SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Protokolü İftar Sofrasında Buluştu

GÜNDEM 13.04.2022 - 11:57, Güncelleme: 13.04.2022 - 12:37
 

Zeytinburnu Protokolü İftar Sofrasında Buluştu

Zeytinburnu Belediyesi geleneksel iftar sofrasında ilçe protokolünü ağırlandı. Programa ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Büyük Zeytinburnu Ailesi" diyerek, pandemi sürecinin sona ermesiyle birlikte geleneksel hale getirdikleri iftar sofrasında ilçenin tüm kamu kurum ve kuruluşları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Arısoy, “Bu sofranın asıl ev sahipleri sizler, bizlerde size vekalet eden kişileriz. Kardeşliğimiz ve birliğimiz daim olsun." dedi. Tüm siyasi ilçe başkanlarının aynı masada bir araya geldiği iftar sofrası, "Ömer Arısoy ittifakı" yorumlarına neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çırpıcı Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Fahri Solak, Ak Parti MKYK Üyesi Metin Tarhan, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Saadet Partisi İlçe Başkanı Levent Çotuk, kamu kurumlarının yöneticileri, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, amatör spor kulübü temsilcileri, tüm siyasi partilerin eski ve yeni ilçe başkanları ve yöneticileri de katıldı. İftar öncesi Kur’an-ı Kerim okundu, tasavvuf müziği eşliğinde oruçlar açıldı. Pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra yeniden Ramazan ayının ruhuna uygun olarak hep birlikte iftar sofrasında buluşmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu sofranın asıl ev sahipleri sizler, bizlerde size vekalet eden kişileriz" dedi. İnsan hayatının anlamlandırılması noktasında Ramazan ayının hatırlatıcı bir özelliği olduğuna inandığını söyleyen Başkan Arısoy, gündelik hayatını süren herkesin Ramazan ayı ile birlikte yavaşladığını, hayatına iftar ve sahur vaktinin girdiğini ve zaman zamangörüşemedikleri kişilerle bir arada olmaya vesile olduğunu söyleyerek, iftar davetlerine katılan tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti. Zeytinburnu’nu temsil etme noktasında tüm katılımcıların var olduğu toplantıda, “Biz Zeytinburnu’muzu, muhabbetini, birliğini ve beraberliğini seviyoruz” diyen Arısoy, Ramazan ayının birlik ve beraberliklerine katkı sağlamasını temenni ederek, tüm Zeytinburnulu hemşerilerinin yaklaşmakta olan Ramazan bayramını kutladı, sağlık ve afiyet içinde bir bayrama erişmeyi diledi. İlçe Kaymakamı Zekeriye Güney’de, Zeytinburnu’nun tüm renklerinin bir arada olduğu, en çokta kardeşlik, sevgi ve paylaşma duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayının ruhuna uygun olarak kurulan iftar sofrasında bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek,  “Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin” dedi. Katılımcıları tek tek karşılayan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, hep birlikte yenilen iftar yemeği sonrası gidenleri de tek tek uğurladı. Her akşam teravih namazı sonrasında ilçenin camilerinde namaz kılan hemşerilerine salep ikram edip, farklı bir dernek ziyaret eden Başkan Arısoy’un, vatandaşlarla olan samimiyeti dikkat çekti.  
Zeytinburnu Belediyesi geleneksel iftar sofrasında ilçe protokolünü ağırlandı. Programa ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Büyük Zeytinburnu Ailesi" diyerek, pandemi sürecinin sona ermesiyle birlikte geleneksel hale getirdikleri iftar sofrasında ilçenin tüm kamu kurum ve kuruluşları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Arısoy, “Bu sofranın asıl ev sahipleri sizler, bizlerde size vekalet eden kişileriz. Kardeşliğimiz ve birliğimiz daim olsun." dedi. Tüm siyasi ilçe başkanlarının aynı masada bir araya geldiği iftar sofrası, "Ömer Arısoy ittifakı" yorumlarına neden oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çırpıcı Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Fahri Solak, Ak Parti MKYK Üyesi Metin Tarhan, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Saadet Partisi İlçe Başkanı Levent Çotuk, kamu kurumlarının yöneticileri, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, amatör spor kulübü temsilcileri, tüm siyasi partilerin eski ve yeni ilçe başkanları ve yöneticileri de katıldı. İftar öncesi Kur’an-ı Kerim okundu, tasavvuf müziği eşliğinde oruçlar açıldı.

Pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra yeniden Ramazan ayının ruhuna uygun olarak hep birlikte iftar sofrasında buluşmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu sofranın asıl ev sahipleri sizler, bizlerde size vekalet eden kişileriz" dedi.

İnsan hayatının anlamlandırılması noktasında Ramazan ayının hatırlatıcı bir özelliği olduğuna inandığını söyleyen Başkan Arısoy, gündelik hayatını süren herkesin Ramazan ayı ile birlikte yavaşladığını, hayatına iftar ve sahur vaktinin girdiğini ve zaman zamangörüşemedikleri kişilerle bir arada olmaya vesile olduğunu söyleyerek, iftar davetlerine katılan tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.

Zeytinburnu’nu temsil etme noktasında tüm katılımcıların var olduğu toplantıda, “Biz Zeytinburnu’muzu, muhabbetini, birliğini ve beraberliğini seviyoruz” diyen Arısoy, Ramazan ayının birlik ve beraberliklerine katkı sağlamasını temenni ederek, tüm Zeytinburnulu hemşerilerinin yaklaşmakta olan Ramazan bayramını kutladı, sağlık ve afiyet içinde bir bayrama erişmeyi diledi.

İlçe Kaymakamı Zekeriye Güney’de, Zeytinburnu’nun tüm renklerinin bir arada olduğu, en çokta kardeşlik, sevgi ve paylaşma duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayının ruhuna uygun olarak kurulan iftar sofrasında bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek,  “Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin” dedi.

Katılımcıları tek tek karşılayan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, hep birlikte yenilen iftar yemeği sonrası gidenleri de tek tek uğurladı. Her akşam teravih namazı sonrasında ilçenin camilerinde namaz kılan hemşerilerine salep ikram edip, farklı bir dernek ziyaret eden Başkan Arısoy’un, vatandaşlarla olan samimiyeti dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.