SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yolcu Otobüsü Biletlerine Zam Geldi

GÜNDEM 28.04.2008 - 13:08, Güncelleme: 28.04.2008 - 13:08
 

Yolcu Otobüsü Biletlerine Zam Geldi

Motorine üst üste yapılan zamlar nedeniyle karayolu ile şehirlerarası yolcu taşımalığında uygulanan taban ücretine yüzde 11 zam yapıldı.

Ulaştırma Bakanlığı’na ait Karayolu ile Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Alanında Uygulanacak Taban Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğe göre, taban ücret tarifesinde motorin fiyatlarında meydana gelen artışlar da dikkate alınarak yüzde 11 zam yapıldı. Tebliğ, yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girecek. Yeni taban ücretlere göre 101-115 kilometre arasında taban ücret 9.6 YTL, 1951 ve üstü kilometrelik mesafelerde ise 65.56 YTL olacak. zeytinburnuhaber.org
Motorine üst üste yapılan zamlar nedeniyle karayolu ile şehirlerarası yolcu taşımalığında uygulanan taban ücretine yüzde 11 zam yapıldı.

Ulaştırma Bakanlığı’na ait Karayolu ile Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Alanında Uygulanacak Taban Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğe göre, taban ücret tarifesinde motorin fiyatlarında meydana gelen artışlar da dikkate alınarak yüzde 11 zam yapıldı. Tebliğ, yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girecek. Yeni taban ücretlere göre 101-115 kilometre arasında taban ücret 9.6 YTL, 1951 ve üstü kilometrelik mesafelerde ise 65.56 YTL olacak.

zeytinburnuhaber.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.