SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Belediye Başkan A. Adayı Mimar Süleyman Uluocak’tan KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ

SİYASET 21.01.2024 - 21:37, Güncelleme: 21.01.2024 - 23:11
 

CHP Belediye Başkan A. Adayı Mimar Süleyman Uluocak’tan KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Süleyman Uluocak İBB Tesislerinde CHP Aday Adayları, Sivil Toplum kuruluşlarının Yöneticileri ve Kanaat önderiyle istişare toplantısında bir araya geldi.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Süleyman Uluocak istişare toplantısında yaptığı konuşmada Ada Bazlı Kentsel Dönüşüme öncelik verdi. Başkan Adayı olması ve seçilmesi halinde Dönüşüm bitene kadar hak sahipleri kira bedeli ödemeyecek dedi. Uluocak konuşmasına şöyle devam etti.  Ben devletimizin imkanlarıyla okuyarak mimar oldum bu devletime borcun var. Zeytinburnu’ndaki okullarımızın eğitim kalitesi çok düşük, okullarımız yetersiz, Ada bazda kentsel dönüşüme bir an önce hayata geçirmeniz lazım Belediyemiz bu işe öncülük yaparak vatandaşa hiç bir masraf yaptırmadan ev sahibi yapacak. Zeytinburnu ticaret bölgesi oldu. Katma değeri her geçen gün artmaktadır. Eskiden Zeytinburnu merkezini kimse bilmezdi. Topkapı ve Cevizlibağ ile anılan ilçe şimdilerde ismi ile ön plana çıkmaktadır. Zeytinburnulu eş dost ve arkadaşlarımız Kültürel ve sosyal yapının değişmesinden dolayı artık ilçeyi terk eder hale geldi. Sizin gibi köklü derneklerimizle ilçenin Kültürel ve sosyal yapısını korumaya devam ediyor. O yüzden Zeytinburnu’nda Kentsel dönüşüm yapılırken Kültürel dokuyu bozmadan daha çok ticaretin yoğun olduğu bölge dışından başlayarak halkımızın da yapılan dönüşümü görmesi açısından çok önemli. Çocukluğu ve Gençlik yılları burada geçmiş kişiler kolay kolay ilçeyi terk etmiyor. Aynı şeyi gençler için söyleyemeyeyiz. Adaylık konusunda görev verilirse halkımızın desteği ile Zeytinburnu için çok güzel projelerimiz var. Ekibimiz ile Adabazlı çalışma ile en kısa zaman diliminde Sosyal ve Kültürel yapıyı bozmadan kentsel dönüşümü gerçekleştirmiş olacağız. Deprem gerçeğini de hatırlatan Mimar Uluocak, binalarımız yorgun ve bitkin, zaman kaybetmeden çok geç olmadan daha güvenli binalarda vatandaşımız oturmalıdır dedi. Zeytinburnu futbol sahasın yenileyerek spor kulüplerimizin imkânlarına sunacağız. Zeytinburnu halkı mutsuz geleceğini göremiyor sorunlarının bir an önce çözülmesini istiyor. Ben Zeytinburnu’nda ikamet ediyorum Uluocak şirketler grubunun yönetim kurulu başkanıyım ve iş yerim de Zeytinburnu’nda, toplantıya katılan katılımcılara söz veren ULUOCAK katılımcıların görüşleri bizler için önemlidir. Bizler Zeytinburnu Belediye Başkanlığını kazanırsak halkımızla birlikte yöneteceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışını getireceğiz kimseyi ötekileştirmeden her kesime sahip çıkmak için çalışacağız dedi.  
CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Süleyman Uluocak İBB Tesislerinde CHP Aday Adayları, Sivil Toplum kuruluşlarının Yöneticileri ve Kanaat önderiyle istişare toplantısında bir araya geldi.

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Süleyman Uluocak istişare toplantısında yaptığı konuşmada Ada Bazlı Kentsel Dönüşüme öncelik verdi. Başkan Adayı olması ve seçilmesi halinde Dönüşüm bitene kadar hak sahipleri kira bedeli ödemeyecek dedi. Uluocak konuşmasına şöyle devam etti. 

Ben devletimizin imkanlarıyla okuyarak mimar oldum bu devletime borcun var. Zeytinburnu’ndaki okullarımızın eğitim kalitesi çok düşük, okullarımız yetersiz, Ada bazda kentsel dönüşüme bir an önce hayata geçirmeniz lazım Belediyemiz bu işe öncülük yaparak vatandaşa hiç bir masraf yaptırmadan ev sahibi yapacak. Zeytinburnu ticaret bölgesi oldu. Katma değeri her geçen gün artmaktadır. Eskiden Zeytinburnu merkezini kimse bilmezdi. Topkapı ve Cevizlibağ ile anılan ilçe şimdilerde ismi ile ön plana çıkmaktadır. Zeytinburnulu eş dost ve arkadaşlarımız Kültürel ve sosyal yapının değişmesinden dolayı artık ilçeyi terk eder hale geldi.

Sizin gibi köklü derneklerimizle ilçenin Kültürel ve sosyal yapısını korumaya devam ediyor. O yüzden Zeytinburnu’nda Kentsel dönüşüm yapılırken Kültürel dokuyu bozmadan daha çok ticaretin yoğun olduğu bölge dışından başlayarak halkımızın da yapılan dönüşümü görmesi açısından çok önemli. Çocukluğu ve Gençlik yılları burada geçmiş kişiler kolay kolay ilçeyi terk etmiyor. Aynı şeyi gençler için söyleyemeyeyiz. Adaylık konusunda görev verilirse halkımızın desteği ile Zeytinburnu için çok güzel projelerimiz var. Ekibimiz ile Adabazlı çalışma ile en kısa zaman diliminde Sosyal ve Kültürel yapıyı bozmadan kentsel dönüşümü gerçekleştirmiş olacağız. Deprem gerçeğini de hatırlatan Mimar Uluocak, binalarımız yorgun ve bitkin, zaman kaybetmeden çok geç olmadan daha güvenli binalarda vatandaşımız oturmalıdır dedi.

Zeytinburnu futbol sahasın yenileyerek spor kulüplerimizin imkânlarına sunacağız. Zeytinburnu halkı mutsuz geleceğini göremiyor sorunlarının bir an önce çözülmesini istiyor. Ben Zeytinburnu’nda ikamet ediyorum Uluocak şirketler grubunun yönetim kurulu başkanıyım ve iş yerim de Zeytinburnu’nda, toplantıya katılan katılımcılara söz veren ULUOCAK katılımcıların görüşleri bizler için önemlidir. Bizler Zeytinburnu Belediye Başkanlığını kazanırsak halkımızla birlikte yöneteceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışını getireceğiz kimseyi ötekileştirmeden her kesime sahip çıkmak için çalışacağız dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.