SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Saadet Partisi’nin Zeytinburnu iftarında izdiham vardı

SİYASET 23.04.2022 - 16:14, Güncelleme: 23.04.2022 - 16:20
 

Saadet Partisi’nin Zeytinburnu iftarında izdiham vardı

Kısa bir süre önce iş yoğunluğu nedeniyle ilçe başkanlığını bırakan Dr. Mikail Kabak‘ın yerine Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı olarak atanan iş insanı Levent Çotuk ve yönetimi Emine İnanç Vakfı Toplantı ve Davet salonunda yüzlerce kişiye iftar verdi. Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Bakanlığının her yıl geleneksel hale getirdiği iftar buluşmasında bu yıl izdiham vardı. Millet ittifakı ilçe başkanlarının tamamının katıldığı iftar programına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Erkeklerin bulunduğu salon hınca hınç dolunca bazı misafirler bayanların olduğu bölüme alınmak zorunda kaldı.

Kuran-Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Ardından kürsüye ilk olarak Çiçeği burnunda ilçe Başkanı iş insanı Levent Çotuk çıktı. Başkan kısa bir konuşma yaptı. “Öncelikle iftar davetimize icabet eden bütün katılımcılara partim ve kendi adına teşekkür ederim. Kısa bir süre önce ilçe başkanı olarak atandım henüz çiçeğim burnumda. Biliyorum birçoğunuz benden kısa da olsa bir siyasi konuşma bekliyorsunuz ama il başkanımızın olduğu yerde benim siyasi konularda konuşmam doğru olmaz. Benden beklediğiniz siyasi konuşmayı da inşallah il başkanımız yapacak katılımınız için teşekkür ederim. Ramazan ayımız mübarek olsun diyerek sözünü tamamladı.  Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığın iftar programına;  Saadet Partisi İstanbul İl başkanı Ömer Faruk Yazıcı, CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan, Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Servet Hacıahmetoğlu, HÜDAPAR ilçe başkanı Naif Damar, Mahalle muhtarları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş yöneticileri Spor Kulübü başkanları ve her kesim ve siyesi görüşe mensup yüzlerce seçkin davetli katıldı.  Saadet Partisi İstanbul İl başkanı Sülün Osman ve Penguen reklamının yapımcısı Ömer Faruk Yazıcı birlik beraberlik ve ülke bütünlüğü için veciz bir konuşma yaptı. Yazıcı salonu göstererek Ülkemizin tüm renkleri burada işte Biz bunun için Ülkemizin Saadeti burada diyoruz dedi. Başkan Ömer Faruk Yazıcı konuşmasın bir bölümünde ekonomi üzerinden iktidara yüklendi. İktidar mensupları kabul etmiyordu fakat artık onlarda kabul etmeye başladı. Ülke ekonomisi uzun zamandır kötü durumdaydı. Ancak özellikle son 6-7 aydır iyice perişan oldu. Türk Lirası yabancı paralar karşısında pula döndü. Fiyatlar roket hızıyla artıyor. En temel gıda maddeleri pazarda, markette el yakıyor. Ramazan sofralarının tadı tuzu kalmadı. Küçük bir kesim dışındaki herkes burnundan soluyor. İktidar bu durumdan ne kadar haberdar? Ekonominin yaşadığı derin krizi Ak Parti görmüyor mu? Algılamıyor mu? Yoksa görüp anlıyor olmasına rağmen halkla alay eder hale mi geldiler? “Herkes halinden memnun, eğlenceye bile para ayırabiliyor insanlar, demek ki durum iyi, boşuna yaygara yapıyorsunuz” denmesi başka nasıl açıklanabilir ki? Durumun vahametinin farkında olsalardı, anormal fiyat artışlarının insanların hayatını ne kadar zorladığını anlar ve bunu önlemek için gerçekten çaba gösterirlerdi. Ülkemizde çok iyi şartlarda yaşayan, pahalı restoranları dolduran, üst düzey hayat süren bir kesim var elbette. Çifte maaş alanlar, iktidar kaynaklarından beslenenler açısından ekonomik sorun olmayabilir. Ancak enflasyon oranının TÜİK’e göre bile yüzde 61’e ulaştığı bir ülkede, sırf bu azınlık kesime bakarak herkesin durumunu iyi zannetmek ya da geçim derdi buhranını görmezden gelmek de gafletten başka bir şey değildir dedi.         
Kısa bir süre önce iş yoğunluğu nedeniyle ilçe başkanlığını bırakan Dr. Mikail Kabak‘ın yerine Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı olarak atanan iş insanı Levent Çotuk ve yönetimi Emine İnanç Vakfı Toplantı ve Davet salonunda yüzlerce kişiye iftar verdi. Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Bakanlığının her yıl geleneksel hale getirdiği iftar buluşmasında bu yıl izdiham vardı. Millet ittifakı ilçe başkanlarının tamamının katıldığı iftar programına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Erkeklerin bulunduğu salon hınca hınç dolunca bazı misafirler bayanların olduğu bölüme alınmak zorunda kaldı.

