SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Olumsuz hava kazalara sebep oldu

GÜNDEM 18.02.2008 - 15:03, Güncelleme: 18.02.2008 - 15:03
 

Olumsuz hava kazalara sebep oldu

İstanbul Valiliği Afet Yönetim Merkezi'nden alınan bilgiye göre, TEMKarayolu'nun Hadımköy gişelerinden Edirne'ye kadar olan bölümünde, etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım yapılamıyor. Ekiplerin yol açma çalışmaları devam ediyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu'nun Hadımköy-Edirne arasında ulaşım yapılamadığı bildirildi.İstanbul Valiliği Afet Yönetim Merkezi'nden alınan bilgiye göre, TEMKarayolu'nun Hadımköy gişelerinden Edirne'ye kadar olan bölümünde, etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım yapılamıyor. Ekiplerin yol açma çalışmaları devam ediyor.          Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada da akşam saatlerinde şiddetini artıran kar yağışının bölgesel olarak devam ettiği belirtildi.Kar yağışının Avrupa yakasında Silivri, Selimpaşa, Hadımköy,Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Zeytinburnu'nda, Anadolu yakasında ise Kadıkö Kozyatağı bölgesinde etkili olduğu dile getirilen açıklamada, hava sıcaklığının eksi 4 dereceye düşmesi nedeniyle yollarda buzlanmalar meydana geldiği kaydedildi.  İstanbul genelinde 3 bin 557 personelin sabaha kadar bin 29 araçla karla mücadele çalışmalarını sürdüreceği ifade edilen açıklamada, D-100 Karayolu'nun Silivri bölümünün tipi nedeniyle ulaşıma zaman zaman kapandığı belirtildi.  Açıklamada, Kınalıköprü-Çorlu yolunda araçlarında mahsur kalan yaklaşık 300 kişiye kumanya ve battaniye dağıtıldığı dile getirilerek, şunlar kaydedildi: ''Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, bölgede çalışan Karayolları ekiplerine yardıma gitti. 6 dozer, 5 greyder, 3 kar  küreme aracı, 5 tuz serpme aracı bölgede çalışıyor.  Açılan yollar, şiddetli rüzgar ve tipi nedeniyle zaman zaman kapanıyor.Hızır Acil ve Cankurtarma ekipleri 126 evsiz vatandaşı sağlık muayenesinden geçirerek otel ve spor salonunda misafir ediyor. Bu vatandaşlardan bazıları memleketlerine gönderildi, bazıları hastanelerde  tedavi altına alındı. Saat 01.00'den 22.30'a kadar İstanbul'da 517 maddi hasarlı, 12 yaralamalı, 1 ölümlü trafik kazası meydana geldi. 358 sürücüye zincir takmadığı için ceza kesildi.''Kentin Anadolu yakasında elektrik kesintileri meydana geldiği belirtilen açıklamada, elektrikler tekrar geldiğinde ani yüklenme ile doğalgaz servis regülatörlerinin devre dışı kaldığına dikkat çekildi. Açıklamada, vatandaşların, elektrikler kesildiğinde kombi veya şofbenlerini kapatıp, elektrikler geldikten sonra açmalarının arızaları en aza indireceğine işaret edildi. www.zeytinburnuhaber.org
İstanbul Valiliği Afet Yönetim Merkezi'nden alınan bilgiye göre, TEMKarayolu'nun Hadımköy gişelerinden Edirne'ye kadar olan bölümünde, etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım yapılamıyor. Ekiplerin yol açma çalışmaları devam ediyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu'nun Hadımköy-Edirne arasında ulaşım yapılamadığı bildirildi.İstanbul Valiliği Afet Yönetim Merkezi'nden alınan bilgiye göre, TEMKarayolu'nun Hadımköy gişelerinden Edirne'ye kadar olan bölümünde, etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım yapılamıyor. Ekiplerin yol açma çalışmaları devam ediyor.
        

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada da akşam saatlerinde şiddetini artıran kar yağışının bölgesel olarak devam ettiği belirtildi.Kar yağışının Avrupa yakasında Silivri, Selimpaşa, Hadımköy,Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Zeytinburnu'nda, Anadolu yakasında ise Kadıkö Kozyatağı bölgesinde etkili olduğu dile getirilen açıklamada, hava sıcaklığının eksi 4 dereceye düşmesi nedeniyle yollarda buzlanmalar meydana geldiği kaydedildi.

 İstanbul genelinde 3 bin 557 personelin sabaha kadar bin 29 araçla karla mücadele çalışmalarını sürdüreceği ifade edilen açıklamada, D-100 Karayolu'nun Silivri bölümünün tipi nedeniyle ulaşıma zaman zaman kapandığı belirtildi.


 Açıklamada, Kınalıköprü-Çorlu yolunda araçlarında mahsur kalan yaklaşık 300 kişiye kumanya ve battaniye dağıtıldığı dile getirilerek, şunlar kaydedildi: ''Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, bölgede çalışan Karayolları ekiplerine yardıma gitti. 6 dozer, 5 greyder, 3 kar
 küreme aracı, 5 tuz serpme aracı bölgede çalışıyor.

 Açılan yollar, şiddetli rüzgar ve tipi nedeniyle zaman zaman kapanıyor.Hızır Acil ve Cankurtarma ekipleri 126 evsiz vatandaşı sağlık muayenesinden geçirerek otel ve spor salonunda misafir ediyor. Bu vatandaşlardan bazıları memleketlerine gönderildi, bazıları hastanelerde
 tedavi altına alındı.


Saat 01.00'den 22.30'a kadar İstanbul'da 517 maddi hasarlı, 12 yaralamalı, 1 ölümlü trafik kazası meydana geldi. 358 sürücüye zincir takmadığı için ceza kesildi.''Kentin Anadolu yakasında elektrik kesintileri meydana geldiği belirtilen açıklamada, elektrikler tekrar geldiğinde ani yüklenme ile doğalgaz servis regülatörlerinin devre dışı kaldığına dikkat çekildi.

Açıklamada, vatandaşların, elektrikler kesildiğinde kombi veya şofbenlerini kapatıp, elektrikler geldikten sonra açmalarının arızaları en aza indireceğine işaret edildi.

www.zeytinburnuhaber.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.