SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediye Meclisi’nden Bahar Kalkanı Harekâtına tam destek

KÜLTÜR 04.03.2020 - 23:37, Güncelleme: 04.03.2020 - 23:37
 

Zeytinburnu Belediye Meclisi’nden Bahar Kalkanı Harekâtına tam destek

Zeytinburnu Belediye Meclisi Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) İdlib'te Esed rejimine yönelik başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı’na destek verdi.

Mart ayı ikinci toplantısında söz alarak Ak Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti gurupları tarafından alınan ortak karar doğrultusunda bildiriyi okuyan MHP’li Meclis Üyesi Reşat Ok, “Aziz milletimizin her ferdi gibi, tüm varlığımızla, kahraman Mehmetçiğimizin Türk Milleti adına verdiği onur mücadelesinin yanında olduğumuzu, birlik, beraberlik, kardeşlik ve kenetlenme içinde, bu tavrın getireceği her türlü sorumluluk ve fedakârlığa hazır bulunduğumuzu Türk ve dünya kamuoyuna ilan ederiz!” dedi. Zeytinburnu Belediye Meclisi’nin ortak bildirisinde şunlara yer verildi:“İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde gözlem görevi icra etmekte olan Mehmetçiğimize 27.02.2020 günü kalleşçe yapılan ve 36 Mehmetçiğimizin şehit edildiği saldırıya cevaben başlatılan Bahar Pınarı harekâtının ülkemizin güvenliği ve milletimizin bağımsızlığı için hayati önemde bir müdahale olduğunu idrak ediyor, Türk Milleti adına bu kararlılığı ortaya koyan Kahraman Mehmetçiğimize Cenab-ı Haktan muvaffakiyet ve zafer niyaz ediyoruz. Bu vatan için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralı gazilerimize acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz. Eli kanlı Esed rejimi yıllarca Suriye de ve en son İdlip’te kendi sivil halkına karşı da barbarca saldırılarda bulunmakta, kimyasal silahlar da kullanarak  katliamlar yapmaktadır. Türkiye bu küstah rejime yaptıklarının bedelini, anında ve kat kat fazlasıyla ödetmiştir ve ödetmeye de devam etmektedir. Türkiye önce kendi topraklarının güvenliğini sağlamak, sonra da topraklarına sığınmış milyonlarca Suriyelinin ülkesine dönmesinin insani koşullarını oluşturmak ve insanca bir yaşam sağlamak için Suriye’dedir. Devletimiz, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı operasyonlarıyla sınırlarımız ötesinde bir terör koridoru oluşturmaya çalışanların oyunlarını bozmuş, planlarını akamete uğratmış, terör yuvalarını darmadağın etmiştir. Bu millet vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda, her zaman birlik ve kardeşlikle kenetlenmiş, şehadeti en güzel rütbe bilen bir aşkla ve kahramanlıkla yoğrulmuştur. Herkes bilsin ki; birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde kenetlenmiş bir milleti kimse yenemez, teslim alamaz, sindirip hizaya sokamaz, Emperyalist planlara boyun eğdiremez. Biz millet olarak, mukaddes değerler uğrunda canımızdan vazgeçmeyi, en az onların yaşamayı sevdiği kadar severiz. Şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan uğrunda ödeyeceğimiz her bedel; başımızın tacı, şerefimizin teminatıdır. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kere daha rahmetle anıyor, yolunuz yolumuzdur diyoruz!” ZEYTİNBURNU BELEDİYE MECLİSİ  
Zeytinburnu Belediye Meclisi Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) İdlib'te Esed rejimine yönelik başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı’na destek verdi.

Mart ayı ikinci toplantısında söz alarak Ak Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti gurupları tarafından alınan ortak karar doğrultusunda bildiriyi okuyan MHP’li Meclis Üyesi Reşat Ok, “Aziz milletimizin her ferdi gibi, tüm varlığımızla, kahraman Mehmetçiğimizin Türk Milleti adına verdiği onur mücadelesinin yanında olduğumuzu, birlik, beraberlik, kardeşlik ve kenetlenme içinde, bu tavrın getireceği her türlü sorumluluk ve fedakârlığa hazır bulunduğumuzu Türk ve dünya kamuoyuna ilan ederiz!” dedi.

Zeytinburnu Belediye Meclisi’nin ortak bildirisinde şunlara yer verildi:“İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde gözlem görevi icra etmekte olan Mehmetçiğimize 27.02.2020 günü kalleşçe yapılan ve 36 Mehmetçiğimizin şehit edildiği saldırıya cevaben başlatılan Bahar Pınarı harekâtının ülkemizin güvenliği ve milletimizin bağımsızlığı için hayati önemde bir müdahale olduğunu idrak ediyor, Türk Milleti adına bu kararlılığı ortaya koyan Kahraman Mehmetçiğimize Cenab-ı Haktan muvaffakiyet ve zafer niyaz ediyoruz.

Bu vatan için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralı gazilerimize acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz. Eli kanlı Esed rejimi yıllarca Suriye de ve en son İdlip’te kendi sivil halkına karşı da barbarca saldırılarda bulunmakta, kimyasal silahlar da kullanarak  katliamlar yapmaktadır. Türkiye bu küstah rejime yaptıklarının bedelini, anında ve kat kat fazlasıyla ödetmiştir ve ödetmeye de devam etmektedir. Türkiye önce kendi topraklarının güvenliğini sağlamak, sonra da topraklarına sığınmış milyonlarca Suriyelinin ülkesine dönmesinin insani koşullarını oluşturmak ve insanca bir yaşam sağlamak için Suriye’dedir. Devletimiz, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı operasyonlarıyla sınırlarımız ötesinde bir terör koridoru oluşturmaya çalışanların oyunlarını bozmuş, planlarını akamete uğratmış, terör yuvalarını darmadağın etmiştir.

Bu millet vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda, her zaman birlik ve kardeşlikle kenetlenmiş, şehadeti en güzel rütbe bilen bir aşkla ve kahramanlıkla yoğrulmuştur. Herkes bilsin ki; birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde kenetlenmiş bir milleti kimse yenemez, teslim alamaz, sindirip hizaya sokamaz, Emperyalist planlara boyun eğdiremez. Biz millet olarak, mukaddes değerler uğrunda canımızdan vazgeçmeyi, en az onların yaşamayı sevdiği kadar severiz. Şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan uğrunda ödeyeceğimiz her bedel; başımızın tacı, şerefimizin teminatıdır. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kere daha rahmetle anıyor, yolunuz yolumuzdur diyoruz!”

ZEYTİNBURNU BELEDİYE MECLİSİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.