SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda iki otomobil dereye uçtu

GÜNDEM 10.11.2022 - 09:44, Güncelleme: 10.11.2022 - 09:44
 

Zeytinburnu'nda iki otomobil dereye uçtu

Zeytinburnu'nda meydana gelen kazada iki otomobil, savrularak dereye uçtu. Otomobillerde bulunan 4 kişi dereden itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil ise kayıplara karıştı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Zeytinburnu Sahil Yolu, Kennedy Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aşırı hızla Edirne istikametinde ilerleyen ve plakası alınamayan bir otomobil, Veliefendi-Güngören sapağında aynı istikamette seyir halindeki başka otomobili sıkıştırdı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, 34 FCZ 358 plakalı otomobile çarptı.Sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle, iki otomobil önce kaldırıma çıktı, ardından köprü üzerinde bulunan korkulukları devirerek dereye uçtu. Dereye uçan otomobillerde bulunan 2'si kadın 4 kişi, otomobillerin üzerine çıkarak yardım bekledi.  Otomobillerin üzerine çıkarak kurtarılmayı bekleyen 4 kişinin o anları, bir yurttaşın cep telefonu ile kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobillerin üzerine çıkan 4 kişiyi merdivenle dereden çıkardı. Kontrolleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan 4 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Kazazedeler, sağlık kontrolünün ardından otomobillerinin çıkarılması için yapılan çalışmaları yakından takip eti. Otomobillerin dereden çıkarılmasını cep telefonlarıyla görüntüleyen kazazedeler, otomobillerde bulunan özel eşyalarını aldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis kazaya neden olan otomobilin bulunması için çalışma başlattı.
Zeytinburnu'nda meydana gelen kazada iki otomobil, savrularak dereye uçtu. Otomobillerde bulunan 4 kişi dereden itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil ise kayıplara karıştı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Zeytinburnu Sahil Yolu, Kennedy Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aşırı hızla Edirne istikametinde ilerleyen ve plakası alınamayan bir otomobil, Veliefendi-Güngören sapağında aynı istikamette seyir halindeki başka otomobili sıkıştırdı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, 34 FCZ 358 plakalı otomobile çarptı.Sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle, iki otomobil önce kaldırıma çıktı, ardından köprü üzerinde bulunan korkulukları devirerek dereye uçtu. Dereye uçan otomobillerde bulunan 2'si kadın 4 kişi, otomobillerin üzerine çıkarak yardım bekledi. 

Otomobillerin üzerine çıkarak kurtarılmayı bekleyen 4 kişinin o anları, bir yurttaşın cep telefonu ile kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobillerin üzerine çıkan 4 kişiyi merdivenle dereden çıkardı. Kontrolleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan 4 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Kazazedeler, sağlık kontrolünün ardından otomobillerinin çıkarılması için yapılan çalışmaları yakından takip eti. Otomobillerin dereden çıkarılmasını cep telefonlarıyla görüntüleyen kazazedeler, otomobillerde bulunan özel eşyalarını aldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis kazaya neden olan otomobilin bulunması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.