SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nun damarlarındaki kan ülkesi için akar

KÜLTÜR 25.10.2020 - 20:13, Güncelleme: 25.10.2020 - 20:13
 

Zeytinburnu’nun damarlarındaki kan ülkesi için akar

Zeytinburnu Belediyesi, Kızılay Zeytinburnu Şubesi ile birlikte ortaklaşa Kan bağışı kampanyası düzenledi. ‘Zeytinburnu’nun damarlarındaki kan ülkesi için akar’ sloganıyla yürüten Kan bağışı Kampanyası Cumartesi ve Pazar günü yapıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı Kan Bağışı çadırlarına gelerek Kan veren vatandaşlara teşekkür ettiler.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, pandemi döneminde kan ihtiyacına daha fazla ihtiyaç duyulduğunu dikkate alarak beldede kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi. Zeytinburnu Belediyesi ve Kızılay Şubesi le birlikte düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılımın memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Arısoy “Covid-19 salgını sürecinde bağışçı sayısının azalması nedeniyle zaman zaman kan stoklarında düşüşler yaşandığını biliyoruz. Bizde Zeytinburnu Kızılay Kan Merkezi'ne destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledik. Kampanyaya destek veren belediye personelimiz, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, iş adamlarımız ve esnaflarımız olmak üzere tüm Zeytinburnu halkına teşekkür ediyorum dedi. Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı ise duyarlı davranışından dolayı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile kampanyaya katılarak kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Belediyesi, Kızılay Zeytinburnu Şubesi ile birlikte ortaklaşa Kan bağışı kampanyası düzenledi. ‘Zeytinburnu’nun damarlarındaki kan ülkesi için akar’ sloganıyla yürüten Kan bağışı Kampanyası Cumartesi ve Pazar günü yapıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı Kan Bağışı çadırlarına gelerek Kan veren vatandaşlara teşekkür ettiler. 
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, pandemi döneminde kan ihtiyacına daha fazla ihtiyaç duyulduğunu dikkate alarak beldede kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi. Zeytinburnu Belediyesi ve Kızılay Şubesi le birlikte düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılımın memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Arısoy “Covid-19 salgını sürecinde bağışçı sayısının azalması nedeniyle zaman zaman kan stoklarında düşüşler yaşandığını biliyoruz. Bizde Zeytinburnu Kızılay Kan Merkezi'ne destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenledik. Kampanyaya destek veren belediye personelimiz, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, iş adamlarımız ve esnaflarımız olmak üzere tüm Zeytinburnu halkına teşekkür ediyorum dedi.

Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı ise duyarlı davranışından dolayı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile kampanyaya katılarak kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.