SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Metrobüs yolcularının Koronovirüs önlemleri

KÜLTÜR 11.03.2020 - 22:32, Güncelleme: 11.03.2020 - 22:32
 

Metrobüs yolcularının Koronovirüs önlemleri

TÜRKİYE'de ilk koronovirüs vakasının görülmesiyle vatandaşlar kişisel önlemlerini artırdı. İş çıkışı Zeytinburnu Metro ve metrobüs istasyonlarında yolcuların maske taktığı ve dezenfektan kullandığı görüldü.

Burcu Aydın, "Antiseptik alkoller kullanıyoruz, çalıştığımız ortamı sürekli temiz tutmaya çalışıyoruz. Sadece bunları yapıyoruz şimdilik, başka yapabileceğimiz bir şey yok" dedi. Barış Meşin, önlem aldığını belirterek cebinde bulunan dezenfektanı gösterdi. Meşin, "Metrobüsten çıktığımızda sıkıyoruz. Okula ve toplu taşımaya da maskeyle gidiyoruz. Şimdilik önlemlerimizi aldık. İlk vaka çıktıktan sonra biraz daha önlemleri artırdık" diye konuştu.  Dilara Çetin, "Aile baskısı aslında. Yapacak bir şey yok, korunmaya çalışıyoruz ama korunulacak gibi değil yani. Her şey Allah'tan biz tabi ki de önlemimizi alacağız ama yapacak bir şey yok. Eğer gelecekse de gelecek" şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ
TÜRKİYE'de ilk koronovirüs vakasının görülmesiyle vatandaşlar kişisel önlemlerini artırdı. İş çıkışı Zeytinburnu Metro ve metrobüs istasyonlarında yolcuların maske taktığı ve dezenfektan kullandığı görüldü.

Burcu Aydın, "Antiseptik alkoller kullanıyoruz, çalıştığımız ortamı sürekli temiz tutmaya çalışıyoruz. Sadece bunları yapıyoruz şimdilik, başka yapabileceğimiz bir şey yok" dedi. Barış Meşin, önlem aldığını belirterek cebinde bulunan dezenfektanı gösterdi. Meşin, "Metrobüsten çıktığımızda sıkıyoruz. Okula ve toplu taşımaya da maskeyle gidiyoruz. Şimdilik önlemlerimizi aldık. İlk vaka çıktıktan sonra biraz daha önlemleri artırdık" diye konuştu. 

Dilara Çetin, "Aile baskısı aslında. Yapacak bir şey yok, korunmaya çalışıyoruz ama korunulacak gibi değil yani. Her şey Allah'tan biz tabi ki de önlemimizi alacağız ama yapacak bir şey yok. Eğer gelecekse de gelecek" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.