SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Makamında intihar eden Emniyet müdürü Kozlu'da toprağa verildi

KÜLTÜR 31.07.2017 - 22:09, Güncelleme: 31.07.2017 - 22:09
 

Makamında intihar eden Emniyet müdürü Kozlu'da toprağa verildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, makam odasında ölü bulunan Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın beylik silahıyla intihar ettiğini açıkladı.

Sabah saatlerinde Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın makamına giren görevli bir polis, Çalışkan'ı yerde hareketsiz yatarken buldu ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Çalışkan'ın Silivri Emniyet Müdürlüğü'ndeki makam odasına gelen sağlık ekipleri, Emniyet Müdürü Çalışkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda Silivri İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken 31.07.2017 günü vefat eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın, çalışma odasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kedisine ait beylik silahı ile intihar etmiş olduğu olay yeri incelemesinden sonra anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikata Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı devam etmektedir” denildi. Çalışkan’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. SİLİVRİ BAŞSAVCILIĞI’NDAN DA AÇIKLAMA Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan da bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın 31/07/2017 tarihinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’ndaki makam odasında saat 10.40’da ölü vaziyette bulunması olayına ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımıza olayın saat 10.57’de ihbar edilmesi üzerine derhal nöbetçi cumhuriyet savcısı ile olay mahaline gidilmiş, olay yerinin güvenliği sağlanmış, olayın tahkiki için acil ve gerekli önlemler alınmıştır. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın makam odasındaki koltuğunda oturur vaziyette olduğu, başında ateşli silah yarası ve koltuğunun yanında zeminde beylik tabancası olduğu görülmüştür. Müdür Hakan Çalışkan’ın 31/07/2017 saat 01.10 civarında istirahat etmek üzere makam odasına geçtiği, saat 10.30 civarlarında özel kalem personeli tarafından önce telefon ile arandığı, telefonlara cevap vermemesi üzerine makam odasına girildiği, hareketsiz ve başından yaralı olduğunun görülmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildiği, ex olduğu anlaşılınca sıralı amirlere ve başsavcılığımıza haber verildiği tespit ve müşahede edilmiştir” denildi. Olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte olay mahallinde gerekli delil tespitleri ve incelemeler yapıldığı aktarılan açıklamada, “Adli yönden önem arz eden herhangi bir şüpheli duruma rastlanmamış, nöbetçi cumhuriyet savcısı ve adli tıp doktoru ile adli muayene işlemleri icra edilmiş ve cenazesi sistematik otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir. Olayla ilgili olarak başlatılan adli soruşturma titizlikle ve çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Silivri halkına, mesai arkadaşlarına ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi. GEÇEN YILIN SONUNDA ATANMIŞTI Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016 tarihinde Emniyet Müdürü Hakan Er'in yerine Silivri'ye Emniyet Müdürü olarak tayin olmuştu. 2 çocuk babası olan Çalışkan, özellikle uyuşturucu konusunda ilçede büyük hassasiyet göstermesi ile biliniyordu.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, makam odasında ölü bulunan Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın beylik silahıyla intihar ettiğini açıkladı.

Sabah saatlerinde Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın makamına giren görevli bir polis, Çalışkan'ı yerde hareketsiz yatarken buldu ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Çalışkan'ın Silivri Emniyet Müdürlüğü'ndeki makam odasına gelen sağlık ekipleri, Emniyet Müdürü Çalışkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda Silivri İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken 31.07.2017 günü vefat eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın, çalışma odasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kedisine ait beylik silahı ile intihar etmiş olduğu olay yeri incelemesinden sonra anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikata Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı devam etmektedir” denildi.
Çalışkan’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

SİLİVRİ BAŞSAVCILIĞI’NDAN DA AÇIKLAMA

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan da bir açıklama yapıldı.
Açıklamada, “Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın 31/07/2017 tarihinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’ndaki makam odasında saat 10.40’da ölü vaziyette bulunması olayına ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımıza olayın saat 10.57’de ihbar edilmesi üzerine derhal nöbetçi cumhuriyet savcısı ile olay mahaline gidilmiş, olay yerinin güvenliği sağlanmış, olayın tahkiki için acil ve gerekli önlemler alınmıştır. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın makam odasındaki koltuğunda oturur vaziyette olduğu, başında ateşli silah yarası ve koltuğunun yanında zeminde beylik tabancası olduğu görülmüştür. Müdür Hakan Çalışkan’ın 31/07/2017 saat 01.10 civarında istirahat etmek üzere makam odasına geçtiği, saat 10.30 civarlarında özel kalem personeli tarafından önce telefon ile arandığı, telefonlara cevap vermemesi üzerine makam odasına girildiği, hareketsiz ve başından yaralı olduğunun görülmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildiği, ex olduğu anlaşılınca sıralı amirlere ve başsavcılığımıza haber verildiği tespit ve müşahede edilmiştir” denildi.

Olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte olay mahallinde gerekli delil tespitleri ve incelemeler yapıldığı aktarılan açıklamada, “Adli yönden önem arz eden herhangi bir şüpheli duruma rastlanmamış, nöbetçi cumhuriyet savcısı ve adli tıp doktoru ile adli muayene işlemleri icra edilmiş ve cenazesi sistematik otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir. Olayla ilgili olarak başlatılan adli soruşturma titizlikle ve çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Silivri halkına, mesai arkadaşlarına ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.

GEÇEN YILIN SONUNDA ATANMIŞTI

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016 tarihinde Emniyet Müdürü Hakan Er'in yerine Silivri'ye Emniyet Müdürü olarak tayin olmuştu. 2 çocuk babası olan Çalışkan, özellikle uyuşturucu konusunda ilçede büyük hassasiyet göstermesi ile biliniyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.