SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cumhur İttifakının Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy

SİYASET 20.01.2024 - 22:06, Güncelleme: 20.01.2024 - 22:06
 

Cumhur İttifakının Zeytinburnu Adayı Ömer Arısoy

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un ilçeleri için belirlenen belediye başkan adaylarını açıkladı. Zeytinburnu Adayı olarak mevcut Başkan Ömer Arısoy ile devam kararı alındı.

Aday tanırım toplantısının ardından yoğun yağmura ve sert hava şatlarına rağmen Zeytinburnu’nda Yüzlerce kişi Başkan Adayı Ömer Arısoy’u oldukça görkemli bir şekilde karşıladı. Kendisini yağmur altında bekleyen vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve tebrikleri kabul eden Başkan Ömer Arısoy kısa bir konuşma yaptı.  Bir önceki yerel seçimde verdiği tüm sözleri yerine getirmenin gönül rahatlığıyla yeniden yola çıktığının özellikle altını çizen Başkan Arısoy yeni sözleri vermek için yeniden başlıyoruz dedi.  Başkan Arısoy sözlerine şöyle devam etti. Yeniden başlıyoruz değerli hemşehrilerim. İlk günkü aşkla, aynı heyecanla. Zeytinburnu'na hizmet etmek, doğru işler yapmak için bir kez daha yola çıkıyoruz. Desteğinizi, dualarınızı bekliyorum. Yolumuz açık olsun dedi.  ÖMER ARISOY KİMDİR? Ömer Arısoy, 1974 yılında Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’na girdi ve üç yıl devam etti. 1992 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 1997 yılında bitirdi. Bir süre serbest avukat olarak çalıştı.Ömer Arısoy, 1999-2004 yılları arasında Zeytinburnu Belediyesinde Başkan Danışmanlığı, 2004 – 2014 tarihleri arasında Hukuk, Emlak-İstimlak, Kültür, Bilgi İşlem, Yazı İşleri ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Encümen Başkanlığı ve İhale Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü, kültür yayınlarını yönetti.1999 – 2004 yılları arasında Zeytinburnu Belediyesinde Başkan Danışmanlığı, 2004 – 2014 tarihleri arasında Hukuk, Emlak-İstimlak, Kültür, Bilgi İşlem, Yazı İşleri ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Encümen Başkanlığı ve İhale Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü ve kültür yayınlarını yönetti.Ekim 2014 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı görevine atandı ve 2016 yılının Eylül ayına kadar bu görevde bulundu. Bu tarihte Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığına atandı. Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcılığı yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır. Ömer Arısoy, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı oldu.  
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un ilçeleri için belirlenen belediye başkan adaylarını açıkladı. Zeytinburnu Adayı olarak mevcut Başkan Ömer Arısoy ile devam kararı alındı.

Aday tanırım toplantısının ardından yoğun yağmura ve sert hava şatlarına rağmen Zeytinburnu’nda Yüzlerce kişi Başkan Adayı Ömer Arısoy’u oldukça görkemli bir şekilde karşıladı. Kendisini yağmur altında bekleyen vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve tebrikleri kabul eden Başkan Ömer Arısoy kısa bir konuşma yaptı.  Bir önceki yerel seçimde verdiği tüm sözleri yerine getirmenin gönül rahatlığıyla yeniden yola çıktığının özellikle altını çizen Başkan Arısoy yeni sözleri vermek için yeniden başlıyoruz dedi. 

Başkan Arısoy sözlerine şöyle devam etti. Yeniden başlıyoruz değerli hemşehrilerim. İlk günkü aşkla, aynı heyecanla. Zeytinburnu'na hizmet etmek, doğru işler yapmak için bir kez daha yola çıkıyoruz. Desteğinizi, dualarınızı bekliyorum. Yolumuz açık olsun dedi. 

ÖMER ARISOY KİMDİR?

Ömer Arısoy, 1974 yılında Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamladı. 1989 yılında Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’na girdi ve üç yıl devam etti. 1992 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 1997 yılında bitirdi. Bir süre serbest avukat olarak çalıştı.Ömer Arısoy, 1999-2004 yılları arasında Zeytinburnu Belediyesinde Başkan Danışmanlığı, 2004 – 2014 tarihleri arasında Hukuk, Emlak-İstimlak, Kültür, Bilgi İşlem, Yazı İşleri ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Encümen Başkanlığı ve İhale Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü, kültür yayınlarını yönetti.1999 – 2004 yılları arasında Zeytinburnu Belediyesinde Başkan Danışmanlığı, 2004 – 2014 tarihleri arasında Hukuk, Emlak-İstimlak, Kültür, Bilgi İşlem, Yazı İşleri ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Encümen Başkanlığı ve İhale Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü ve kültür yayınlarını yönetti.Ekim 2014 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı görevine atandı ve 2016 yılının Eylül ayına kadar bu görevde bulundu. Bu tarihte Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığına atandı. Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcılığı yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır. Ömer Arısoy, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.