SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Emektar Muhtar Necdet Akşahin Hak'ka yürüdü

KÜLTÜR 19.02.2020 - 22:55, Güncelleme: 19.02.2020 - 22:55
 

Emektar Muhtar Necdet Akşahin Hak'ka yürüdü

Yedi Dönem 35 Yıl aralıksız Zeytinburnu’nun en büyük Mahallesi Telsiz mahallesinde halka hizmet eden, mahalle sakinlerinin büyük takdirini kazanan emektar muhtar Necdet Akşahin yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı. 

Merhum Nejdet Akşahin için Telsiz Mahallesi Çarşı Camisinde İkindi namazında müteakiben kılınan cenaze namazına ilçe kaymakamı Mehmet Makas, eski belediye başkanı Adil Emecan, Yaklaşık 20 Yıl Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve ardından Beykoz Belediye Başkanı seçilen Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy başta olmak üzere çok sayıda mülki idare amiri ve mahalle halkı duayen muhtarı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından merhum Nejdet Akşahin sevenlerinin gözyaşları arasında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi arkasındaki mezarlıkta toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Necdet Akşahin'e Allah'tan rahmet geride kalan yakınlarına yayın grubu olarak sabırlar dileriz ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Yedi Dönem 35 Yıl aralıksız Zeytinburnu’nun en büyük Mahallesi Telsiz mahallesinde halka hizmet eden, mahalle sakinlerinin büyük takdirini kazanan emektar muhtar Necdet Akşahin yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı. 

Merhum Nejdet Akşahin için Telsiz Mahallesi Çarşı Camisinde İkindi namazında müteakiben kılınan cenaze namazına ilçe kaymakamı Mehmet Makas, eski belediye başkanı Adil Emecan, Yaklaşık 20 Yıl Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve ardından Beykoz Belediye Başkanı seçilen Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy başta olmak üzere çok sayıda mülki idare amiri ve mahalle halkı duayen muhtarı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından merhum Nejdet Akşahin sevenlerinin gözyaşları arasında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi arkasındaki mezarlıkta toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Necdet Akşahin'e Allah'tan rahmet geride kalan yakınlarına yayın grubu olarak sabırlar dileriz

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.