SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevinde renkli görüntüler

GÜNDEM 23.10.2022 - 16:58, Güncelleme: 23.10.2022 - 19:55
 

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevinde renkli görüntüler

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan ilçemize geldiğin günden bugüne çok özel çalışmalara imza atıyor. Son olarak Boya fırçasını eline alan Kaymakam Turan Semiha Şakir Huzur Evinin duvarlarını boyadı.

Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Kaymakam Ercan Turan önderliğinde çok özel bir çalışma başlatıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, İyiler Kulübü Üyeleri, Kazlıçeşme Mahalle Muhtarı Özgür Terzi ve her yaştan gönüllülerle birlikte Kaymakamız Ercan Turan eline boya fırçasını alarak Semiha Şakir Huzur Evinin boyanması ve bakımına iştirak ettiler.  Büyüklerimizle birlikte hem türkü söyleyip hem halay çeken Kaymakam Ercan Turan amacımız sadece huzurevinin duvarlarının boyanması değil buradaki büyüklerimizle birlikte güzel bir zaman geçirmek dedi. Kaymakam Turan açıklamasını şöyle sürdürdü. Bunlar bizim yaşlı kıdemli Delikanlılarımız. Ne mutlu bize ki, millet olarak büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, aksine, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Yaşlılarımıza huzurlu bir ortam sunmak, saygı ve hürmette kusur etmemek her şeyden önce bir vefa borcudur. Bizlerin büyüyüp yetişmesinde bin bir emek sarf eden anne ve babalarımız başta olmak üzere tüm yaşlılarımızın bizlerden en büyük beklentisi olan sevgi ve saygımızı her fırsatta onlara göstermek bizlerin asli görevidir.” diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ise açıklamasında; “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Kaymakamımız önderliğinde böyle güzel bir çalışma ile bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip halini hatrını sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Devletimiz, büyüklerimiz için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.  Kaymakamlığın daha renkli bir huzurevi çalışmasına destek veren Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı ise Gazetemize yaptığı açıklamada; Kaymakamız Ercan Turan’a böyle güzel bir çalışma için teşekkür ediyoruz. Kızılay dışarıdan göründüğünde sadece kan hizmetleriyle değerlendiriliyor vatandaşlarımızın nezdinde. Açıkçası Kızılay çok büyük bir yelpaze. İnsanlarımızın ve insanlığımızın en büyük iyilik organizasyonlarından bir tanesi. Huzurevimizdeki yaşlılarımız ve bakıma muhtaç büyüklerimizle beraber güzel bir gün geçirdik. Kızılay şu anda toplumsal anlamda insanlarımın ihtiyaç duyduğu her alanda sahada hizmet veriyor dedi.   
Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan ilçemize geldiğin günden bugüne çok özel çalışmalara imza atıyor. Son olarak Boya fırçasını eline alan Kaymakam Turan Semiha Şakir Huzur Evinin duvarlarını boyadı.

Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Kaymakam Ercan Turan önderliğinde çok özel bir çalışma başlatıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, İyiler Kulübü Üyeleri, Kazlıçeşme Mahalle Muhtarı Özgür Terzi ve her yaştan gönüllülerle birlikte Kaymakamız Ercan Turan eline boya fırçasını alarak Semiha Şakir Huzur Evinin boyanması ve bakımına iştirak ettiler. 

Büyüklerimizle birlikte hem türkü söyleyip hem halay çeken Kaymakam Ercan Turan amacımız sadece huzurevinin duvarlarının boyanması değil buradaki büyüklerimizle birlikte güzel bir zaman geçirmek dedi. Kaymakam Turan açıklamasını şöyle sürdürdü. Bunlar bizim yaşlı kıdemli Delikanlılarımız. Ne mutlu bize ki, millet olarak büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, aksine, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz. Yaşlılarımıza huzurlu bir ortam sunmak, saygı ve hürmette kusur etmemek her şeyden önce bir vefa borcudur. Bizlerin büyüyüp yetişmesinde bin bir emek sarf eden anne ve babalarımız başta olmak üzere tüm yaşlılarımızın bizlerden en büyük beklentisi olan sevgi ve saygımızı her fırsatta onlara göstermek bizlerin asli görevidir.” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ise açıklamasında; “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Kaymakamımız önderliğinde böyle güzel bir çalışma ile bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip halini hatrını sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Devletimiz, büyüklerimiz için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi. 

Kaymakamlığın daha renkli bir huzurevi çalışmasına destek veren Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı ise Gazetemize yaptığı açıklamada; Kaymakamız Ercan Turan’a böyle güzel bir çalışma için teşekkür ediyoruz. Kızılay dışarıdan göründüğünde sadece kan hizmetleriyle değerlendiriliyor vatandaşlarımızın nezdinde. Açıkçası Kızılay çok büyük bir yelpaze. İnsanlarımızın ve insanlığımızın en büyük iyilik organizasyonlarından bir tanesi. Huzurevimizdeki yaşlılarımız ve bakıma muhtaç büyüklerimizle beraber güzel bir gün geçirdik. Kızılay şu anda toplumsal anlamda insanlarımın ihtiyaç duyduğu her alanda sahada hizmet veriyor dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.