SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Mahallesinde bir kişi ölü bulundu

KÜLTÜR 02.02.2020 - 13:56, Güncelleme: 02.02.2020 - 13:56
 

Telsiz Mahallesinde bir kişi ölü bulundu

Yakınları tarafından Üç Gündür haber alınamayan kişi Telsiz Mahallesinde bir barakada ölü bulundu. 

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde barakada bir kişinin hareketsiz yattığını gören mahallesi sakinleri durumu polise ve 122 Ekiplerine ihbar ettiler. Çok kısa bir süre içinde olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri barakada cansız yatan şahsın 58 yaşındaki Salih Öter olduğunu tespit ettiler. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Öter ‘in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Edindiğimiz bilgilere göre Salih Öter'den 3 gündür haber alamadığı ve telefonuna ulaşamadığı yakınlarının ise Zeytinburnu İlçe Emniyetine kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi.  AYRINTILAR GELİYOR  
Yakınları tarafından Üç Gündür haber alınamayan kişi Telsiz Mahallesinde bir barakada ölü bulundu. 

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde barakada bir kişinin hareketsiz yattığını gören mahallesi sakinleri durumu polise ve 122 Ekiplerine ihbar ettiler. Çok kısa bir süre içinde olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri barakada cansız yatan şahsın 58 yaşındaki Salih Öter olduğunu tespit ettiler. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Öter ‘in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Edindiğimiz bilgilere göre Salih Öter'den 3 gündür haber alamadığı ve telefonuna ulaşamadığı yakınlarının ise Zeytinburnu İlçe Emniyetine kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. 

AYRINTILAR GELİYOR
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.