SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şentürk Ailesinden Taziye Teşekkürü

KÜLTÜR 28.10.2020 - 17:31, Güncelleme: 28.10.2020 - 17:31
 

Şentürk Ailesinden Taziye Teşekkürü

CHP Zeytinburnu ilçe yöneticisi Şaban Şentürk'ün muhterem annesi Latife Şentürk 74 Yaşında Hak'ka yürüdü. Merhum Latife Anne Kozlu Gasilhanesinde kılınan cenaze namazının ardından Kozlu mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Şentürk Ailesi bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş, dost, arkadaş ve akrabaları için bir taziye mesajı yayınladı. Annemizin Hastane, yoğun bakım ve vefat sürecinde bizleri yalnız bırakmayan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Alper Özel’e, Tüm Hastane Personeline,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeline, CHP Zeytinburnu ilçe Başkanımız Metin Doğan’a, Meclis üyelerimiz Hüseyin Üsküdar, Satı Oral, Düzgün Kaya, Selamettin Yeniyol’a, Tüm Rumeliler Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever’e, CHP İlçe Yöneticilerine, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, İYİ Parti Zeytinburnu Meclis üyesi Mustafa Gürele’ye, İşadamı Metin Ceylan’a, Cenazemize bizzat iştirak edenlere, sosyal medyadan mesaj yazanlara, telefonla araya ve SMS gönderen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.  ŞENTÜRK AİLESİ ADINA ŞABAN ŞENTÜRK-SABRİYE SAYIN ŞENTÜRK ZEYTİNBURNU HABER GAZZETESİ-ÖZEL-FOTO:MEHMET ALPAY  
CHP Zeytinburnu ilçe yöneticisi Şaban Şentürk'ün muhterem annesi Latife Şentürk 74 Yaşında Hak'ka yürüdü. Merhum Latife Anne Kozlu Gasilhanesinde kılınan cenaze namazının ardından Kozlu mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Şentürk Ailesi bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm eş, dost, arkadaş ve akrabaları için bir taziye mesajı yayınladı. Annemizin Hastane, yoğun bakım ve vefat sürecinde bizleri yalnız bırakmayan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Alper Özel’e, Tüm Hastane Personeline,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeline, CHP Zeytinburnu ilçe Başkanımız Metin Doğan’a, Meclis üyelerimiz Hüseyin Üsküdar, Satı Oral, Düzgün Kaya, Selamettin Yeniyol’a, Tüm Rumeliler Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever’e, CHP İlçe Yöneticilerine, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, İYİ Parti Zeytinburnu Meclis üyesi Mustafa Gürele’ye, İşadamı Metin Ceylan’a, Cenazemize bizzat iştirak edenlere, sosyal medyadan mesaj yazanlara, telefonla araya ve SMS gönderen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. 

ŞENTÜRK AİLESİ ADINA ŞABAN ŞENTÜRK-SABRİYE SAYIN ŞENTÜRK

ZEYTİNBURNU HABER GAZZETESİ-ÖZEL-FOTO:MEHMET ALPAY
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.