SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Abdülhak Hamit Ortaokulu’ndan örnek proje

EĞİTİM 07.07.2017 - 15:40, Güncelleme: 07.07.2017 - 15:40
 

Abdülhak Hamit Ortaokulu’ndan örnek proje

Abdülhak Hamit Ortaokulu Müdür Yardımcısı Vahide CEYLAN tarafından yapılan proje ürünü olan tiyatro gösterisi ayakta alkışlandı.

Projenin asıl amacı yapılan faaliyetler ile öğrencilerin madde bağımlılığı konusunda bilinçlendirilmesi, maddeye bağlanmama becerisini öğrenmeleri için sosyal destekleri güçlendirmektir. Projenin amacı doğrultusunda AMATEM ziyareti, Yeşilay ile birlikte gerçekleştirilen “ Bağımlılığa Hayır “ maraton koşusu, Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Toplum Destekli Polis Amirliği ekibi ile yapılan sunumlar yapılan etkinliklerdir. Bu etkinliklerin sonucunda , proje kapsamındaki öğrencilere  konuyla ilgili tiyatro metni yazmaları önerildi. Hakan Dönmez, Rabia Çandar, Deha Gürbüz, Sudenaz İnanç, Sıla Kalmacı, Sıla Tokluca, Hilal Altın, Gökçe E. Altıntaş, Meyra Ahsen Temel, Meliha Nur Çelebi, Furkan Kiray, Batuhan Kıray, Batuhan Bilgiç, Yağmur Sena Kutlu, Ece Funda Şahin, Elif Çecik, Çeren Korkusuz, Emirhan Aslan, Şahlo Haşimi adlı öğrenciler ile proje sahibi Müdür Yardımcısı Vahide CEYLAN öncülüğünde, öğretmenleri Naci SUNGUR ve Elif AYDIN ‘ın destekleriyle tiyatro eseri ortaya çıktı. Ortaya çıkan tiyatro önce kendi öğrencilerine sergilendi. Daha sonra eser Zeytinburnu Kaymakamlığının ‘Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ’projesi kapsamında etkinlik olarak Zeytinburnu İlçesindeki diğer okullarda gösterime sunuldu. Okul Müdürü Haşim ALBAYRAK liderliğindeki  bu çalışmalar Kaymakamlık tarafından da takdir edildi. Öğrencilerin bu mümtaz çalışmalarının galası 14 Haziran 2017 tarihinde Abdülhak Hamit  Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi  Programa  Okul müdürleri, Öğretmenler, ilçe erkanı, veliler ,Maviay Derneği Yönetimi  ve Toplum Destek Polisleri katıldı. Abdülhak Hamit Ortaokulu Müdür  Yardımcısı Vahide CEYLAN tarafından yapılan ‘Maddeye Değil ,Hayata Bağlı Kal’ proje ürünü olan tiyatro gösterisinde görevli olan öğrenciler program sonunda ayakta alkışlandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Abdülhak Hamit Ortaokulu Müdür Yardımcısı Vahide CEYLAN tarafından yapılan proje ürünü olan tiyatro gösterisi ayakta alkışlandı.

Projenin asıl amacı yapılan faaliyetler ile öğrencilerin madde bağımlılığı konusunda bilinçlendirilmesi, maddeye bağlanmama becerisini öğrenmeleri için sosyal destekleri güçlendirmektir. Projenin amacı doğrultusunda AMATEM ziyareti, Yeşilay ile birlikte gerçekleştirilen “ Bağımlılığa Hayır “ maraton koşusu, Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Toplum Destekli Polis Amirliği ekibi ile yapılan sunumlar yapılan etkinliklerdir.

Bu etkinliklerin sonucunda , proje kapsamındaki öğrencilere  konuyla ilgili tiyatro metni yazmaları önerildi. Hakan Dönmez, Rabia Çandar, Deha Gürbüz, Sudenaz İnanç, Sıla Kalmacı, Sıla Tokluca, Hilal Altın, Gökçe E. Altıntaş, Meyra Ahsen Temel, Meliha Nur Çelebi, Furkan Kiray, Batuhan Kıray, Batuhan Bilgiç, Yağmur Sena Kutlu, Ece Funda Şahin, Elif Çecik, Çeren Korkusuz, Emirhan Aslan, Şahlo Haşimi adlı öğrenciler ile proje sahibi Müdür Yardımcısı Vahide CEYLAN öncülüğünde, öğretmenleri Naci SUNGUR ve Elif AYDIN ‘ın destekleriyle tiyatro eseri ortaya çıktı.

Ortaya çıkan tiyatro önce kendi öğrencilerine sergilendi. Daha sonra eser Zeytinburnu Kaymakamlığının ‘Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ’projesi kapsamında etkinlik olarak Zeytinburnu İlçesindeki diğer okullarda gösterime sunuldu. Okul Müdürü Haşim ALBAYRAK liderliğindeki  bu çalışmalar Kaymakamlık tarafından da takdir edildi.

Öğrencilerin bu mümtaz çalışmalarının galası 14 Haziran 2017 tarihinde Abdülhak Hamit  Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi  Programa  Okul müdürleri, Öğretmenler, ilçe erkanı, veliler ,Maviay Derneği Yönetimi  ve Toplum Destek Polisleri katıldı. Abdülhak Hamit Ortaokulu Müdür  Yardımcısı Vahide CEYLAN tarafından yapılan ‘Maddeye Değil ,Hayata Bağlı Kal’ proje ürünü olan tiyatro gösterisinde görevli olan öğrenciler program sonunda ayakta alkışlandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.