SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu CHP'den alternatif tören

GÜNDEM 28.10.2019 - 22:27, Güncelleme: 28.10.2019 - 22:27
 

Zeytinburnu CHP'den alternatif tören

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yıldönümü dolayısıyla nedeniyle alternatif çelenk koyma töreni gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zeytinburnu ilçe başkanlığı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda alternatif bir tören düzenleyerek, Zeytinburnu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Zeytinburnu Hükümet Binasında düzenlediği resmi töreninin ardından ayrı bir kutlama gerçekleştirdi. Törene; CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, CHP İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi. ‘’Eşsiz komutan büyük devlet adamı ismi tarihe sığmayan Mustafa Kemal'in huzurunda kurduğu devletin yönetim şekli olan Cumhuriyetin 96.Yılında yine Atatürk'ün huzurunda bir aradayız. Ulu Öndere şükranlarımızı ve minnetimizi sunmak üzerinde huzurunda toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle konuşmanın başında şunu ifade etmek istiyorum ki bugün Zeytinburnu Kaymakamımız ilk defa Atatürk büstünü kendisine yakışır bir biçimde düzenlemesi ve bu ambiansın oluşmasından dolayı kendisini kutluyorum. Ancak yine şunun özellikle altını çizmek istiyorum ki Bu Atatürk Anıtı eski adı Adliye Medyanı yeni adı 15 Temmuz meydanına bu anı gitmediği sürece bizim mücadelemiz devam edecektir. Atatürk heykellerini dar sokaklara dar caddelere sığdıranlara bu meydanlara Atatürk'ün heykelini getirerek eski yerine kavuşturana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün nutkunda belirttiği gibi kurduğu Cumhuriyet ve kurduğu devlet için dahili ve harici bedhahlar olabilir demişti. Cumhuriyetin 96.yılında bugün bu dâhili ve harici bedhahları Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde tarihe gömmeye söz vermiş Atatürk'ün askerleriyiz. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Biz halk olarak Atatürk'e, Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Atatürk'ün ve Cumhuriyeti korumak ve kollamak için andımız var. Atatürk'ün 96.yıl önce yaktığı Cumhuriyet meşalesiyle yurdumuzu yönümüzü aydınlatmaya devam ediyor. Bu meşaleyi hiç kimsenin söndürmeye gücü yetmeyecektir’’ dedi.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yıldönümü dolayısıyla nedeniyle alternatif çelenk koyma töreni gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zeytinburnu ilçe başkanlığı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda alternatif bir tören düzenleyerek, Zeytinburnu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Zeytinburnu Hükümet Binasında düzenlediği resmi töreninin ardından ayrı bir kutlama gerçekleştirdi. Törene; CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, CHP İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi. ‘’Eşsiz komutan büyük devlet adamı ismi tarihe sığmayan Mustafa Kemal'in huzurunda kurduğu devletin yönetim şekli olan Cumhuriyetin 96.Yılında yine Atatürk'ün huzurunda bir aradayız. Ulu Öndere şükranlarımızı ve minnetimizi sunmak üzerinde huzurunda toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle konuşmanın başında şunu ifade etmek istiyorum ki bugün Zeytinburnu Kaymakamımız ilk defa Atatürk büstünü kendisine yakışır bir biçimde düzenlemesi ve bu ambiansın oluşmasından dolayı kendisini kutluyorum. Ancak yine şunun özellikle altını çizmek istiyorum ki Bu Atatürk Anıtı eski adı Adliye Medyanı yeni adı 15 Temmuz meydanına bu anı gitmediği sürece bizim mücadelemiz devam edecektir. Atatürk heykellerini dar sokaklara dar caddelere sığdıranlara bu meydanlara Atatürk'ün heykelini getirerek eski yerine kavuşturana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün nutkunda belirttiği gibi kurduğu Cumhuriyet ve kurduğu devlet için dahili ve harici bedhahlar olabilir demişti. Cumhuriyetin 96.yılında bugün bu dâhili ve harici bedhahları Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde tarihe gömmeye söz vermiş Atatürk'ün askerleriyiz. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Biz halk olarak Atatürk'e, Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Atatürk'ün ve Cumhuriyeti korumak ve kollamak için andımız var. Atatürk'ün 96.yıl önce yaktığı Cumhuriyet meşalesiyle yurdumuzu yönümüzü aydınlatmaya devam ediyor. Bu meşaleyi hiç kimsenin söndürmeye gücü yetmeyecektir’’ dedi..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.