SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ersin Özteker gözyaşları arasında toprağa verildi

GÜNDEM 24.08.2022 - 17:26, Güncelleme: 24.08.2022 - 18:55
 

Ersin Özteker gözyaşları arasında toprağa verildi

Bir süredir Zeytinburnu’nda özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Veliefendi Mahalle muhtarı Derya Akkılıç’ın muhterem annesi Ersin Özteker vefat etti.

Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç'ın annesi Ersin Özteker için 24 Ağustos Çarşamba Günü Bağ Camiinde Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazında acılı aileyi Belediye Başkan Yardımcıları Saffet Öz ve Hurşit Bekaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan,  Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Onur Dolar, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysi Doğan, Deva Partisi İlçe Başkanı Ahmet Bilgiç, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK Başkanları ve Mahalle sakinleri katıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cenazeye taziye için çelenk gönderdi.  Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Ersin Özteker’i naaşı aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz.   
Bir süredir Zeytinburnu’nda özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Veliefendi Mahalle muhtarı Derya Akkılıç’ın muhterem annesi Ersin Özteker vefat etti.

Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç'ın annesi Ersin Özteker için 24 Ağustos Çarşamba Günü Bağ Camiinde Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazında acılı aileyi Belediye Başkan Yardımcıları Saffet Öz ve Hurşit Bekaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan,  Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Onur Dolar, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysi Doğan, Deva Partisi İlçe Başkanı Ahmet Bilgiç, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK Başkanları ve Mahalle sakinleri katıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cenazeye taziye için çelenk gönderdi. 

Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Ersin Özteker’i naaşı aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.