SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Mahalle Muhtar Edanur Menteş 73 evladımızı sünnet ettirdi

GÜNDEM 10.09.2022 - 22:19, Güncelleme: 11.09.2022 - 11:19
 

Telsiz Mahalle Muhtar Edanur Menteş 73 evladımızı sünnet ettirdi

Türkiye'nin en genç kadın muhtarı olan Zeytinburnu Telsiz Mahalle Muhtarı Edanur Menteş’in her yıl geleneksel hale getirdiği toplu sünnet merasiminde bu yılda 73 evladımız sünnet oldu. Görkemli sünnet şölenine ilçe protokolü ve Telsiz sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Telsiz Mahalle Muhtarı Edanur Menteş hayırsever işadamlarının desteğiyle 73 Evladımızı görkemli sünnet merasimiyle sünnet ettirdi. Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Saadet Partisi İlçe Başkanı Levent Çotuk, Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, İlçe Müftüsü Münip Şallıoğlu, işadamları, STK Başkanları ve Telsiz Sakinleri katıldı.  Telsiz Mahallesi Balıklı Yolu Caddesin sünnet şöleni için yetkili kurumların onayı ile trafiğe kapatılarak platform ve masalar kuruldu. Çocukların sünnet düğüne ortak olmak isteyen Yüzlerce Mahallesi Muhtar Edanur Menteş’in davetine icabet etti. Kültür. Aş Zumba Dans Ekibi çocukları gönüllerince eğlendirdiler. Ardından Telsiz Cami İmam Hatipi Süleyman Başsal Kuran-ı Kerim tilavetiyle program devam etti.  Kürsüye ilk olarak Ev sahibi Telsiz Mahalle muhtarı Edanur Menteş çıktı. Davetine icabet eden herkese teşekkür eden Menteş sözlerini şöyle sürdürdü. Hayırsever işadamlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirdik. Çok şükür bu yıl 73 evladımızı sünnet ettirdik. Çocuklarımızın şu mutluluğunu görmek tüm yorgunluğumuzu alıp götürdü. Bana destek veren aileme, işadamlarımıza ve sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi.  Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise yaptıkları konuşmalarda muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız da halkın sorun ve sıkıntılarının çözümü için ellerinden geleni yaparak devlet millet kaynaşmasını sağlıyorlar söylemine aynen katlıyorum.  Eda Muhtarımızın yaptığı bu çalışmayı çok önemsiyoruz dediler.  Sünnet olan çocukların aileleri ise Gazetemize yaptıkları açıklamalarda; Öncelikle Türkiye’nin en genç Kadın muhtarı Edanur Menteş kardeşimize yaptığı bu güzel organizasyon için teşekkür ederim. Muhtarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın yaptığı bu tür güzel ve hayırlı çalışmalarından dolayı devletimizin yükü biraz hafifliyor. Muhtarımız ve ekibine teşekkür ederim dedi.  Programda 73 Evladımızın sünnet merasimine katkı sunan çok sayıda işadamı, siyasetçi ve medya mensubuna teşekkür plaketi takdim edildi. Sünnet şöleni gecenin geç saatlerine kadar eğlence ile devam etti. Muhtar gecenin sonunda her daim kendilerinden desteğini esirgemeyen ve şölene de her türlü katkıyı veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti…  
Türkiye'nin en genç kadın muhtarı olan Zeytinburnu Telsiz Mahalle Muhtarı Edanur Menteş’in her yıl geleneksel hale getirdiği toplu sünnet merasiminde bu yılda 73 evladımız sünnet oldu. Görkemli sünnet şölenine ilçe protokolü ve Telsiz sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Telsiz Mahalle Muhtarı Edanur Menteş hayırsever işadamlarının desteğiyle 73 Evladımızı görkemli sünnet merasimiyle sünnet ettirdi. Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Saadet Partisi İlçe Başkanı Levent Çotuk, Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, İlçe Müftüsü Münip Şallıoğlu, işadamları, STK Başkanları ve Telsiz Sakinleri katıldı. 

Telsiz Mahallesi Balıklı Yolu Caddesin sünnet şöleni için yetkili kurumların onayı ile trafiğe kapatılarak platform ve masalar kuruldu. Çocukların sünnet düğüne ortak olmak isteyen Yüzlerce Mahallesi Muhtar Edanur Menteş’in davetine icabet etti. Kültür. Aş Zumba Dans Ekibi çocukları gönüllerince eğlendirdiler. Ardından Telsiz Cami İmam Hatipi Süleyman Başsal Kuran-ı Kerim tilavetiyle program devam etti. 

Kürsüye ilk olarak Ev sahibi Telsiz Mahalle muhtarı Edanur Menteş çıktı. Davetine icabet eden herkese teşekkür eden Menteş sözlerini şöyle sürdürdü. Hayırsever işadamlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirdik. Çok şükür bu yıl 73 evladımızı sünnet ettirdik. Çocuklarımızın şu mutluluğunu görmek tüm yorgunluğumuzu alıp götürdü. Bana destek veren aileme, işadamlarımıza ve sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi. 

Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan ve Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise yaptıkları konuşmalarda muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız da halkın sorun ve sıkıntılarının çözümü için ellerinden geleni yaparak devlet millet kaynaşmasını sağlıyorlar söylemine aynen katlıyorum.  Eda Muhtarımızın yaptığı bu çalışmayı çok önemsiyoruz dediler. 

Sünnet olan çocukların aileleri ise Gazetemize yaptıkları açıklamalarda; Öncelikle Türkiye’nin en genç Kadın muhtarı Edanur Menteş kardeşimize yaptığı bu güzel organizasyon için teşekkür ederim. Muhtarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın yaptığı bu tür güzel ve hayırlı çalışmalarından dolayı devletimizin yükü biraz hafifliyor. Muhtarımız ve ekibine teşekkür ederim dedi. 
Programda 73 Evladımızın sünnet merasimine katkı sunan çok sayıda işadamı, siyasetçi ve medya mensubuna teşekkür plaketi takdim edildi. Sünnet şöleni gecenin geç saatlerine kadar eğlence ile devam etti. Muhtar gecenin sonunda her daim kendilerinden desteğini esirgemeyen ve şölene de her türlü katkıyı veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti…

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.