SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beştelsiz Spor'a Kalleş Saldırı !

16.02.2020 - 19:47, Güncelleme: 16.02.2020 - 19:47
 

Beştelsiz Spor'a Kalleş Saldırı !

Zeytinburnu temsilcisi Beştelsiz Spor Kulübümüzün U-17 Takımı, Tophane Tayfun Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmanın 90 Dakikası rakip takım Tophane Tayfun Spor üstünlüğü ile bitmesine rağmen saha dışında adeta terör estirildi. 

Beştelsiz Spor U-17 Takımı, Tophane Tayfun Spor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın 90 Dakikası rakip takım Tophane Tayfun Sporun 4-1’lik üstünlüğü ile sone erdi. Maçı net bir skorla kazanıp şampiyonluğu garantilemelerine rağmen Tophane Tayfun Spor bir futbol takımının çok ötesinde saha dışında futbola hiçte yakışmayan görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.  Maç sonunda, Tayfun Spor Kulübünün hocası, yöneticileri, oyuncuları ve taraftarları tarafından maç sonunda Beştelsiz Spor Kulübünün soyunma odası adeta basıldı. Organize bir şeklide yapıldığı öne sürülen baskında, taş, sopa, demir, su şişeleri ve birçok kesici aletle Beştelsiz Spor Kulübünün futbolcuları ağır şeklide yaralandı. Dakikalarca süre darp sonunda olay yerine gelen emniyet görevlileri tarafından Zeytinburnu Temsilcisi  Beştelsiz Spor’un futbolcuları hastanelere götürüldü. Yaralanan futbolculara darp raporu alan Kulüp Yöneticileri yaptıkları açıklamada, Tayfun Spor bir futbol takımının Maçı 4-1 kazanıp şampiyonluğu garantilemelerine rağmen hocalarının tüm oyuncularını ve tribündeki tüm yakınlarını tahrik ederek ve hocalarının da soyunma odamıza girip küfürle birlikte oyuncularımıza kaptanımıza hocamıza saldırmasına hala bir anlama veremiyoruz. Ve bu takımın sadece bize değil ligde ki birçok takıma bunu yaptığını öğrendik. Kahrolsun böyle kulübe böyle hocaya böyle yöneticiye... Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Bu aileyi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmez denildi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu temsilcisi Beştelsiz Spor Kulübümüzün U-17 Takımı, Tophane Tayfun Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmanın 90 Dakikası rakip takım Tophane Tayfun Spor üstünlüğü ile bitmesine rağmen saha dışında adeta terör estirildi. 

Beştelsiz Spor U-17 Takımı, Tophane Tayfun Spor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın 90 Dakikası rakip takım Tophane Tayfun Sporun 4-1’lik üstünlüğü ile sone erdi. Maçı net bir skorla kazanıp şampiyonluğu garantilemelerine rağmen Tophane Tayfun Spor bir futbol takımının çok ötesinde saha dışında futbola hiçte yakışmayan görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. 

Maç sonunda, Tayfun Spor Kulübünün hocası, yöneticileri, oyuncuları ve taraftarları tarafından maç sonunda Beştelsiz Spor Kulübünün soyunma odası adeta basıldı. Organize bir şeklide yapıldığı öne sürülen baskında, taş, sopa, demir, su şişeleri ve birçok kesici aletle Beştelsiz Spor Kulübünün futbolcuları ağır şeklide yaralandı. Dakikalarca süre darp sonunda olay yerine gelen emniyet görevlileri tarafından Zeytinburnu Temsilcisi  Beştelsiz Spor’un futbolcuları hastanelere götürüldü.

Yaralanan futbolculara darp raporu alan Kulüp Yöneticileri yaptıkları açıklamada, Tayfun Spor bir futbol takımının Maçı 4-1 kazanıp şampiyonluğu garantilemelerine rağmen hocalarının tüm oyuncularını ve tribündeki tüm yakınlarını tahrik ederek ve hocalarının da soyunma odamıza girip küfürle birlikte oyuncularımıza kaptanımıza hocamıza saldırmasına hala bir anlama veremiyoruz. Ve bu takımın sadece bize değil ligde ki birçok takıma bunu yaptığını öğrendik. Kahrolsun böyle kulübe böyle hocaya böyle yöneticiye... Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Bu aileyi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmez denildi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.