SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Dostlar Meclisi Derneği kahvaltıda buluştu

GÜNDEM 29.05.2022 - 20:43, Güncelleme: 02.06.2022 - 23:37
 

Dostlar Meclisi Derneği kahvaltıda buluştu

Dostlar Meclisi Derneği hızla yapılanmaya devam ediyor. Resmi kuruluş öncesi Türk Cumhuriyetleri Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Platformu Genel Başkanı işadamı Arslan Türkmen Dostlar Meclisinin istişare heyetini Zeytinburnu'nda kahvaltıda ağırladı.

Zeytinburnu Belgrat kapı Sosyal Tesislerindeki kahvaltı programına MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bayram Gölçük, Başkan Yrd. Arzu Özdaoğan Kelle , Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkan Yrd. İsmail Çelebi, Cumhurbaşkanlığı Osmanlı Arşivinden Tarih Öğretmeni Ahmet Çiçek, Şişli Milli Eğitim Şube Başkanı İlhan Kurt, Av. İyaz Çimen, Çaykur Marmara Bölge Sorumlusu Hüseyin Avcı, İşadamı Abdullah İslamoğlu, AK Parti Avcılar Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akkoyun, Afganistan Türkmenleri sosyal yardımlaşma Derneği başkan yardımcısı Abdulmennan Gül, Amu Derya eğitim kültür derneği genel başkanı Hamit Sultani, Lider enerji sendikası genel merkez danışma kurulu üyesi Fatih Aydın, Dünya Türkleri eğitim ve kültür derneği genel başkanı Oya Canbazoğlu, İmanlı vatan evladı derneği genel Başkanı Mustafa Nazilli, AKM Eski Müdürü Cahit Koca, Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin yol arkadaşı Müzeyyen Aydın, işadamı Abdulselam Öztürk, işadamı Uğur Daşdemir katıldı.  Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanlığı Osmanlı Arşivinden Tarih Öğretmeni Ahmet Çiçek; Dostlar Meclisinin kuruluş amacının kısaca altını çizdi. Dostlar Meclisi, iyi niyet ve güzel amaçlar çerçevesinde kıymetli insanları bir çatı altında buluşturan, onları bir arada tutan, etkileşimlerini sağlayarak el birliği ile yeni işler, yeni kuruluşlar, yeni projeler, ileri adımlar, yeni fikirler üreten, doğurgan bir merkez olacaktır diyen Çiçek sözlerini şöyle sürdürdü.  Dostlar Meclisinin amacı, İnsanı insanla, insanı imkanla, imkanı imkanla buluşturmanın yanı sıra Dostlar Meclisi Derneği içerisinde oluşacak sinerji ile üyeler arasında üst düzeyde bir motivasyon ve tazelenen bir heyecan oluşacağını öngörüyoruz. Bu çerçevede Derneğin temel fonksiyonu ortam ve imkan oluşturmak, motivasyon aracı olmak, ufuk çizmek, teşvik ve cesaret vermektir. Dernek, çalışmalarını üyelerinin potansiyelleri üzerinden yürüteceği ve yöneteceği için dernek üyelerinin nitelikleri önem arz etmektedir. Bu sebeple dernek üyeliği herkese açık olmayıp nitelik ve kabiliyetleri yönüyle kendi içinden büyüyen seçkinler grubu olmak durumundadır. Derneğimiz, kendi üyeleri içerisinde her yıl motivasyon ödülleri programları düzenleyecek olup, ülkemizin temel meselelerine ilişkin her yıl seçmiş olduğu ana tema üzerinde çalıştay düzenleyecektir dedi.  Dostlar Meclisi Derneğinin Akil İnsanlarını Zeytinburnu’nda kahvaltı programında ağırlayan Türk Cumhuriyetleri Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Platformu Genel Başkanı işadamı Arslan Türkmen, Dost meclisini dernek çatısı altında resmiyet kazandırarak birlik beraberliklerini güçlendirmeyi emin adımlarla planlıyoruz. Bugün bu meclise gönül verecek akil insanlarla kahvaltıda bir araya geldik bu buluşmalarımız sıklıkla deva edecek dedi.   
Dostlar Meclisi Derneği hızla yapılanmaya devam ediyor. Resmi kuruluş öncesi Türk Cumhuriyetleri Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Platformu Genel Başkanı işadamı Arslan Türkmen Dostlar Meclisinin istişare heyetini Zeytinburnu'nda kahvaltıda ağırladı.

