SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nun yeni Emniyet Müdürü Murat Yıldırım

KÜLTÜR 16.07.2020 - 20:31, Güncelleme: 16.07.2020 - 20:31
 

Zeytinburnu’nun yeni Emniyet Müdürü Murat Yıldırım

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Zafer Aktaş’ın görevlendirilmesinin ardından çalışma ekibi de belli oldu. İl Emniyet Müdürü Aktaş’ın birlikte çalışacağı müdürler ve müdür yardımcıları listesi İstanbul Valiliği'nce açıklandı.

Listenin açıklanmasının ardından Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürüde değişti. İlçemize 20.10.2019 Tarihinde 20.Emniyet Müdürü olarak atanan Burak Bodur 16.07.2020 Tarihinde İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak ilçemizden ayrıldı.  Burak Bodur’un yerine Zeytinburnu Emniyet Müdürü olarak bir süre Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ardından terfi ederek Boğaziçi Köprüsü Koruma Şube Müdürlüğünden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Murat Yıldırım görevlendirildi.  İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın çalışma ekibindeki isimler belli oldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın imzasıyla 19 İl Emniyet Müdür yardımcısı, 22 ilçe müdürü ve 39 Şube Müdürünün yer değişikliği yapıldı. Bu değişikliklerle Zeytinburnu bir gururu yaşadı.  Zeytinburnu’nun 18. Emniyet Müdürü Erdem Torlak; Terfi alarak 2.sınıf Emniyet müdürü oldu. Torlak, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü, Silah ve Patlayıcı Madde Şube Müdürlüğünden sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Zeytinburnu’nun 19. Emniyet Müdürü Cenk Özmen; İkmal Şube Müdürlüğü, Bütçe Şube Müdürlüğü, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü, Ulaştırma Şube Müdürlüğü, Bakım Onarım Şube Müdürlüğünden sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Zeytinburnu’nun 20. Emniyet Müdürü Burak Bodur; Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü ve İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gökdemir ise Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürü, Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğüne vekaleten atandı ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Zafer Aktaş’ın görevlendirilmesinin ardından çalışma ekibi de belli oldu. İl Emniyet Müdürü Aktaş’ın birlikte çalışacağı müdürler ve müdür yardımcıları listesi İstanbul Valiliği'nce açıklandı.

Listenin açıklanmasının ardından Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürüde değişti. İlçemize 20.10.2019 Tarihinde 20.Emniyet Müdürü olarak atanan Burak Bodur 16.07.2020 Tarihinde İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak ilçemizden ayrıldı. 

Burak Bodur’un yerine Zeytinburnu Emniyet Müdürü olarak bir süre Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten ardından terfi ederek Boğaziçi Köprüsü Koruma Şube Müdürlüğünden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Murat Yıldırım görevlendirildi. 

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın çalışma ekibindeki isimler belli oldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın imzasıyla 19 İl Emniyet Müdür yardımcısı, 22 ilçe müdürü ve 39 Şube Müdürünün yer değişikliği yapıldı. Bu değişikliklerle Zeytinburnu bir gururu yaşadı. 

Zeytinburnu’nun 18. Emniyet Müdürü Erdem Torlak; Terfi alarak 2.sınıf Emniyet müdürü oldu. Torlak, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü, Silah ve Patlayıcı Madde Şube Müdürlüğünden sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Zeytinburnu’nun 19. Emniyet Müdürü Cenk Özmen; İkmal Şube Müdürlüğü, Bütçe Şube Müdürlüğü, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü, Ulaştırma Şube Müdürlüğü, Bakım Onarım Şube Müdürlüğünden sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Zeytinburnu’nun 20. Emniyet Müdürü Burak Bodur; Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürü ve İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gökdemir ise Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürü, Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğüne vekaleten atandı

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.