SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu’nda Delege seçimi Bayram havasında geçti

GÜNDEM 01.12.2019 - 20:49, Güncelleme: 01.12.2019 - 20:49
 

AK Parti Zeytinburnu’nda Delege seçimi Bayram havasında geçti

AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Nisan 2020'de gerçekleşecek 7. Olağan Kongre için delege seçimini gerçekleştirdi. Seçime soğuk ve yağışlı havaya rağmen çok yoğun katılım oldu.

AK Parti, Türkiye genelinde başlattığı 7. Olağan kongre sürecine delege seçimleri ile start verdi. AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı da Nisan 2020'de yapılacak olağan kongre için delege seçimini bayram havasında gerçekleştirdi.Zeytinburnu’nda toplumun her kesimini kucaklamaya gayret gösterilen 400 kişilik delege listesinde görevli teşkilat mensupları başta olmak üzere seçimlerde birinci olan sandık başkanları, eski ve yeni meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticilerine de yer verildi. Doğal delege olan 25 kişilik ilçe yönetim kurulu ve mevcut belediye başkanı ile toplamda 426 kişilik asıl ve 200 Kişilik Yedek delege listesi tamamlanmış oldu. AK Parti Zeytinburnu İlçe Binasında 13 Mahalle için ayrı ayrı sandık kuruldu. Sandıkların oluşturulmasıyla birlikte Sabah Saat: 10:00’da başlayan delege seçimi saat 18:00'da sona erdi. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Gün içinde Delege seçimi için oylarını kullandılar. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta başkanlığında kurulan komisyon tarafından hazırlanan delege listesinin, parti içerisindeki dengeler dikkat edilerek toplumu her kesimini kucaklayan bir anlayış içinde hazırlanması seçiminin bayram havasında geçmesine neden oldu. Seçimleri incelemek için Zeytinburnu’na gelen, , TBMM Meclis İdare Amiri Hasan Turan, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, İl Başkan Yardımcıları Sevgi Yiğit, Sümeyye Esenyel ve Necati Karagöz’de organizasyondan dolayı yöneticilere teşekkür etti. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından Zeytinburnu Haber Gazetesi’ne bir açıklama yapan AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta "Toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayış ile parti tüzüğünde ve yönetmeliğinde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak delege seçimimiz yoğun bir katılımla yapılmıştır. Bundan sonraki süreçte belirlenecek bir tarihte ilçe kongremiz yapılacak. Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimler inşallah AK Parti'miz için hayırlı olur. Delege seçilen partililerimize de hayırlı olsun diyorum." ifadelerini kullandı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy açıklamasında, “Sabah erken saatlerden itibaren üyelerimiz sandığa koştu. Hava soğuk ve yağışlı olduğu halde partisine aidiyetini gösteren, bizleri yalnız bırakmayan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Hepimiz bu görevlerde geçiciyiz. Aslolan partimize nerede olursak olalım bağlılığımızdır. Bu bağlılığı bütün teşkilatımız layıkıyla gösterdi dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Nisan 2020'de gerçekleşecek 7. Olağan Kongre için delege seçimini gerçekleştirdi. Seçime soğuk ve yağışlı havaya rağmen çok yoğun katılım oldu.

AK Parti, Türkiye genelinde başlattığı 7. Olağan kongre sürecine delege seçimleri ile start verdi. AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatı da Nisan 2020'de yapılacak olağan kongre için delege seçimini bayram havasında gerçekleştirdi.Zeytinburnu’nda toplumun her kesimini kucaklamaya gayret gösterilen 400 kişilik delege listesinde görevli teşkilat mensupları başta olmak üzere seçimlerde birinci olan sandık başkanları, eski ve yeni meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticilerine de yer verildi. Doğal delege olan 25 kişilik ilçe yönetim kurulu ve mevcut belediye başkanı ile toplamda 426 kişilik asıl ve 200 Kişilik Yedek delege listesi tamamlanmış oldu.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Binasında 13 Mahalle için ayrı ayrı sandık kuruldu. Sandıkların oluşturulmasıyla birlikte Sabah Saat: 10:00’da başlayan delege seçimi saat 18:00'da sona erdi. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Gün içinde Delege seçimi için oylarını kullandılar.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta başkanlığında kurulan komisyon tarafından hazırlanan delege listesinin, parti içerisindeki dengeler dikkat edilerek toplumu her kesimini kucaklayan bir anlayış içinde hazırlanması seçiminin bayram havasında geçmesine neden oldu. Seçimleri incelemek için Zeytinburnu’na gelen, , TBMM Meclis İdare Amiri Hasan Turan, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, İl Başkan Yardımcıları Sevgi Yiğit, Sümeyye Esenyel ve Necati Karagöz’de organizasyondan dolayı yöneticilere teşekkür etti.

Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından Zeytinburnu Haber Gazetesi’ne bir açıklama yapan AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A. Selami Delibalta "Toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayış ile parti tüzüğünde ve yönetmeliğinde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak delege seçimimiz yoğun bir katılımla yapılmıştır. Bundan sonraki süreçte belirlenecek bir tarihte ilçe kongremiz yapılacak. Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimler inşallah AK Parti'miz için hayırlı olur. Delege seçilen partililerimize de hayırlı olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy açıklamasında, “Sabah erken saatlerden itibaren üyelerimiz sandığa koştu. Hava soğuk ve yağışlı olduğu halde partisine aidiyetini gösteren, bizleri yalnız bırakmayan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Hepimiz bu görevlerde geçiciyiz. Aslolan partimize nerede olursak olalım bağlılığımızdır. Bu bağlılığı bütün teşkilatımız layıkıyla gösterdi dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.