SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşiltepe Mahallesi’nde Asayiş Uygulaması

02.08.2018 - 14:18, Güncelleme: 02.08.2018 - 14:18
 

Yeşiltepe Mahallesi’nde Asayiş Uygulaması

Zeytinburnu Emniyeti asayiş uygulaması kapsamında Yeşiltepe Mahallesinde Ara sokaklar ve umuma açık iş yerleri didik didik arandı

Polis ekipleri, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesinin ara sokaklarında ve umuma açık iş yerlerinde genel asayiş uygulaması yaptı. Uygulamada, 171 gram metamfetamin, 57 gram eroin, bir miktar bonzai ve bir miktar uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.  Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dün 20: 00 ile 22: 00 saatleri arasında Yeşiltepe Mahallesinde genel asayiş uygulaması yaptı. Uygulamaya asayiş ekipleri, Yunuslar ve Narkotik Polislerinden oluşan toplam 35 ekip 77 personel katıldı. Narkotik köpeğinin de yer aldığı uygulama kapsamında umuma açık iş yerleri denetlenirken ara sokaklarda da aramalar yapıldı. Uygulamada 670 şahıs, 108 araç, 28 adet iş yeri ve 2 ikamet incelendi. Arama ve incelemeler sonucunda; 171 gram metamfetamin, 57 gram eroin, bir miktar bonzai ve bir miktar uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet mermi ele geçirildi. Söz konusu maddeleri bulunduran ve satışa sunan toplam 6 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs da yakalanarak gözaltına alınırken askerlik yoklamasını yapmamış 3 şahıs tespit edilerek gerekli işlemleri yapıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Emniyeti asayiş uygulaması kapsamında Yeşiltepe Mahallesinde Ara sokaklar ve umuma açık iş yerleri didik didik arandı

Polis ekipleri, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesinin ara sokaklarında ve umuma açık iş yerlerinde genel asayiş uygulaması yaptı. Uygulamada, 171 gram metamfetamin, 57 gram eroin, bir miktar bonzai ve bir miktar uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dün 20: 00 ile 22: 00 saatleri arasında Yeşiltepe Mahallesinde genel asayiş uygulaması yaptı. Uygulamaya asayiş ekipleri, Yunuslar ve Narkotik Polislerinden oluşan toplam 35 ekip 77 personel katıldı. Narkotik köpeğinin de yer aldığı uygulama kapsamında umuma açık iş yerleri denetlenirken ara sokaklarda da aramalar yapıldı. Uygulamada 670 şahıs, 108 araç, 28 adet iş yeri ve 2 ikamet incelendi.

Arama ve incelemeler sonucunda; 171 gram metamfetamin, 57 gram eroin, bir miktar bonzai ve bir miktar uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet mermi ele geçirildi. Söz konusu maddeleri bulunduran ve satışa sunan toplam 6 şahıs gözaltına alındı.

Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs da yakalanarak gözaltına alınırken askerlik yoklamasını yapmamış 3 şahıs tespit edilerek gerekli işlemleri yapıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.