SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sokak İftarı Kanal D Ana Haber'de

KÜLTÜR 16.08.2011 - 16:58, Güncelleme: 16.08.2011 - 16:58
 

Sokak İftarı Kanal D Ana Haber'de

Ramazan’da Zeytinburnu sokaklarında yaşanan iftar coşkusuna, Kanal D’nin ana haber bülteninde gerçekleştirdiği canlı yayın sayesinde tüm Türkiye ortak oldu.

Çeşitli mekanlarda yapılan iftar organizasyonlarına ana haber bülteninde yer veren Kanal D Haber Merkezi, geçtiğimiz günlerde de Yeşiltepe Mahallesi’ndeki sokak iftarını canlı olarak ekrana getirdi. Canlı yayında organizasyon hakkında bilgiler veren muhabirin mikrofon uzattığı Zeytinburnulular, başta Başkan Aydın olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. İftarlarda yaşanan manevi atmosferden pay almak için Zeytinburnu Belediyesi’nin davetine icabet ettiklerini dile getiren Zeytinburnulular, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurguladılar.
Ramazan’da Zeytinburnu sokaklarında yaşanan iftar coşkusuna, Kanal D’nin ana haber bülteninde gerçekleştirdiği canlı yayın sayesinde tüm Türkiye ortak oldu.
Çeşitli mekanlarda yapılan iftar organizasyonlarına ana haber bülteninde yer veren Kanal D Haber Merkezi, geçtiğimiz günlerde de Yeşiltepe Mahallesi’ndeki sokak iftarını canlı olarak ekrana getirdi.

Canlı yayında organizasyon hakkında bilgiler veren muhabirin mikrofon uzattığı Zeytinburnulular, başta Başkan Aydın olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

İftarlarda yaşanan manevi atmosferden pay almak için Zeytinburnu Belediyesi’nin davetine icabet ettiklerini dile getiren Zeytinburnulular, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurguladılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.