SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İşadamı Musa Oral gözyaşları arasında toprağa verildi

GÜNDEM 16.03.2022 - 15:46, Güncelleme: 16.03.2022 - 15:49
 

İşadamı Musa Oral gözyaşları arasında toprağa verildi

Zeytinburnu’nun sevilen işadamlarından meclis üyemiz Satı Oral’ın muhterem ağabeyi Musa Oral bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek Hak’ka yürüdü..

Aslen Kastamonulu olan ilçemizin sevilen işadamlarından Kısmet Pastaneleri ve Kısmet Otomotiv’in sahibi Musa Oral bir süredir amansız hastalık kanser ile mücadele ediyordu. Son günlerde durumu oldukça ağırlaşan işadamı tedavi için özel bir hastanenin yoğun bakım servisine yatırıldı. Entübe edilen işadamı Musa Oral yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Merhum işadamı Musa Oral için Seyidnizam camiinde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Partilerin ilçe Başkanları, işadamları, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Partilerin temsilcileri, Sivil Toplum kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, sevenleri ve akrabaları katıldı.  İzdihamın yaşandığı cenaze namazının ardında helallik alındı ve gözyaşları arasında Musa Oral aile kabristanlığında toprağa verildi. Defin sonrası Merhum Musa Oral’ın Kardeşleri Ramazan ve Satı Oral taziyeleri kabul etti. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhum işadamı Musa Oral’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve geride bıraktığı gözü yaşlı yakınlarına sabır diliyoruz.   
Zeytinburnu’nun sevilen işadamlarından meclis üyemiz Satı Oral’ın muhterem ağabeyi Musa Oral bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek Hak’ka yürüdü..

Aslen Kastamonulu olan ilçemizin sevilen işadamlarından Kısmet Pastaneleri ve Kısmet Otomotiv’in sahibi Musa Oral bir süredir amansız hastalık kanser ile mücadele ediyordu. Son günlerde durumu oldukça ağırlaşan işadamı tedavi için özel bir hastanenin yoğun bakım servisine yatırıldı. Entübe edilen işadamı Musa Oral yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Merhum işadamı Musa Oral için Seyidnizam camiinde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Partilerin ilçe Başkanları, işadamları, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Partilerin temsilcileri, Sivil Toplum kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, sevenleri ve akrabaları katıldı. 

İzdihamın yaşandığı cenaze namazının ardında helallik alındı ve gözyaşları arasında Musa Oral aile kabristanlığında toprağa verildi. Defin sonrası Merhum Musa Oral’ın Kardeşleri Ramazan ve Satı Oral taziyeleri kabul etti. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhum işadamı Musa Oral’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve geride bıraktığı gözü yaşlı yakınlarına sabır diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.