Kuran-Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Ardından kürsüye ilk olarak Çiçeği burnunda ilçe Başkanı iş insanı Levent Çotuk çıktı. Başkan kısa bir konuşma yaptı. “Öncelikle iftar davetimize icabet eden bütün katılımcılara partim ve kendi adına teşekkür ederim. Kısa bir süre önce ilçe başkanı olarak atandım henüz çiçeğim burnumda. Biliyorum birçoğunuz benden kısa da olsa bir siyasi konuşma bekliyorsunuz ama il başkanımızın olduğu yerde benim siyasi konularda konuşmam doğru olmaz. Benden beklediğiniz siyasi konuşmayı da inşallah il başkanımız yapacak katılımınız için teşekkür ederim. Ramazan ayımız mübarek olsun diyerek sözünü tamamladı. 

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığın iftar programına;  Saadet Partisi İstanbul İl başkanı Ömer Faruk Yazıcı, CHP Zeytinburnu İlçe başkanı Metin Doğan, Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Servet Hacıahmetoğlu, HÜDAPAR ilçe başkanı Naif Damar, Mahalle muhtarları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş yöneticileri Spor Kulübü başkanları ve her kesim ve siyesi görüşe mensup yüzlerce seçkin davetli katıldı. 

Saadet Partisi İstanbul İl başkanı Sülün Osman ve Penguen reklamının yapımcısı Ömer Faruk Yazıcı birlik beraberlik ve ülke bütünlüğü için veciz bir konuşma yaptı. Yazıcı salonu göstererek Ülkemizin tüm renkleri burada işte Biz bunun için Ülkemizin Saadeti burada diyoruz dedi. Başkan Ömer Faruk Yazıcı konuşmasın bir bölümünde ekonomi üzerinden iktidara yüklendi. İktidar mensupları kabul etmiyordu fakat artık onlarda kabul etmeye başladı. Ülke ekonomisi uzun zamandır kötü durumdaydı. Ancak özellikle son 6-7 aydır iyice perişan oldu. Türk Lirası yabancı paralar karşısında pula döndü. Fiyatlar roket hızıyla artıyor. En temel gıda maddeleri pazarda, markette el yakıyor. Ramazan sofralarının tadı tuzu kalmadı. Küçük bir kesim dışındaki herkes burnundan soluyor.

İktidar bu durumdan ne kadar haberdar? Ekonominin yaşadığı derin krizi Ak Parti görmüyor mu? Algılamıyor mu? Yoksa görüp anlıyor olmasına rağmen halkla alay eder hale mi geldiler? “Herkes halinden memnun, eğlenceye bile para ayırabiliyor insanlar, demek ki durum iyi, boşuna yaygara yapıyorsunuz” denmesi başka nasıl açıklanabilir ki? Durumun vahametinin farkında olsalardı, anormal fiyat artışlarının insanların hayatını ne kadar zorladığını anlar ve bunu önlemek için gerçekten çaba gösterirlerdi. Ülkemizde çok iyi şartlarda yaşayan, pahalı restoranları dolduran, üst düzey hayat süren bir kesim var elbette. Çifte maaş alanlar, iktidar kaynaklarından beslenenler açısından ekonomik sorun olmayabilir. Ancak enflasyon oranının TÜİK’e göre bile yüzde 61’e ulaştığı bir ülkede, sırf bu azınlık kesime bakarak herkesin durumunu iyi zannetmek ya da geçim derdi buhranını görmezden gelmek de gafletten başka bir şey değildir dedi. 
 
 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.