SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy’dan MHP’ye Ziyaret

SİYASET 24.01.2024 - 11:28, Güncelleme: 24.01.2024 - 11:28
 

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy’dan MHP’ye Ziyaret

Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. İlk ziyaretini adaylığı açıklandıktan sonra AK Parti İlçe Başkanlığına yapan Başkan Ömer Arısoy’un ikinci durağı MHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Zeytinburnu Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ömer Arısoy, ilk ziyaretlerini Cumhur İttifakı ortaklarına gerçekleştirdi. Arısoy, önce AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada oldukça coşkulu karşılan Arısoy ’un ikinci Durağı Cumhur İttifakının bir diğer ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zeytinburnu İlçe Başkanlığı oldu.  MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu ve Teşkilat mensupları tarafından çiçekle karşılanan Başkan Arısoy 2024 seçimlerinin Zeytinburnu içinde İstanbul içinde Türkiye içinde önemli bir süreç olduğunu söyledi. Bu sürecin Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberlik içinde geçirileceğine değinen Arısoy, “Bu kutlu yolculuk şahsım için son derece önemli bir onurdur. Bizleri bu onura layık gören Cumhurbaşkanımıza, cumhur ittifakımıza, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta Zeytinburnu’nda kaldığımız yerden hizmetlerimize yeniden devam edeceğiz. Söz verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Hatta daha fazlasını yaptık. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Kısa bir süre içinde geniş kapsamlı bir toplantı ile yeni projelerimizi açıklayacağız. 20 Yıldır olduğu gibi Bu seçim sonunda inşallah kazanan milletimiz olacak devletimiz olacak. Diye konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu ise konuşmasında şunları söyledi. 2019 Seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de kapı kapı dolaşıp yine arkanızda dim dik duracağız. Yine hep birlikte hem İstanbul’da hem de Zeytinburnu’nda yeni bir zafer kazanacağız dedi.     
Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. İlk ziyaretini adaylığı açıklandıktan sonra AK Parti İlçe Başkanlığına yapan Başkan Ömer Arısoy’un ikinci durağı MHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Zeytinburnu Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ömer Arısoy, ilk ziyaretlerini Cumhur İttifakı ortaklarına gerçekleştirdi. Arısoy, önce AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada oldukça coşkulu karşılan Arısoy ’un ikinci Durağı Cumhur İttifakının bir diğer ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zeytinburnu İlçe Başkanlığı oldu. 

MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu ve Teşkilat mensupları tarafından çiçekle karşılanan Başkan Arısoy 2024 seçimlerinin Zeytinburnu içinde İstanbul içinde Türkiye içinde önemli bir süreç olduğunu söyledi. Bu sürecin Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberlik içinde geçirileceğine değinen Arısoy, “Bu kutlu yolculuk şahsım için son derece önemli bir onurdur. Bizleri bu onura layık gören Cumhurbaşkanımıza, cumhur ittifakımıza, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta Zeytinburnu’nda kaldığımız yerden hizmetlerimize yeniden devam edeceğiz. Söz verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Hatta daha fazlasını yaptık. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Kısa bir süre içinde geniş kapsamlı bir toplantı ile yeni projelerimizi açıklayacağız. 20 Yıldır olduğu gibi Bu seçim sonunda inşallah kazanan milletimiz olacak devletimiz olacak. Diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu ise konuşmasında şunları söyledi. 2019 Seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de kapı kapı dolaşıp yine arkanızda dim dik duracağız. Yine hep birlikte hem İstanbul’da hem de Zeytinburnu’nda yeni bir zafer kazanacağız dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.