SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Emirhan & Kübra Nur’un görkemli düğününde izdiham yaşandı

GÜNDEM 16.10.2021 - 23:08, Güncelleme: 16.10.2021 - 23:48
 

Emirhan & Kübra Nur’un görkemli düğününde izdiham yaşandı

Zeytinburnu’nun sevilen simalarından Pazarcılar Derneği Başkanı Selahattin Sert görkemli bir düğünle oğlu Emirhan’ı, Erdem Ailesinin biricik kızları Kübra Nur ile evlendirdi. Genç çiftlerin düğününde adeta izdiham yaşandı.

Damat Pazarcılar Dernek Başkanın oğlu olunca İstanbul’un en büyük salonlarından biri olan Labella’nın 1000 Kişilik salonu davetlilere yetmedi. Davetliler erken saatlerden itibaren salona gelmeye başladı. Sert ve Erdem ailelerinin büyükleri Damat Beyin Babası Selahattin ve Annesi Meryem Sert ile Gelin Hanımın Babası Hakan ile Annesi Ayşe Erdem Davetlileri tek tek kapıda karşıladılar.  Davetlilerin yerinin almasının ardından Kübra Nur ile Emirhan Davet salonuna Asansörle ses ve ışık gösterisi arasında indiler. Alkışlarla nikah masasındaki yerlerini alan çiftlerin ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy nikâhı kıymak üzere davet edildi. Belediye Başkanı Ömer Arısoy nikahı kıymadan önce kısa bir konuşma yaptı.  ‘’Damadın babası Selahattin Bey Bizim yol arkadaşımız. Pazarcılar Derneği başkanımız. Kendisini biz çok seviyoruz. Sizlerin de çok sevdiğini salondaki izdihamdan anlayabiliyoruz. Salona gelirken, Pazarcıların düğününe gidilirken yemek yenmez kesin ikram vardır dedim yanılmamışım. Çok şükür meyve ile doyduk. Allah bereketini versin. Kesenize bereket. Yoksa bu ikram olmasaydı nikahı zor kıyardım. Şaka bir tarafa böylesine güzel bir davette beraberiz. Çok güzel bir ortam rabbim evlatlarımızı bir ömür boyu mutlu etsin’’ dedi.  Başkan Arısoy kısa konuşmasının ardından genç çiftlere o soruyu sordu ve Evet cevabını alınca Emirhan ile Kübra Nur’u karı koca ilan etti. Çiftlerin nikah şahitliklerini Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, İşadamı Turan Gençoğlu, Burak Satılmış ve Emrullah Kapusuz yaptı. Evlilik cüzdanını Kaymakam Zekeriya Güney Kübra Nur’a teslim etti ve çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi.  Kıyılan nikahının ardından genç çiftler ilk danslarını yaptılar ve ardından nikah pastalarını kestiler. Daha sonra ikramlar yapıldı ve takı merasimine geçildi. Önce Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Kaymakam Zekeriya Güney ile Erdem ve Sert ailelerinin büyükleri takılarını genç çiftlere takdim ettiler. Ailelerin ardından Davetliler takı için uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce süren takı merasiminin ardından düğün gecenin geç saatlerine kadar müzik eğlence ve yöresel oyunlarla devam etti. Böylesine çok özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, Kaymakam Zekeriya Güney’e, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Engin Köklü, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben’e, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Onur Dolar’a, Zabıta Müdürü Muhlis Bakırtaş, Siyasi Partilerin Yöneticilerine, Mahalle Muhtarlarına, Meclis üyelerine, STK Başkanlarına, İşadamlarına, Pazarcı Esnafına, Dostlarına akrabalarına iki aile adına Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert teşekkür etti.         
Zeytinburnu’nun sevilen simalarından Pazarcılar Derneği Başkanı Selahattin Sert görkemli bir düğünle oğlu Emirhan’ı, Erdem Ailesinin biricik kızları Kübra Nur ile evlendirdi. Genç çiftlerin düğününde adeta izdiham yaşandı.

Damat Pazarcılar Dernek Başkanın oğlu olunca İstanbul’un en büyük salonlarından biri olan Labella’nın 1000 Kişilik salonu davetlilere yetmedi. Davetliler erken saatlerden itibaren salona gelmeye başladı. Sert ve Erdem ailelerinin büyükleri Damat Beyin Babası Selahattin ve Annesi Meryem Sert ile Gelin Hanımın Babası Hakan ile Annesi Ayşe Erdem Davetlileri tek tek kapıda karşıladılar. 

Davetlilerin yerinin almasının ardından Kübra Nur ile Emirhan Davet salonuna Asansörle ses ve ışık gösterisi arasında indiler. Alkışlarla nikah masasındaki yerlerini alan çiftlerin ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy nikâhı kıymak üzere davet edildi. Belediye Başkanı Ömer Arısoy nikahı kıymadan önce kısa bir konuşma yaptı. 

‘’Damadın babası Selahattin Bey Bizim yol arkadaşımız. Pazarcılar Derneği başkanımız. Kendisini biz çok seviyoruz. Sizlerin de çok sevdiğini salondaki izdihamdan anlayabiliyoruz. Salona gelirken, Pazarcıların düğününe gidilirken yemek yenmez kesin ikram vardır dedim yanılmamışım. Çok şükür meyve ile doyduk. Allah bereketini versin. Kesenize bereket. Yoksa bu ikram olmasaydı nikahı zor kıyardım. Şaka bir tarafa böylesine güzel bir davette beraberiz. Çok güzel bir ortam rabbim evlatlarımızı bir ömür boyu mutlu etsin’’ dedi. 

Başkan Arısoy kısa konuşmasının ardından genç çiftlere o soruyu sordu ve Evet cevabını alınca Emirhan ile Kübra Nur’u karı koca ilan etti. Çiftlerin nikah şahitliklerini Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, İşadamı Turan Gençoğlu, Burak Satılmış ve Emrullah Kapusuz yaptı. Evlilik cüzdanını Kaymakam Zekeriya Güney Kübra Nur’a teslim etti ve çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi. 

Kıyılan nikahının ardından genç çiftler ilk danslarını yaptılar ve ardından nikah pastalarını kestiler. Daha sonra ikramlar yapıldı ve takı merasimine geçildi. Önce Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Kaymakam Zekeriya Güney ile Erdem ve Sert ailelerinin büyükleri takılarını genç çiftlere takdim ettiler. Ailelerin ardından Davetliler takı için uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce süren takı merasiminin ardından düğün gecenin geç saatlerine kadar müzik eğlence ve yöresel oyunlarla devam etti.

Böylesine çok özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, Kaymakam Zekeriya Güney’e, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Engin Köklü, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben’e, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Onur Dolar’a, Zabıta Müdürü Muhlis Bakırtaş, Siyasi Partilerin Yöneticilerine, Mahalle Muhtarlarına, Meclis üyelerine, STK Başkanlarına, İşadamlarına, Pazarcı Esnafına, Dostlarına akrabalarına iki aile adına Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert teşekkür etti. 

 

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.