her iki oyuncu da bugun karşılaşmada görev aldılar. Zeyinburnu Yıldızspor teknik sorumlusu Yasin Taş bir çok oyuncusunu oyuna sokarak oyuncuların son durumlarını görme fırsatı buldu

Konuk Vardarspor ise yaptığı yerinde transferlerle teknik sorumlu Murat Kaya yönetiminde iyi bir hazırlık evresi geçirmekte. Vardarspor Zeytinburnu Yıldızspor'un geçen seneki kalecisi Kutsal’ı alarak kalesini sağlama aldı. Daha sonra Erdi (B.Yeni Çarşı), Sercan (Ramispor), Burak (Çıksalın), Utku (B.Trakya), Erol (Çıksalın), Volkan (Büyükdere), Muhammed (B.Trakya) Muhammed (Merter), Yasin (M.Ş.Paşa), Mustafa (Güzelhisar), Berke (Çapa), Uğur ve Engin (İÜSBK) ve Gökhan Dinç (Beylikdüzü) alarak transfere son noktayı koydu.

Karşılaşmanın ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, İkinci yarının 60. dakikasında Zeytinburnu Yıldız penaltı kazandı. Topun başına Sönmez geçti ve topu ağlara gönderdi.1-0.

Vardarspor 62. dakikada Muharrem ile eşitliği sağladı. 1-1. Vardarspor daha sonra Muharrem, Utku ve Uğur'la goller bularak sahadan 1-4 galip ayrıldı.

Vardarspor Teknik Sorumlu Murat Kaya Yerel Futbol sitesine yaptığı açıklamada, "İlk olarak kura çekilcek günü bekliyoruz ve ona göre hedeflerimizi belirliyecez. Zaten mütevazi bir takımız bir takım ve genç bir takım yaptık küme düşmeyemi,ortalaramı yoksa üstü kovalayan bir takım olup olmadığımızı kura çekimi ve hazırlık maçları tamamlandıktan sonra karar vercez.15-16 transferimiz var geçen seneden 4 tane oyuncu kaldı, tamamen yeni bir takım kurduk hedefimizde Süper Amatör Kümede kalıcı olmak. Çalışmalarımıza 4 Temmuzda başladık ve yaptığımız hazırlık maçlarında 5 maç yaptık ve 3 galibiyet 2 beraberlik aldık, burdaki galibiyetler ve iyi futbol genellikle antremanlarla ilgili çünkü takımızı üzün süredir çalışıyor, ilerleyen zamanda rakiplerimizde eksiklerini tamamlayınca çok daha güzel bir lig bizi beliyor olacak dedi.Takımdaki bir avantajım ise birlikte çalıştığım oyunculardan kurulu olması ondan dolayı uyumu iyi sağladığımızı düşünüyorum. Hedefimiz uzun süreli başarılar yakalamak. Şartlar uygun olursa tabi kafaya oynamak isteriz, fakat ilk önceliğimiz ligte kalıcı olmak" dedi.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-YEREL FUTBOL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.