SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul'a kar erken geldi

GÜNDEM 16.02.2008 - 12:41, Güncelleme: 16.02.2008 - 12:41
 

İstanbul'a kar erken geldi

İstanbul'da günlerdir duyurusu yapılan soğuk ve kar başladı. İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, buzlanmaya karşı alarma geçti. Trafiğe çıkacaklara uyarı var.

İstanbul’da beklenen kar yağışı bu kez erken başladı. Meteorolojinin kar uyarısı yapmasının ardından, hazırlıklara girişen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, mücadele için hazır.Meteoroloji’nin akşam saatlerinde kar yağışının başlayacağını açıklamasına rağmen, bu kez yağış erken geldi. İstanbul’un bir çok semtinde kar yağışı günün ilk ışıkları ile birlikte başladı. Yetkililer, kar yağışı nedeniyle vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.Kar yağışının başlamasıyla birlikte İstanbul Büyükseşir Belediyesi karla mücadelesi ekipleri, yollarda tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına başladı.Yetkililer, sürücülerin don tehlikesine karşı yanlarında zincir ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyardı.Kar yağışının ilerleyen saatlerde artarak sürmesi bekleniyor. Sıcakların 7 derece düşmesi bekleniyor.İstanbul’da derecelerin göstereceği değerler, nem ve poyrazla birleşince iki kat daha fazla üşütecek.Sadece Marmara değil, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerini de hafta sonunda kar yağışı bekliyor.Meteoroloji yetkilileri, Doğu Anadolu bölgesinde halkı çığ tehlikesine karşı dikkatli olmaya çağırdı. www.zeytinburnuhaber.org
İstanbul'da günlerdir duyurusu yapılan soğuk ve kar başladı. İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, buzlanmaya karşı alarma geçti. Trafiğe çıkacaklara uyarı var.

İstanbul’da beklenen kar yağışı bu kez erken başladı. Meteorolojinin kar uyarısı yapmasının ardından, hazırlıklara girişen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, mücadele için hazır.
Meteoroloji’nin akşam saatlerinde kar yağışının başlayacağını açıklamasına rağmen, bu kez yağış erken geldi. İstanbul’un bir çok semtinde kar yağışı günün ilk ışıkları ile birlikte başladı.

Yetkililer, kar yağışı nedeniyle vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte İstanbul Büyükseşir Belediyesi karla mücadelesi ekipleri, yollarda tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına başladı.

Yetkililer, sürücülerin don tehlikesine karşı yanlarında zincir ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyardı.

Kar yağışının ilerleyen saatlerde artarak sürmesi bekleniyor. Sıcakların 7 derece düşmesi bekleniyor.

İstanbul’da derecelerin göstereceği değerler, nem ve poyrazla birleşince iki kat daha fazla üşütecek.

Sadece Marmara değil, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerini de hafta sonunda kar yağışı bekliyor.

Meteoroloji yetkilileri, Doğu Anadolu bölgesinde halkı çığ tehlikesine karşı dikkatli olmaya çağırdı.

www.zeytinburnuhaber.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.