SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Ülkü Ocaklarında Bayrak değişimi

KÜLTÜR 20.11.2020 - 22:24, Güncelleme: 20.11.2020 - 22:24
 

Zeytinburnu Ülkü Ocaklarında Bayrak değişimi

Ülkü Ocakları Zeytinburnu İlçe Başkanı Tunahan Haydar, İstanbul Ülkü Ocakları 4. Bölge Başkanlığına atandı. Tunahan Haydar'dan boşalan Zeytinburnu ilçe Başkanlığına ise Fatih Ulu getirildi. Ülkü Ocakları Zeytinburnu İlçe Başkanı Fatih Ulu devir teslim merasiminde Başkan Tunahan Haydar'a teşekkür etti.  Görevini şimdiye kadar layıkıyla yapan Başkanımız Tunahan Haydar'a teşekkür ediyorum. Türk İslam davasının bayrağını Zeytinburnu ilçemizde şerefle taşıdı. Bugün bu kutlu görevi bize layık gördüler. Rabbim Bizleri mahcup etmesin. Bu kutlu ve bir o kadar zor olan mücadelede Zeytinburnulu hemşehrilerimizin Ocağımıza her zaman sahip çıkacağını, ocağımızın yanında olacağını da şimdiden temenni ediyoruz. Milletimizin kültürel, siyasi, ahlaki ve milli her türlü erozyondan korunması için ülkü fidanlarının Zeytinburnu'nda kök salmaya devam edecektir. Çıktığımız bu kutsal yolculukda Rabbim yardımcımız olsun dedi. Zeytinburnu Ocak Baskan Yardımcılığı sonrasında 2016 senesinden beri Ülkü ocaklari istanbul il yöneticisi olan 26 yaşındaki endüstri mühendisi Yasin Ekiz ise yeni görevlendirmede Ortaöğretim Biriminden Sorumlu İl baskan yardımcısı oldu. FATİH ULU KİMDİR? Aslen Rizeli olan Fatih Ulu 1988 Yılında Zeytinburnu'nda doğdu. Evli olan Başkan Ulu; Beykent Üniversitesi Radyo Tv Bölümü mezunudur. Zeytinburnu Ülkü Ocaklarında Basın ve Sosyal Medya Birim Başkanlığı sonrasında, İstanbul Ülkü Ocakları 4. Bölge Basın Birimi Başkanlığı ardından Zeytinburnu Ülkü Ocakları Ocak 2. Başkanı olarak görev aldı. Fatih Ulu; 20 Kasım 2020’de İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç’un takdiri ile Zeytinburnu Ülkü Ocakları Başkanlığına atandı. 

Ülkü Ocakları Zeytinburnu İlçe Başkanı Tunahan Haydar, İstanbul Ülkü Ocakları 4. Bölge Başkanlığına atandı. Tunahan Haydar'dan boşalan Zeytinburnu ilçe Başkanlığına ise Fatih Ulu getirildi.

Ülkü Ocakları Zeytinburnu İlçe Başkanı Fatih Ulu devir teslim merasiminde Başkan Tunahan Haydar'a teşekkür etti. 

Görevini şimdiye kadar layıkıyla yapan Başkanımız Tunahan Haydar'a teşekkür ediyorum. Türk İslam davasının bayrağını Zeytinburnu ilçemizde şerefle taşıdı. Bugün bu kutlu görevi bize layık gördüler. Rabbim Bizleri mahcup etmesin.

Bu kutlu ve bir o kadar zor olan mücadelede Zeytinburnulu hemşehrilerimizin Ocağımıza her zaman sahip çıkacağını, ocağımızın yanında olacağını da şimdiden temenni ediyoruz. Milletimizin kültürel, siyasi, ahlaki ve milli her türlü erozyondan korunması için ülkü fidanlarının Zeytinburnu'nda kök salmaya devam edecektir. Çıktığımız bu kutsal yolculukda Rabbim yardımcımız olsun dedi.

Zeytinburnu Ocak Baskan Yardımcılığı sonrasında 2016 senesinden beri Ülkü ocaklari istanbul il yöneticisi olan 26 yaşındaki endüstri mühendisi Yasin Ekiz ise yeni görevlendirmede Ortaöğretim Biriminden Sorumlu İl baskan yardımcısı oldu.


FATİH ULU KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Fatih Ulu 1988 Yılında Zeytinburnu'nda doğdu. Evli olan Başkan Ulu; Beykent Üniversitesi Radyo Tv Bölümü mezunudur. Zeytinburnu Ülkü Ocaklarında Basın ve Sosyal Medya Birim Başkanlığı sonrasında, İstanbul Ülkü Ocakları 4. Bölge Basın Birimi Başkanlığı ardından Zeytinburnu Ülkü Ocakları Ocak 2. Başkanı olarak görev aldı. Fatih Ulu; 20 Kasım 2020’de İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç’un takdiri ile Zeytinburnu Ülkü Ocakları Başkanlığına atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.