SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hırsızlar ‘suç makinası’ çıktı

KÜLTÜR 28.10.2019 - 11:42, Güncelleme: 28.10.2019 - 11:42
 

Hırsızlar ‘suç makinası’ çıktı

Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri suç makinası çıktı. İstanbul Emniyeti Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merkezefendi Mahallesi'ndeki bir ikametten meydana gelen hırsızlık ile ilgili Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince çalışma başlatıldı. Çalışmalarda evden 1 adet bilgisayar ve bir miktar para çalındığı belirlendi. Bahse konu kameralar incelenirken olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüphelilerden Burak E. ve Selçuk Ü., Zeytinburnu'ndan kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. 21 yaşındaki Burak E.'nin 'Gasp', 'Evden hırsızlık', 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçlarından, 32 yaşındaki Selçuk Ü.'nün ise 'Uyuşturucu madde kullanmak', Kasten yaralama' ve 'İşyerinden hırsızlık' suçlarından kayıtlarının olduğu tespit edildi. Şüpheliler emniyetteki işlemleri ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelileri suç makinası çıktı. İstanbul Emniyeti Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merkezefendi Mahallesi'ndeki bir ikametten meydana gelen hırsızlık ile ilgili Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince çalışma başlatıldı. Çalışmalarda evden 1 adet bilgisayar ve bir miktar para çalındığı belirlendi.

Bahse konu kameralar incelenirken olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüphelilerden Burak E. ve Selçuk Ü., Zeytinburnu'ndan kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. 21 yaşındaki Burak E.'nin 'Gasp', 'Evden hırsızlık', 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçlarından, 32 yaşındaki Selçuk Ü.'nün ise 'Uyuşturucu madde kullanmak', Kasten yaralama' ve 'İşyerinden hırsızlık' suçlarından kayıtlarının olduğu tespit edildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemleri ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.