SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yaren & Cihan Bir Ömür Boyu Mutluluğa EVET dediler

GÜNDEM 01.08.2021 - 12:41, Güncelleme: 04.08.2021 - 21:16
 

Yaren & Cihan Bir Ömür Boyu Mutluluğa EVET dediler

Zeytinburnu Haber Gazetesi Yazıişleri Müdürü Taylan Demirelli'inin Yeğeni Yaren Demirelli Dünyaevine girdi.

Nafiz ve Serpil Demirelli'nin biricik kızları ilk gözağrıları Yaren ile Sevgi ve Hüseyin Şahin'in evlatları Cihan ile bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Genç çifler için önce Saray Düğün Salonunda görkemli bir kına gecesi yapıldı. Kına gecesinde biricik kızlarını gelin eden Nafiz ve Serpil Demirelli çifti gözyaşlarını tutamadı.  Kına gecesinin ardından artık gelin evinden gelinin çıkarılmasına gelmişti. Davul Zurna eşliğinde Halaylarla evden çkarılan gelin Yaren Demirelli'yi evinin kapısından Kayınvalidesi alarak gelin arabasına bindirdi ve Nikah Merasimi için Zeytinburnu Kültür Merkezine geçildi.  Davetlileri Kazlıçeşme Kültür Merkezinin kapısında Demirelli ve Şahin Aileleri karşıladı. Seçkin Davetlilerin yerini almasıyla nikah akdine geçildi.  Genç çiftlerin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Nikah şahitliklerini ise AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, MHP ilçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, Özlem Penezoğlu, Uğur Çakmak yaptı.  Yeniden Refah partisi ilçe yöneticileri, Zeytinburnu Ülkü ocakları eski başkanı Metin Yazar, Ak Parti ilçe Yöneticileri Mustafa Yalçınkaya ve Yusuf Doğuş, MHP Meclis Üyesi Reşat Ok ve davetliler katıldı Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...
Zeytinburnu Haber Gazetesi Yazıişleri Müdürü Taylan Demirelli'inin Yeğeni Yaren Demirelli Dünyaevine girdi.

Nafiz ve Serpil Demirelli'nin biricik kızları ilk gözağrıları Yaren ile Sevgi ve Hüseyin Şahin'in evlatları Cihan ile bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Genç çifler için önce Saray Düğün Salonunda görkemli bir kına gecesi yapıldı. Kına gecesinde biricik kızlarını gelin eden Nafiz ve Serpil Demirelli çifti gözyaşlarını tutamadı. 

Kına gecesinin ardından artık gelin evinden gelinin çıkarılmasına gelmişti. Davul Zurna eşliğinde Halaylarla evden çkarılan gelin Yaren Demirelli'yi evinin kapısından Kayınvalidesi alarak gelin arabasına bindirdi ve Nikah Merasimi için Zeytinburnu Kültür Merkezine geçildi. 

Davetlileri Kazlıçeşme Kültür Merkezinin kapısında Demirelli ve Şahin Aileleri karşıladı. Seçkin Davetlilerin yerini almasıyla nikah akdine geçildi. 

Genç çiftlerin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı. Nikah şahitliklerini ise AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, MHP ilçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, Özlem Penezoğlu, Uğur Çakmak yaptı. 

Yeniden Refah partisi ilçe yöneticileri, Zeytinburnu Ülkü ocakları eski başkanı Metin Yazar, Ak Parti ilçe Yöneticileri Mustafa Yalçınkaya ve Yusuf Doğuş, MHP Meclis Üyesi Reşat Ok ve davetliler katıldı

Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.