Zeytinburnu Belgrat kapı Sosyal Tesislerindeki kahvaltı programına MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bayram Gölçük, Başkan Yrd. Arzu Özdaoğan Kelle , Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkan Yrd. İsmail Çelebi, Cumhurbaşkanlığı Osmanlı Arşivinden Tarih Öğretmeni Ahmet Çiçek, Şişli Milli Eğitim Şube Başkanı İlhan Kurt, Av. İyaz Çimen, Çaykur Marmara Bölge Sorumlusu Hüseyin Avcı, İşadamı Abdullah İslamoğlu, AK Parti Avcılar Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akkoyun, Afganistan Türkmenleri sosyal yardımlaşma Derneği başkan yardımcısı Abdulmennan Gül, Amu Derya eğitim kültür derneği genel başkanı Hamit Sultani, Lider enerji sendikası genel merkez danışma kurulu üyesi Fatih Aydın, Dünya Türkleri eğitim ve kültür derneği genel başkanı Oya Canbazoğlu, İmanlı vatan evladı derneği genel Başkanı Mustafa Nazilli, AKM Eski Müdürü Cahit Koca, Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin yol arkadaşı Müzeyyen Aydın, işadamı Abdulselam Öztürk, işadamı Uğur Daşdemir katıldı. 

Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanlığı Osmanlı Arşivinden Tarih Öğretmeni Ahmet Çiçek; Dostlar Meclisinin kuruluş amacının kısaca altını çizdi. Dostlar Meclisi, iyi niyet ve güzel amaçlar çerçevesinde kıymetli insanları bir çatı altında buluşturan, onları bir arada tutan, etkileşimlerini sağlayarak el birliği ile yeni işler, yeni kuruluşlar, yeni projeler, ileri adımlar, yeni fikirler üreten, doğurgan bir merkez olacaktır diyen Çiçek sözlerini şöyle sürdürdü. 

Dostlar Meclisinin amacı, İnsanı insanla, insanı imkanla, imkanı imkanla buluşturmanın yanı sıra Dostlar Meclisi Derneği içerisinde oluşacak sinerji ile üyeler arasında üst düzeyde bir motivasyon ve tazelenen bir heyecan oluşacağını öngörüyoruz. Bu çerçevede Derneğin temel fonksiyonu ortam ve imkan oluşturmak, motivasyon aracı olmak, ufuk çizmek, teşvik ve cesaret vermektir. Dernek, çalışmalarını üyelerinin potansiyelleri üzerinden yürüteceği ve yöneteceği için dernek üyelerinin nitelikleri önem arz etmektedir. Bu sebeple dernek üyeliği herkese açık olmayıp nitelik ve kabiliyetleri yönüyle kendi içinden büyüyen seçkinler grubu olmak durumundadır. Derneğimiz, kendi üyeleri içerisinde her yıl motivasyon ödülleri programları düzenleyecek olup, ülkemizin temel meselelerine ilişkin her yıl seçmiş olduğu ana tema üzerinde çalıştay düzenleyecektir dedi. 

Dostlar Meclisi Derneğinin Akil İnsanlarını Zeytinburnu’nda kahvaltı programında ağırlayan Türk Cumhuriyetleri Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Platformu Genel Başkanı işadamı Arslan Türkmen, Dost meclisini dernek çatısı altında resmiyet kazandırarak birlik beraberliklerini güçlendirmeyi emin adımlarla planlıyoruz. Bugün bu meclise gönül verecek akil insanlarla kahvaltıda bir araya geldik bu buluşmalarımız sıklıkla deva edecek dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.