SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’ndan bisikletle Ömer Halis Demir’e gidiyorlar

KÜLTÜR 07.07.2017 - 12:51, Güncelleme: 07.07.2017 - 12:51
 

Zeytinburnu’ndan bisikletle Ömer Halis Demir’e gidiyorlar

15 Temmuz Hain, kanlı darbe girişiminin seneyi devriyesi yaklaşırken Ömer Ekşioğlu ve Faruk Meto o gecenin kahramanı Ömer Halis Demir’in Niğde’deki kabrini ziyaret etmek üzere Zeytinburnu’ndan bisikletle yola çıktılar.

Yola çıkmadan önce Zeytinburnu Haber Gazetesine çok özel açıklamalar yapan Ömer Ekşioğlu, O gece, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına ses vererek meydanlara koşan milletin, şanlı tarihine üstün bir başarı daha yazdığını belirtti. Ekşioğlu, Ülkenin ekmeğiyle büyüyen, milletin içindeki hainlerin, ülke sevdalısı vatandaşlara şuursuzca ateş etmesi sonucu 249 şehit verdik. O gece şehit olan kardeşimizden biri de Ömer Halisdemir oldu. 15 Temmuz’un seneyi devriyesine o gece ile özdeşleşen Kahraman Ömer Halis Demir’in kabri başında bulunarak 'Sizi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız' diyeceğiz. Bu vesileyle Şehadet şerbetini içmek üzere kararlılıkla meydanlara çıkan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Ömer Ekşioğlu’na bisikletiyle yol arkadaşlığı yapacak olan ve Faruk Meto, 15 Temmuz gecesi ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen karanlık güçlere karşı Türk milletinin gereken dersi verdiğini söyledi. Meto, 15 Temmuz’da Ömer Halisdemir yapmış olduğu kahramanlıkla göstermiş olduğu cesaretle bir anlamda darbenin seyrini değiştirdi. Bu şekilde de ülkemizin kaderi değişmiş oldu. İnşallah bundan sonra bu kahramanlar milletimizin içinden her zaman çıkmaya devam edecektir” dedi. Açıklamaların ve yapılan duaların ardından 15 Temmuz Hain, kanlı darbe girişiminin seneyi devriyesinde o gecenin kahramanı Ömer Halis Demir’in Niğde’deki kabrini ziyaret etmek üzere pedallarıçevrilmeye başlandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
15 Temmuz Hain, kanlı darbe girişiminin seneyi devriyesi yaklaşırken Ömer Ekşioğlu ve Faruk Meto o gecenin kahramanı Ömer Halis Demir’in Niğde’deki kabrini ziyaret etmek üzere Zeytinburnu’ndan bisikletle yola çıktılar.

Yola çıkmadan önce Zeytinburnu Haber Gazetesine çok özel açıklamalar yapan Ömer Ekşioğlu, O gece, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına ses vererek meydanlara koşan milletin, şanlı tarihine üstün bir başarı daha yazdığını belirtti. Ekşioğlu, Ülkenin ekmeğiyle büyüyen, milletin içindeki hainlerin, ülke sevdalısı vatandaşlara şuursuzca ateş etmesi sonucu 249 şehit verdik. O gece şehit olan kardeşimizden biri de Ömer Halisdemir oldu. 15 Temmuz’un seneyi devriyesine o gece ile özdeşleşen Kahraman Ömer Halis Demir’in kabri başında bulunarak 'Sizi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız' diyeceğiz. Bu vesileyle Şehadet şerbetini içmek üzere kararlılıkla meydanlara çıkan vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Ömer Ekşioğlu’na bisikletiyle yol arkadaşlığı yapacak olan ve Faruk Meto, 15 Temmuz gecesi ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen karanlık güçlere karşı Türk milletinin gereken dersi verdiğini söyledi. Meto, 15 Temmuz’da Ömer Halisdemir yapmış olduğu kahramanlıkla göstermiş olduğu cesaretle bir anlamda darbenin seyrini değiştirdi. Bu şekilde de ülkemizin kaderi değişmiş oldu. İnşallah bundan sonra bu kahramanlar milletimizin içinden her zaman çıkmaya devam edecektir” dedi.

Açıklamaların ve yapılan duaların ardından 15 Temmuz Hain, kanlı darbe girişiminin seneyi devriyesinde o gecenin kahramanı Ömer Halis Demir’in Niğde’deki kabrini ziyaret etmek üzere pedallarıçevrilmeye başlandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.