SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nuri Kardeş Meclis Üyeliği için başvurusunu yaptı

SİYASET 28.01.2024 - 18:18, Güncelleme: 28.01.2024 - 18:18
 

Nuri Kardeş Meclis Üyeliği için başvurusunu yaptı

Bir Teşkilatın amiral gemisi her daim mahalle başkanlıklarıdır. Mahallelerde başlayan yapılanmalar çığ gibi büyüyerek genel merkeze kadar ulaşıyor. AK Parti Merkezefendi Mahallesinde uzun yıllar görev yapmış, teşkilatın mihenk taşlarından Nuri Kardeş Meclis Üyesi olmak için dosyası AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta’ya teslim etti.

Geniş bir kalabalıkla AK Parti İlçe Başkanlığına gelen Nuri Kardeş Meclis üyeliği için dosyasını deneyimli siyasetçi AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibaltaya teslim etti. Aslen Bitlisli olan Nuri Kardeş 2003 Yılından buyan ilçemiz Zeytinburnu’nda ikamet etmektedir. Bir Dönem Tekstil Sektöründe faaliyet gösteren Nuri Kardeş 2018 yılından bu yana Kılıçaslan Hukuk ve Danışmanlık Ofisinde Yönetici olarak çalışmaktadır. Kuruluşundan bu yana Ak Partide çeşitli kademelerde görev aldı. Aynı zamanda birçok STK da aktif görevleri devam etmektedir. 2023 Genel Seçimlerde Ak Parti Muş Milletvekili Adayı Av. Nur Ahmet Kılıçaslan danışmanlığını yürüttü. Bitlislilerin ilçemizdeki önemli isimlerinden olan bir çok platformda Bitlisleri temsil eden Nur Kardeş’i böylesine özel günde Hemşerileri yalnız bırakmadı ve AK Parti ilçe Başkanlığına çıkarma yaptılar. Burada kısa bir konuşma yapan Bitlis Muş Sason Dernek Başkanı Abdülhamit Basrali, Zeytinburnu’nda 15 Bin kadar oyumuz var. Bunun 500’ü bile dışarıya gitmez. Neredeyse tüm oyumuz AK Parti’ye gitmektedir. Bizde bunun karşılığında hak ettiğimiz temsil hakkın istiyoruz dedi.  AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ise konuşmasında çok şükür verdiği tüm sözleri tutan ve daha da fazlasını yerine getiren bir belediye başkanı ile yola yeniden çıkmak çok onur verici. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah meclis üyelerimizde belirlerken Türkiye’nin tamamını kapsayan Zeytinburnu’muzu en iyi temsil edecek isimleri belirleyeceğiz dedi.  Meclis Üyesi Aday Adayı Nuri Kardeş ise Böyle bir davanın neferi olduğum için çok gururluyum. Rabbime şükürler olsun birçok kademesinde görev aldım ve gece gündüz koşturdum. 31 Mart Yerel seçimlerinde büyüklerimiz ve hemşerilerimiz ile yaptığımız istişare sonucunda Bizleri temsil noktasına görmek istediklerini söylediler Bizde bundan çok mutlu olduk. Sizlerde takdir ederseniz inşallah Zeytinburnu Meclisinde en iyi şekilde Hem Bitlisli hem de Zeytinburnulu hemşehrilerimiz temsil etmek istiyoruz dedi.   
Bir Teşkilatın amiral gemisi her daim mahalle başkanlıklarıdır. Mahallelerde başlayan yapılanmalar çığ gibi büyüyerek genel merkeze kadar ulaşıyor. AK Parti Merkezefendi Mahallesinde uzun yıllar görev yapmış, teşkilatın mihenk taşlarından Nuri Kardeş Meclis Üyesi olmak için dosyası AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta’ya teslim etti.

Geniş bir kalabalıkla AK Parti İlçe Başkanlığına gelen Nuri Kardeş Meclis üyeliği için dosyasını deneyimli siyasetçi AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibaltaya teslim etti. Aslen Bitlisli olan Nuri Kardeş 2003 Yılından buyan ilçemiz Zeytinburnu’nda ikamet etmektedir. Bir Dönem Tekstil Sektöründe faaliyet gösteren Nuri Kardeş 2018 yılından bu yana Kılıçaslan Hukuk ve Danışmanlık Ofisinde Yönetici olarak çalışmaktadır. Kuruluşundan bu yana Ak Partide çeşitli kademelerde görev aldı. Aynı zamanda birçok STK da aktif görevleri devam etmektedir. 2023 Genel Seçimlerde Ak Parti Muş Milletvekili Adayı Av. Nur Ahmet Kılıçaslan danışmanlığını yürüttü.

Bitlislilerin ilçemizdeki önemli isimlerinden olan bir çok platformda Bitlisleri temsil eden Nur Kardeş’i böylesine özel günde Hemşerileri yalnız bırakmadı ve AK Parti ilçe Başkanlığına çıkarma yaptılar. Burada kısa bir konuşma yapan Bitlis Muş Sason Dernek Başkanı Abdülhamit Basrali, Zeytinburnu’nda 15 Bin kadar oyumuz var. Bunun 500’ü bile dışarıya gitmez. Neredeyse tüm oyumuz AK Parti’ye gitmektedir. Bizde bunun karşılığında hak ettiğimiz temsil hakkın istiyoruz dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ise konuşmasında çok şükür verdiği tüm sözleri tutan ve daha da fazlasını yerine getiren bir belediye başkanı ile yola yeniden çıkmak çok onur verici. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah meclis üyelerimizde belirlerken Türkiye’nin tamamını kapsayan Zeytinburnu’muzu en iyi temsil edecek isimleri belirleyeceğiz dedi. 

Meclis Üyesi Aday Adayı Nuri Kardeş ise Böyle bir davanın neferi olduğum için çok gururluyum. Rabbime şükürler olsun birçok kademesinde görev aldım ve gece gündüz koşturdum. 31 Mart Yerel seçimlerinde büyüklerimiz ve hemşerilerimiz ile yaptığımız istişare sonucunda Bizleri temsil noktasına görmek istediklerini söylediler Bizde bundan çok mutlu olduk. Sizlerde takdir ederseniz inşallah Zeytinburnu Meclisinde en iyi şekilde Hem Bitlisli hem de Zeytinburnulu hemşehrilerimiz temsil etmek istiyoruz dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.