SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Alparslan’dan Ömer Arısoy’a tam destek

KÜLTÜR 31.01.2019 - 16:56, Güncelleme: 31.01.2019 - 16:56
 

Alparslan’dan Ömer Arısoy’a tam destek

Uzun Yıllar MHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı görevini yürüten, Türk Hukuk Enstitüsü İstanbul Şube Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, Zeytinburnu Haber Gazetesi’ne yaptığı kısa açıklamada İstanbul’da Cumhur İttifakı’nın Adayı Binali Yıldırım, Zeytinburnu’nda ise Ömer Arısoy’u destekleyeceklerini söyledi. 

İşte Av. Fethi Ahmet Alparslan’ın açıklması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muasır Medeniyet hedefini yakalama iradesi, Milli ve Üniter Devlet yapımızın muhafazası, Bölgesel Güç ve Lider Ülke Hedef 2023 vizyonu, İ’la-yı Kelimetullah yolunda dünya barışına ve adaletin tesisi demek olan “Cumhur İttifakı” 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde ilimiz İstanbul’da Cumhur İttifakı’nın hedeflerini yarınlara taşımak için MHP İstanbul İl ve İlçe Teşkilatları olarak Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Sayın Binali YILDIRIM Bey’i, ilçemizde Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Belediye Başkanı Adayımız Sn Av.Ömer ARISOY, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla destekleneceği, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde ilimiz ve ilçemizde başarılı kılma adına DAVA ARKADAŞLARIMIZ sonuna kadar mücadele edecektir. Partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımıza ve ZEYTİNBURNU halkının bilgisine saygıyla arz ederiz. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene!  
Uzun Yıllar MHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı görevini yürüten, Türk Hukuk Enstitüsü İstanbul Şube Başkanı Av. Fethi Ahmet Alparslan, Zeytinburnu Haber Gazetesi’ne yaptığı kısa açıklamada İstanbul’da Cumhur İttifakı’nın Adayı Binali Yıldırım, Zeytinburnu’nda ise Ömer Arısoy’u destekleyeceklerini söyledi. 

İşte Av. Fethi Ahmet Alparslan’ın açıklması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muasır Medeniyet hedefini yakalama iradesi, Milli ve Üniter Devlet yapımızın muhafazası, Bölgesel Güç ve Lider Ülke Hedef 2023 vizyonu, İ’la-yı Kelimetullah yolunda dünya barışına ve adaletin tesisi demek olan “Cumhur İttifakı” 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde ilimiz İstanbul’da Cumhur İttifakı’nın hedeflerini yarınlara taşımak için MHP İstanbul İl ve İlçe Teşkilatları olarak Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Sayın Binali YILDIRIM Bey’i, ilçemizde Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Belediye Başkanı Adayımız Sn Av.Ömer ARISOY, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla destekleneceği, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde ilimiz ve ilçemizde başarılı kılma adına DAVA ARKADAŞLARIMIZ sonuna kadar mücadele edecektir. Partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımıza ve ZEYTİNBURNU halkının bilgisine saygıyla arz ederiz.

Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.