SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sinan'ın Katillerinin İkişer kez müebbet hapisleri istendi

GÜNDEM 15.02.2022 - 08:28, Güncelleme: 15.02.2022 - 08:28
 

Sinan'ın Katillerinin İkişer kez müebbet hapisleri istendi

Zeytinburnu'nda geçtiğimiz yıl Haziran ayında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden 21 yaşındaki Sinan Karadeniz'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Olayın ardından kaçan ve 18 gün sonra yakalanan sanıklar hakkında istenilen ceza belli oldu.

Kan donduran olay geçtiğimiz Haziran ayında Zeytinburnu'nda meydana geldi. Henüz 21 yaşındaki Sinan Karadeniz, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre olay tarihinden iki gün önce sanık Mehmet C.Ç., maktul Sinan Karadeniz'in bir arkadaşına hakaret etti. Olay günü Sinan Karadeniz yanında iki arkadaşı ile birlikte sanık Mehmet C.Ç'nin işyerine gitti, fakat onu bulamadı. Daha sonrasında taraflar konuşmak için olay yerinde buluştu. Tarafların arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve iddiaya göre kavga sırasında sanık Mehmet C.Ç. üzerindeki ruhsatsız silahı Sinan Karadeniz ile müştekiler Abdulkadir Ural ve Zülfikar Ünlüel'e doğrultarak ateş etti. Olayda iki müşteki yara almazken, Sinan Karadeniz başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Karadeniz vefat etti.Hazırlanan iddianamede sanık Mehmet C.Ç.'nin, sanık Tayfun İ. ile fikir ve eylem birliği içerisinde olduğu kaydedildi. Daha sonra kaçarak Barış A. evinde saklanan iki sanık olaydan 18 gün sonra polis tarafından yakalandı. Hazırlanan iddianamede Mehmet C.Ç. ve Tayfun İ. hakkında "Kasten öldürme" ve "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından ikişer kez müebbet hapis cezası talep edildi. Sanık Barış A.'ın ise "Suçluyu kayırma, suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme" suçundan cezalandırılması talep edildi. Sanıklar ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.
Zeytinburnu'nda geçtiğimiz yıl Haziran ayında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden 21 yaşındaki Sinan Karadeniz'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Olayın ardından kaçan ve 18 gün sonra yakalanan sanıklar hakkında istenilen ceza belli oldu.

Kan donduran olay geçtiğimiz Haziran ayında Zeytinburnu'nda meydana geldi. Henüz 21 yaşındaki Sinan Karadeniz, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre olay tarihinden iki gün önce sanık Mehmet C.Ç., maktul Sinan Karadeniz'in bir arkadaşına hakaret etti. Olay günü Sinan Karadeniz yanında iki arkadaşı ile birlikte sanık Mehmet C.Ç'nin işyerine gitti, fakat onu bulamadı. Daha sonrasında taraflar konuşmak için olay yerinde buluştu.

Tarafların arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve iddiaya göre kavga sırasında sanık Mehmet C.Ç. üzerindeki ruhsatsız silahı Sinan Karadeniz ile müştekiler Abdulkadir Ural ve Zülfikar Ünlüel'e doğrultarak ateş etti. Olayda iki müşteki yara almazken, Sinan Karadeniz başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Karadeniz vefat etti.Hazırlanan iddianamede sanık Mehmet C.Ç.'nin, sanık Tayfun İ. ile fikir ve eylem birliği içerisinde olduğu kaydedildi. Daha sonra kaçarak Barış A. evinde saklanan iki sanık olaydan 18 gün sonra polis tarafından yakalandı.

Hazırlanan iddianamede Mehmet C.Ç. ve Tayfun İ. hakkında "Kasten öldürme" ve "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından ikişer kez müebbet hapis cezası talep edildi. Sanık Barış A.'ın ise "Suçluyu kayırma, suç delillerini yok etme, gizleme ve değiştirme" suçundan cezalandırılması talep edildi. Sanıklar ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.