SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sinem ile Barış'ın kına gecesinde şölen vardı

KÜLTÜR 09.09.2017 - 15:43, Güncelleme: 09.09.2017 - 15:43
 

Sinem ile Barış'ın kına gecesinde şölen vardı

Erkek çocuklarımın küçüğü olan Barış ile Sinem’in Simge Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesinde adeta şölen gibi eğlence yaşandı.

Gazeteci Mehmet Alpay, 6 çocuğumdan 3 kızım olan Ebru, Selda ve Gülşah’ı evlendirdikten sonra ile büyük oğlum İbrahim’i de evlendirmiştim. Ortanca oğlum Ercan Alpay sırasını kardeşi Barış’a verince Karamul ve Taşdemir aileleri el ele vererek çocuklarını mutlu bir yuvaya kavuşturmak için çaba gösterdiler. Demirtaş Ailesi’nin kızı Sinem ile oğlum Barış Karamul’un 10 Eylül Pazar günü Zeytinburnu Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Karadeniz Salonu’nda saat 18.00’da yapılacak olan nikah töreninden önce tabii ki kına gecesi vardı. Zeytinburnu Simge Düğün Salonu’nda 5 Eylül Salı akşamı yapılacak kına gecesi için gerek salon sahibi Recep KANTAR gerekse Bindallı ce aksesuarları için Deniz Organizasyon dostluklarımızın güzelliğini de emek olarak yansıtıyorlardı. Şüphesiz ki kına gecesi etkinliğimizin en heyecanlı kişileri anneler olan Emine Karamul ve Binnur Taşdemir olmuştu. Babalar daha sakindi. Kına gecesi ayrımsız yapılıyordu ve aileler de bu etkinliğe gönül rahatlığı ile geliyorlardı. Rumeli Halk Türküleri Sanatçısı Salih CAN kına gecemize katılıp sahne alarak kına gecesine renk kattı. Kına gecesine Rumeli Halk Türküleri efsanevi sanatçısı Arif ( Aga ) Şentürk, Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) kurucularından Derya AKKILIÇ ve kızı Ekin, Diyabetliler ve Engelliler Dernek Başkanı Nurşen Örnek ve kızçaları Fatma Gülten ÖZTÜRK ve annesi ile Canan Başar ve annesi, Telsiz Kültür Derneği Başkanı Kadir Şengül ve yönetim kurulundan Şafak Güreşçioğlu ile eşi Melek hanım, Ayhan Taşkın ve Mehmet Ekşi. DP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükriye Karataş ve arkadaşları, Türk Kızılayı bayan gönüllülerinden Yasemin Tekin,  Seviye Aşır ve kızı Çiğdem ile Sevgi İzci ve kızı Fatma, Taşdemir ve Karamul aileleri ve aile eşrafı ile bir çok davetli iştirak ettiler. Dostlarımızı 10 Eylül Pazar Günü 10 Eylül Pazar günü Zeytinburnu Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Karadeniz Salonu’nda saat 18.00’da yapılacak olan nikah törenine Allah’ın izniyle bekliyoruz.
Erkek çocuklarımın küçüğü olan Barış ile Sinem’in Simge Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesinde adeta şölen gibi eğlence yaşandı.

Gazeteci Mehmet Alpay, 6 çocuğumdan 3 kızım olan Ebru, Selda ve Gülşah’ı evlendirdikten sonra ile büyük oğlum İbrahim’i de evlendirmiştim. Ortanca oğlum Ercan Alpay sırasını kardeşi Barış’a verince Karamul ve Taşdemir aileleri el ele vererek çocuklarını mutlu bir yuvaya kavuşturmak için çaba gösterdiler.

Demirtaş Ailesi’nin kızı Sinem ile oğlum Barış Karamul’un 10 Eylül Pazar günü Zeytinburnu Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Karadeniz Salonu’nda saat 18.00’da yapılacak olan nikah töreninden önce tabii ki kına gecesi vardı. Zeytinburnu Simge Düğün Salonu’nda 5 Eylül Salı akşamı yapılacak kına gecesi için gerek salon sahibi Recep KANTAR gerekse Bindallı ce aksesuarları için Deniz Organizasyon dostluklarımızın güzelliğini de emek olarak yansıtıyorlardı.

Şüphesiz ki kına gecesi etkinliğimizin en heyecanlı kişileri anneler olan Emine Karamul ve Binnur Taşdemir olmuştu. Babalar daha sakindi. Kına gecesi ayrımsız yapılıyordu ve aileler de bu etkinliğe gönül rahatlığı ile geliyorlardı. Rumeli Halk Türküleri Sanatçısı Salih CAN kına gecemize katılıp sahne alarak kına gecesine renk kattı. Kına gecesine Rumeli Halk Türküleri efsanevi sanatçısı Arif ( Aga ) Şentürk, Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) kurucularından Derya AKKILIÇ ve kızı Ekin, Diyabetliler ve Engelliler Dernek Başkanı Nurşen Örnek ve kızçaları Fatma Gülten ÖZTÜRK ve annesi ile Canan Başar ve annesi, Telsiz Kültür Derneği Başkanı Kadir Şengül ve yönetim kurulundan Şafak Güreşçioğlu ile eşi Melek hanım, Ayhan Taşkın ve Mehmet Ekşi. DP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükriye Karataş ve arkadaşları, Türk Kızılayı bayan gönüllülerinden Yasemin Tekin,  Seviye Aşır ve kızı Çiğdem ile Sevgi İzci ve kızı Fatma, Taşdemir ve Karamul aileleri ve aile eşrafı ile bir çok davetli iştirak ettiler.

Dostlarımızı 10 Eylül Pazar Günü 10 Eylül Pazar günü Zeytinburnu Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Karadeniz Salonu’nda saat 18.00’da yapılacak olan nikah törenine Allah’ın izniyle bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.