SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda 19 Mayıs balkonlarda kutlandı

KÜLTÜR 19.05.2020 - 22:56, Güncelleme: 19.05.2020 - 22:56
 

Zeytinburnu’nda 19 Mayıs balkonlarda kutlandı

Zeytinburnu’nda Saat 19.19'da balkonlarına çıkan vatandaşlar, hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuyarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Zeytinburnu’nda ilk tören Kaymakamlık önünde yapıldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Covid-19 tedbirleri gölgesinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.Saat 10.00'da başlayan çelenk sunma programında ilk olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Çelenk sunma törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri katıldı Ardından öğlen saatlerinde İlçe Emniyet Müdürümüz Burak Bodur, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşayamayan vatandaşlarımıza polis korteji yaparak Zeytinburnu sokaklarında halkın bayramını kutladı.Saat:19.19’u gösterdiğinde ise balkonlarında vatandaşlar, hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudular. Zeytinburnu'nda binlerce vatandaş, Türk bayrakları ile balkonlara çıkarak bayramı kutladı. Kutlamalar drone ile havadan da görüntülendi. Bazı vatandaşlar ise uçurtma ile Türk bayrağını gökyüzünde dalgalandırdılar. Zeytinburnu Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı 19 bin liseli gence ücretsiz internet hediye ederek kutladı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Koronavirüs salgını sebebiyle uzun süredir evde kalan ve sıkılan gençlere bu bayramda sürpriz yaparak 4 gb internet hediye ettiklerini ifade etti. Başkan Arısoy videolu mesajında şunları kaydetti; “Ülkemizin büyük bir başarıyla yönettiği ve bütün dünyayı etkileyen bu salgında evlerinizde kaldınız. Muhtemelen biraz sıkıldınız, olsun, en büyük derdiniz bu olsun. Bu arada, sokaklardan ve oyunlardan geri kalan siz kardeşlerime bir sürprizim var. 19 Mayıs günü, 19 bin Lise öğrencimize 4 GB internet hediye edeceğiz. Rahat rahat internete girin. Yeter ki evde kalın, yeter ki sağlığınıza dikkat edin.” ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nda Saat 19.19'da balkonlarına çıkan vatandaşlar, hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuyarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Zeytinburnu’nda ilk tören Kaymakamlık önünde yapıldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Covid-19 tedbirleri gölgesinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.Saat 10.00'da başlayan çelenk sunma programında ilk olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Çelenk sunma törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri katıldı

Ardından öğlen saatlerinde İlçe Emniyet Müdürümüz Burak Bodur, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşayamayan vatandaşlarımıza polis korteji yaparak Zeytinburnu sokaklarında halkın bayramını kutladı.Saat:19.19’u gösterdiğinde ise balkonlarında vatandaşlar, hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudular. Zeytinburnu'nda binlerce vatandaş, Türk bayrakları ile balkonlara çıkarak bayramı kutladı. Kutlamalar drone ile havadan da görüntülendi. Bazı vatandaşlar ise uçurtma ile Türk bayrağını gökyüzünde dalgalandırdılar.

Zeytinburnu Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı 19 bin liseli gence ücretsiz internet hediye ederek kutladı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Koronavirüs salgını sebebiyle uzun süredir evde kalan ve sıkılan gençlere bu bayramda sürpriz yaparak 4 gb internet hediye ettiklerini ifade etti. Başkan Arısoy videolu mesajında şunları kaydetti; “Ülkemizin büyük bir başarıyla yönettiği ve bütün dünyayı etkileyen bu salgında evlerinizde kaldınız. Muhtemelen biraz sıkıldınız, olsun, en büyük derdiniz bu olsun. Bu arada, sokaklardan ve oyunlardan geri kalan siz kardeşlerime bir sürprizim var. 19 Mayıs günü, 19 bin Lise öğrencimize 4 GB internet hediye edeceğiz. Rahat rahat internete girin. Yeter ki evde kalın, yeter ki sağlığınıza dikkat edin.”

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.