SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş adamları Derneğinin 1.Olağan Genel Kurul ilanı

KÜLTÜR 30.01.2020 - 22:36, Güncelleme: 30.01.2020 - 22:36
 

Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş adamları Derneğinin 1.Olağan Genel Kurul ilanı

ZETSİAD (Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği)nin 1. Olağan Genel Kurul aşağıdaki ilana göre dernek merkezinde yapılacaktır. Tüm Dernek üyelerine duyurulur.

ZETSİAD (Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği)nin 1. Olağan Genel kurul toplantısı 15.02.2020 Tarihinde, Saat 10.00’da Kazlıçeşme Mah. Asım Kazancıgil Cad. No: 38 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde aşağıdaki gündeme göre yapılacaktır. Yeterli Çoğunluk sağlanmaması halinde 22.02.2020 Tarihinde Saat 10.00’da nisapsız olarak aynı adreste aynı gündemle yapılacaktır. GÜNDEM: 1- Açılış ve yoklama, 2- Divan heyetinin seçimi, 3- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, 4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporunun okunması müzakere edilmesi,  Yönetim kurulu ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibra edilmesi, 5- Tahmini bütçenin görüşülmesi ve onaylanması, 6- Yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Yüksek istişare kurulu Yedek üyelerin seçimi, 7- Dilek ve temenniler, 8- Kapanış. YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN MUSTAFA SARTIK       
ZETSİAD (Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği)nin 1. Olağan Genel Kurul aşağıdaki ilana göre dernek merkezinde yapılacaktır. Tüm Dernek üyelerine duyurulur.

ZETSİAD (Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği)nin 1. Olağan Genel kurul toplantısı 15.02.2020 Tarihinde, Saat 10.00’da Kazlıçeşme Mah. Asım Kazancıgil Cad. No: 38 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde aşağıdaki gündeme göre yapılacaktır. Yeterli Çoğunluk sağlanmaması halinde 22.02.2020 Tarihinde Saat 10.00’da nisapsız olarak aynı adreste aynı gündemle yapılacaktır.

GÜNDEM:
1- Açılış ve yoklama,
2- Divan heyetinin seçimi,
3- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması,
4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporunun okunması müzakere edilmesi,  Yönetim kurulu ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibra edilmesi,
5- Tahmini bütçenin görüşülmesi ve onaylanması,
6- Yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Yüksek istişare kurulu Yedek üyelerin seçimi,
7- Dilek ve temenniler,
8- Kapanış.

YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN MUSTAFA SARTIK
    
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.